Του λείπει η μαμά του;!

Rikaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γεια σας!
Καταρχήν καλώς σας βρήκα(καθώς είμαι καινούργια στο forum σας):D
Το πρόβλημα με τον γατούλη μου τον Μήτσο, ο οποίος είναι 4 μηνών, είναι πως ακόμα "ψάχνει" να θηλάσει.Και ψάχνει παντού!Μας σαλιώνει απο πάνω μέχρι κάτω στην κυριολεξία..και όχι μόνο εμάς αλλά ότι ύφασμα βρει μπροστά του.
Τώρα τελευταία το κάνει ΚΑΙ στον εαυτό του -ευτυχώς για μας:P-
Πείτε μου σας παρακαλώ είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσιολογικό είναι. :) Είναι λίγο κακό όμως να το κάνει στον εαυτό του.. γιατί στο τέλος θα δημιουργήσει πληγή... και δεν είναι καλό.

Μπορείτε να του βάζετε το αγαπημένο του λούτρινο, ή κουβερτούλα να το κάνει εκεί... με βασικό στόχο να του το κόψετε σιγά- σιγά....;) (χωρίς να είναι κακό που το κάνει...)

Μπορείτε επίσης να τον αποσπάτε μόλις πάει να το κάνει.. με παιχνίδια και δικά σας χάδια.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ για τις συμβουλες
πληγή νομίζω λίγο απίθανο να δημιουργηθεί γιατί δεν δαγκώνει απλώς "ρουφάει"..
λίγο δύσκολο να του το κόψουμε γιατί όταν τον πιάνει δεν δίνει σημασία σε τίποτα άλλο!

Τίποτα..:)
(και πληγή θα κάνει... ) θα φάει τις τρίχες σιγά - σιγά.. θα γίνει το μέρος φαλακρό... και θα συνεχίζει εκεί..:(

ίσως να έχεις δίκιο.
απλώς το κάνει εδώ και 2 μήνες σχεδόν και δεν έχω παρατηρήσει κάτι..
τεσπα.θα προσπαθησω να του το κόψω και για ότι εξελίξεις θα σας κρατάω ενήμερους:P

Να τον κρατας αγγαλιτσα κι οτα παει να το κανει να τον ψεκαζεις ελαφρα με νερακι η να τον φυσας μαλλωνεις αυτο θα κανε μια μαμα γατα .. τα διωχνουν χωρις πολλα πολλα αυτες ξερεις... στο τελος καταλαβαινουν κι αυτα οτι πρεπει να μεγαλωσουν ειναι κι επειγον γιατι για φαντασου ενα γαταρο 8 χρονω να το κανει???

Και ο δικος μου το κανει και ενω τον σταματαω στον ξυπνιο μου, στον υπνο μου με γεμιζει πιπιλιες!!Εχει παει το consiller συνεφο!

μόνο μία απ'τις γάτες μου έχει αυτή τη συνήθεια και μάλιστα είναι 9 χρονών. δε ρουφάει ό,τι να'ναι αλλά επιλέγει μόνο κουβέρτες ή μάλλινα ρούχα. το καλοκαίρι που μαζέψαμε ό,τι μάλλινο υπήρχε είδαμε την Sassy σε κακή διάθεση και σκεφτήκαμε ότι μάλλον τα'χε πάρει που δεν είχε κάτι να ρουφήξει και της δώσαμε μια ζακέτα για λίγο. γενικά άμα δεν έχει κατάλληλο υλικό, κάνει μόνο το μασάζ με το γουργουρητό χωρίς να ρουφάει.

αυτό που λες ότι "όταν ρουφάει δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο" είναι ακριβώς η ίδια φάση με την Sassy! είναι η μόνη ώρα που ό,τι κ αν της κάνεις δεν αντιδρά, ενώ γενικά δε σηκώνει κ πολλά.

συνήθως ρουφάει 1-2 φορές την ημέρα για λίγη ώρα. εγώ όποτε την βλέπω να ρουφάει της τραβάω προς τα πίσω το κεφαλάκι αργά και την χαϊδεύω πολύ μη αφήνοντάς την να ξαναπλησιάσει την κουβέρτα. μετά την παίρνω κ καθόμαστε αλλού. και δουλεύει αυτό ως προσωρινή λύση.

κάνε όμως αυτό που λέει η yasmin1gr γιατί πράγματι και καταπίνουν πολλές τρίχες και το δικό σου απ'ο,τι κατάλαβα είναι αποφασισμένο να ρουφήξει το ο,τιδήποτε, οπότε καλύτερα να το εκπαιδεύσεις.

Μπορεις να του δοσεις κι ενα μικρο κουκλακι να ρουφαει εναλλακτικα και να το κατευθύνεις εκει

μόνο μία απ'τις γάτες μου έχει αυτή τη συνήθεια και μάλιστα είναι 9 χρονών. δε ρουφάει ό,τι να'ναι αλλά επιλέγει μόνο κουβέρτες ή μάλλινα ρούχα. το καλοκαίρι που μαζέψαμε ό,τι μάλλινο υπήρχε είδαμε την Sassy σε κακή διάθεση και σκεφτήκαμε ότι μάλλον τα'χε πάρει που δεν είχε κάτι να ρουφήξει και της δώσαμε μια ζακέτα για λίγο. γενικά άμα δεν έχει κατάλληλο υλικό, κάνει μόνο το μασάζ με το γουργουρητό χωρίς να ρουφάει.

αυτό που λες ότι "όταν ρουφάει δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο" είναι ακριβώς η ίδια φάση με την Sassy! είναι η μόνη ώρα που ό,τι κ αν της κάνεις δεν αντιδρά, ενώ γενικά δε σηκώνει κ πολλά.

συνήθως ρουφάει 1-2 φορές την ημέρα για λίγη ώρα. εγώ όποτε την βλέπω να ρουφάει της τραβάω προς τα πίσω το κεφαλάκι αργά και την χαϊδεύω πολύ μη αφήνοντάς την να ξαναπλησιάσει την κουβέρτα. μετά την παίρνω κ καθόμαστε αλλού. και δουλεύει αυτό ως προσωρινή λύση.

κάνε όμως αυτό που λέει η yasmin1gr γιατί πράγματι και καταπίνουν πολλές τρίχες και το δικό σου απ'ο,τι κατάλαβα είναι αποφασισμένο να ρουφήξει το ο,τιδήποτε, οπότε καλύτερα να το εκπαιδεύσεις.

Και εμένα μια απο τα ίδια κάνει ο μικρούλης εχει αδυναμία στις κουβέρτες αν και ειναι καλοκαίρι ακόμη αναγκάζομαι να βάζω μια στο κρεββατι μου αν και σκαω για να κοιμηθει..ευτυχώς εχει αδυναμία τώρα σε ενα κουκλάκι παπι χωρις τρίχες και εχω βρει την ησυχία μου απο το να ρουφαει οτιδήποτε..
Ολο και κάποιο κουκλάκι θα βρει να του εχει αδυναμία οπως λενε και τα υπόλοιπα μέλη.
Καλη εκπαιδευση Rikaki με το γατουλίνι σου:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back