decadence
Νεοφερμένο μέλος
μου ανοιγει την εξωπορτα ο γιοσ τησ οικογενειασ με ενα μαλι μεσα στο λαδι (σιγουρα εχει ξεχασει τον λογο που εφερε ο θεοσ τα σαπουνια και την σαπουναδα στην γη) και μου λεει ακολουθησε με να σε παω στην γατα.
περπατησαμε περιπου 10 μετρα σε μια αυλη και ανοιξε μια πορτα σε ενα αλλο δωματιακι. αφου μπηκαμε στο δωματιακι αυτο,που ηταν ενα χαμοσπιτο γεματο αραχνες και πλαστεσ που χρησιμοποιουσε η γιαγια να ανοιξει φυλλο, ανοιγει μια αλλη πορτα ενος κατασκοτεινου δωματιου.
μετα ολο χαρη εκανε ψσψσψσψσψσψσ ελα βγες εξω..και εγενετο θαυμα!!!!! βγηκε εξω η γατουλα, που απορω πωσ βγηκε μιας και δεν ειχε σαλταρει μεσα στο σκοταδι!
η γατουλα αυτη ηταν περσιασ, με πανεμορφο τριχωμα και πολυ πλακουτσωτη μουριτσα..ειχε κανει κακακια τησ μεσα στο σκοταδι, και δυστυχωσ υπολειματα ειχαν μεινει πανω στο τριχωμα τησ οπωσ και στο προσωπακι τησ. δεν αμφιβαλλω πωσ τα υπολειματα αυτα τα ειχε μερεσ πανω τησ μιασ και ειχαν πετρωσει.
με το που βγηκε εξω απο το δωματιακι- απομονωση αρχισε να νιαρουριζει σαν τρελο το καημενο.
ρωτησα τον γιο τησ οικογενειασ μα καλα τμωρια το εχετε? και αυτοσ αποκριθηκε ειναι εγκυος η αδελφη μου και δεν θελει να ειναι στο διαμερισμα.
τοτε εμφανιζεται και ο μπαμπας τησ οικογενειασ. ο κυριος μπομπ σφουγγαρακης χοντροπαντελονης λογω του μεγαλου του στομαχιου και φωναζει στην γατουλα με ναζι: ''βρεεεεε δεν σου ειπα να κανεισ μπανιο???περιμενουμε κοσμο σου ειπα βρεε!!
τα συμπερασματα δικα σας..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να το πήρες το γατάκι γιατί είναι αμαρτία να μείνει κι άλλο εκεί....

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
''βρεεεεε δεν σου ειπα να κανεισ μπανιο???περιμενουμε κοσμο σου ειπα βρεε!!
Τώρα που το ξανασκέφτομαι πάλι καλά που δεν το μάλωσε που δεν τακτοποίησε το δωμάτιό του!
Τελικά αποφάσισες τι θα κάνεις;
decadence
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Νόμιζα ότι ήταν βασικό χαρακτηριστικό

Ismini
Διάσημο μέλος
Εαν η αγγελια μπηκε τρεις φορες στη Χ.Ε. εχει εξαντληθει ο χρονος της. Οποτε το γατακι μπορει να μην το πηρε κανεις ακομη.ισως αυτο που γραψω φανει λιγακι ακομψο αλλα ηθελα και θελω περσιας που δεν θα εχει πλακουτσωτη μουριτσα.γι αυτο δεν εκδηλωσα ενδιαφερον. εντουτοισ, απο περιεργεια κοιτουσα μηπως βρω την αγγελια αυτη στην εφημεριδα και δεν την εβλεπα.οποτε κατα πασα πιθανοτητα το πηρε καποιος που θα το φροντισει.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
φανταστειτε τι περναει αυτη η ταλαιπωρη γατουλα εκει....τι ηλικια ειχε?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ξερω το χω περασει κι εγω αυτο το σταδιο που ηθελα κατι συγκεκριμενο και μετα πηρα τα τρια μου ( σορρυ) γιατι η αυτα τα γατακια εχουν σχετικα ψυχρο χαρακτηρα και οταν τα χεις μονα τους μεγαλα δεν σε πλησιαζουν πολυ, πολλα απο αυτα, ενω τα κεραμιδογατα εινα αλλο πραγμα, βεβαια τα αγαπαω ολα τωρα και οταν εχεις πολλα εκτιμας κα τα αλλα που σου δειχνουν με τον τροπο τους αλλα ενα εχω να πω: Τα γατακια δεν ειναι κατι που μας συμπληρωνει η μας δινει αξια ειναι απλα :γατακια η καποιο το ερωτευομαστε το λυπομαστε και το περνουμε η απο το δρομο η πετ σοπ, κι εκει διασωση το θεωρω, η απλα δεν μας αρεσει και δεν το λυπομαστε ( εχει και γατες αντιπαθητικες τι να κανουμε) αλλα εχω την αισθηση οτι εσυ το βλεπεις σαν συμπληρωμα σου και απλα θελεις την αδεια του σαιτ να σου πει παρε ενα περσιας.
Συγνωμη αν φαινομαι θυμωμενη αλλα παρε βρε παιδακι μου οτι θελεις αλλα σκεψου και λιγο το γατακι αυτο δεν ειναι συνατον να παρεις μικρο και να το αφηνεις μοναχο του και δευτερον και τα τσιντσιλα οταν μεγαλωσουν πλακουτσευει λιγο η μουριτσα τους τι θα γινει θα το πεταξεις τοτε?? Τελος παντων κανε οτι σε φωτισει ο θεοςαν και ειμαι σιγουρη οτι το δευτερο που θα παρεις θα ναι κεραμιδιου
RedCat
Διάσημο μέλος
καλό απόγευμα σε όλους
Νότα
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool