Το βαρεθήκαμε και το πετάμε...

decadence

Νεοφερμένο μέλος

Ο decadence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
πηγα σε σπιτι να δω γατουλα που χαριζοταν και αντικρυσα την χεθιροτερη εικονα που θα μπορουσα να φανταστω.

μου ανοιγει την εξωπορτα ο γιοσ τησ οικογενειασ με ενα μαλι μεσα στο λαδι (σιγουρα εχει ξεχασει τον λογο που εφερε ο θεοσ τα σαπουνια και την σαπουναδα στην γη) και μου λεει ακολουθησε με να σε παω στην γατα.

περπατησαμε περιπου 10 μετρα σε μια αυλη και ανοιξε μια πορτα σε ενα αλλο δωματιακι. αφου μπηκαμε στο δωματιακι αυτο,που ηταν ενα χαμοσπιτο γεματο αραχνες και πλαστεσ που χρησιμοποιουσε η γιαγια να ανοιξει φυλλο, ανοιγει μια αλλη πορτα ενος κατασκοτεινου δωματιου.

μετα ολο χαρη εκανε ψσψσψσψσψσψσ ελα βγες εξω..και εγενετο θαυμα!!!!! βγηκε εξω η γατουλα, που απορω πωσ βγηκε μιας και δεν ειχε σαλταρει μεσα στο σκοταδι!

η γατουλα αυτη ηταν περσιασ, με πανεμορφο τριχωμα και πολυ πλακουτσωτη μουριτσα..ειχε κανει κακακια τησ μεσα στο σκοταδι, και δυστυχωσ υπολειματα ειχαν μεινει πανω στο τριχωμα τησ οπωσ και στο προσωπακι τησ. δεν αμφιβαλλω πωσ τα υπολειματα αυτα τα ειχε μερεσ πανω τησ μιασ και ειχαν πετρωσει.

με το που βγηκε εξω απο το δωματιακι- απομονωση αρχισε να νιαρουριζει σαν τρελο το καημενο.

ρωτησα τον γιο τησ οικογενειασ μα καλα τμωρια το εχετε? και αυτοσ αποκριθηκε ειναι εγκυος η αδελφη μου και δεν θελει να ειναι στο διαμερισμα.

τοτε εμφανιζεται και ο μπαμπας τησ οικογενειασ. ο κυριος μπομπ σφουγγαρακης χοντροπαντελονης λογω του μεγαλου του στομαχιου και φωναζει στην γατουλα με ναζι: ''βρεεεεε δεν σου ειπα να κανεισ μπανιο???περιμενουμε κοσμο σου ειπα βρεε!!

τα συμπερασματα δικα σας..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειδοποίησες το μπόγια να τους μαζέψει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρε την γατουλα να σωθει παρτην καλυτερα θα περναει μαζι σου κ ας λειπεις ωρες εγω απο το πρωι τωρα γυρισα απο την δουλεια

Παρτη παρτη θα ναι καλυτερα με σενα

αν ειναι δυνατον βρε παιδια...:down:

Νομιζω οτι ειναι η απαντηση σου στο πως θα μενει τοσες ωρες μονη μια γατα Παρτην θα ειναι χιλιες φορες καλυτερα μαζι σου:)

decadence απ΄ότι είδες το να μένει μόνη της 10 ώρες είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθει!Να μην σου πω ότι αν δεν την πάρεις θα είναι προτιμότερο να αφήσουν το ζωντανό ελεύθερο.

Για όνομα του Θεού! Και μετά στεναχωριέμαι εγώ για τον Χιόνη μου που τον έχω στο σπιτάκι του κήπου! Εμένα τουλάχιστον έχει το κρεββάτι του, θέρμανση και πολλά παιχνίδια!!!
Ελπίζω να το πήρες το γατάκι γιατί είναι αμαρτία να μείνει κι άλλο εκεί....:(

βρε κατεργαρη μας καταφερες ολους ! χτες παραπονιοσουν οτι κανεις δε σου λεγε παρε ενα γατακι και σημερα μας εκανες να το πουμε ολοι.. αντε να δουμε ποτε θα το πεις εσυ στον εαυτο σου αντι να περιμενεις να... σου δωσει το σαιτ την αδεια;) :D :P

Νομίζω ότι για το συγκεκριμένο γατάκι το σπίτι σου θα είναι παράδεισος κι ας μην είσαι πολλές ώρες μαζί του! Αν το συμπάθησες κιόλας μην το σκέφτεσαι καθόλου! Θα σε ευγνομονεί μια ζωή!

Aπίστευτο δράμα :cry: Σώστο βρε decadance το καημένο. Nομίζω οτι είναι σημαδιακό το οτι πήγες σε αυτή την αγγελία. Tο σκέφτεσαι; Πως και δεν το πήρες εκείνη τη στιγμή...:/:

''βρεεεεε δεν σου ειπα να κανεισ μπανιο???περιμενουμε κοσμο σου ειπα βρεε!!

Τώρα που το ξανασκέφτομαι πάλι καλά που δεν το μάλωσε που δεν τακτοποίησε το δωμάτιό του!

Τελικά αποφάσισες τι θα κάνεις;

ισως αυτο που γραψω φανει λιγακι ακομψο αλλα ηθελα και θελω περσιας που δεν θα εχει πλακουτσωτη μουριτσα.γι αυτο δεν εκδηλωσα ενδιαφερον. εντουτοισ, απο περιεργεια κοιτουσα μηπως βρω την αγγελια αυτη στην εφημεριδα και δεν την εβλεπα.οποτε κατα πασα πιθανοτητα το πηρε καποιος που θα το φροντισει.

