Το ένα από τα έξι είναι μικρόσωμο

apostolis36

Νεοφερμένο μέλος

Ο apostolis36 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, έχω μια γατούλα που έκανε 6 μικρά πριν λιγότερο από μία εβδομάδα.

Σήμερα μόλις παρατήρησα ότι μόνο το ένα από τα έξι είναι 30% πιο μικρόσωμο από τ'άλλα.

Δεν μπορώ να μιλήσω για αδυναμία, αφού όλα είναι πολύ μικρά για να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, όμως τα υπόλοιπα 5 είναι στρουμπουλά και μόνο το συγκεκριμένο είναι μικρότερο σε μέγεθος.

Πάνω στο φόβο μου μην τυχόν δεν το άφήνουν τ'άλλα να φάει, αγόρασα σκόνη γάλακτος και μπιμπερό και του έδωσα πριν από λίγο 5 ml. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε, ίσως μετά βίας άνοιγε το στόμα του και αναγκαστικά το ψευτο-εκσφεντόνιζα το γάλα για να κατέβει στην κοιλίτσα. Πριν φύγω ήδη η κοιλίτσα του είχε ψιλοφουσκώσει, εννοώντας ότι τα 5 ml φτάσανε στον προορισμό τους.

Η μάνα το περιποιείται και το γλύφει, αλλά όσες φορές είμαι παρών μόνο αυτό έχω δει να κάνει, όχι δηλ. να το ταϊζει.

Υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι η "ράτσα" του; Αν και χαζό ερώτημα ίσως, τα γατάκια είναι νομίζω ισομεγέθη, έτσι δεν είναι;

Πάντως αν δεν έχει κανείς να προτείνει κάτι νομίζω πρέπει να το ταϊζω με την ειδική σκόνη και το μπιμπερό, ασχέτως αν τρώει και από την μάνα του. Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει κακό;

Επισυνάπτω φωτό, το μεσαίο ασπρόμαυρο είναι αυτό που περιγράφω. Είναι σαφώς μικρότερο από τα άλλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• tiny.jpg
    tiny.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 67
Συμβαίνει συχνά το τελευταίο της γέννας να είναι μικρότερο απ' τα υπόλοιπα, ιδίως όταν η μαμά είχε στην κοιλιά της τόσο πολλά μικρά. Καμιά φορά το γάλα δεν επαρκεί για όλα, οπότε κάνεις πολύ καλά που το ταΐζεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back