Δεν έχουν όλες οι γάτες περσίας πλακουτσωτή μουρίτσα;
Νόμιζα ότι ήταν βασικό χαρακτηριστικό :hmm:

ισως αυτο που γραψω φανει λιγακι ακομψο αλλα ηθελα και θελω περσιας που δεν θα εχει πλακουτσωτη μουριτσα.γι αυτο δεν εκδηλωσα ενδιαφερον. εντουτοισ, απο περιεργεια κοιτουσα μηπως βρω την αγγελια αυτη στην εφημεριδα και δεν την εβλεπα.οποτε κατα πασα πιθανοτητα το πηρε καποιος που θα το φροντισει.
Εαν η αγγελια μπηκε τρεις φορες στη Χ.Ε. εχει εξαντληθει ο χρονος της. Οποτε το γατακι μπορει να μην το πηρε κανεις ακομη.

Κι εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι όλες οι περσικες γατούλες έχουν πλακουτσωτή μυτούλα? Δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους μαζί με το μακρύ τρίχωμα?

μα ολες οι περσιας εχουν πλατσουκωτη μουριτσα.μηπως εννοεις οτι θελεις αγκυρας?

φανταστειτε τι περναει αυτη η ταλαιπωρη γατουλα εκει....τι ηλικια ειχε?

Εγω εξακολουθω να πιστευω οτι θελεις γατακι για ναρκισιστικους λογους γιατι δεν λες πχ δεν μου αρεσε δεν το συμπαθησα αλλα λες για τη μουριτσα εσυ θελεις δηλαδη περσιας τσιντσιλλα σαν τη χουχουδιτσα μου.

Ξερω το χω περασει κι εγω αυτο το σταδιο που ηθελα κατι συγκεκριμενο και μετα πηρα τα τρια μου ( σορρυ) γιατι η αυτα τα γατακια εχουν σχετικα ψυχρο χαρακτηρα και οταν τα χεις μονα τους μεγαλα δεν σε πλησιαζουν πολυ, πολλα απο αυτα, ενω τα κεραμιδογατα εινα αλλο πραγμα, βεβαια τα αγαπαω ολα τωρα και οταν εχεις πολλα εκτιμας κα τα αλλα που σου δειχνουν με τον τροπο τους αλλα ενα εχω να πω: Τα γατακια δεν ειναι κατι που μας συμπληρωνει η μας δινει αξια ειναι απλα :γατακια η καποιο το ερωτευομαστε το λυπομαστε και το περνουμε η απο το δρομο η πετ σοπ, κι εκει διασωση το θεωρω, η απλα δεν μας αρεσει και δεν το λυπομαστε ( εχει και γατες αντιπαθητικες τι να κανουμε) αλλα εχω την αισθηση οτι εσυ το βλεπεις σαν συμπληρωμα σου και απλα θελεις την αδεια του σαιτ να σου πει παρε ενα περσιας.
Συγνωμη αν φαινομαι θυμωμενη αλλα παρε βρε παιδακι μου οτι θελεις αλλα σκεψου και λιγο το γατακι αυτο δεν ειναι συνατον να παρεις μικρο και να το αφηνεις μοναχο του και δευτερον και τα τσιντσιλα οταν μεγαλωσουν πλακουτσευει λιγο η μουριτσα τους τι θα γινει θα το πεταξεις τοτε?? Τελος παντων κανε οτι σε φωτισει ο θεοςαν και ειμαι σιγουρη οτι το δευτερο που θα παρεις θα ναι κεραμιδιου

Συγνώμη που θα συμφωνήσω και εγώ με την Yasmin. Οπως έχεις παρατηρήσει δεν μιλάω πάρα πολύ σ'αυτό το forum και παίρνω θέση μόνο όταν κάτι μιλησει στην ψυχή μου, αλλά το μηνυμά σου με "εβγαλε" λίγο από τα ρούχα μου. Στο είπα και στο πρώτο μήνυμά μου. Είναι ένα πλάσμα που θα σε έχει ανάγκη, όχι που θα το έχεις εσύ. Αν είσαι πρόθυμος να μοιραστείς το σπίτι σου με ένα γατί δεν κάθεσαι να το κοιτάς στο χρώμα και στη μούρη. Εμενα στη θέση σου θα είχε σπαράξει η καρδιά μου με αυτό το θέαμα και θα το είχα πάρει αμέσως από εκεί. Μην είμαστε "ντεμέκ" (φίλοι από την Θεσσαλονίκη αφιερωμένο)φιλόζωοι βρε παιδιά...
καλό απόγευμα σε όλους
Νότα

ΚΙ εγω συμφωνω με τους υπολοιπους...Δε θα αντεχα να δω γατακι σε τετοια κατασταση και να μην το σωσω.Συγνωμη που στο λεω αλλα δεν νομιζω οτι εισαι πραγματικα φιλοζωος.Την γατουλα μου που βλεπεις στη φωτογραφια την βρηκα νεογεννητη και πεταμενη και για να τη σωσω μαλωνα με το θειο μου που εμενα για 2 βδομαδες σπιτι τους τοτε και ουτε ηθελε να βλεπει ζωα,με τους γονεις μου που καθε λιγο και λιγακι τους κουβαλουσα ζωακια στο σπιτι...Τελικα την κρατησανε και τωρα την αγαπανε ολοι παρολο που οπως βλεπεις δεν ειναι και ιδιαιτερα ομορφη.Εγω τωρα μετακομισα και εχω το παιδι της...ολοιδιο και αυτο.Οταν κοιτας ενα γατακι εχει τοση αφανταστη γλυκα στο προσωπο που σε τρελαινει οποιο και να ειναι το χρωμα και η ρατσα του.Συγνωμη για την πολυλογια αλλα συγχιστικα.bye!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back