Το βρήκα στο δρόμο

panosagr

Νεοφερμένο μέλος

Ο panosagr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
για σας βρηκα ενα γατακι στο δρομο και το πηρα μαλλον το εγκατελειψε η μαμα του.ο κτηνιατρος ειπε οτι ειναι 20 ημερων περιπου.του πηρα ειδικο γαλα και το ταιζω με μπιμπερο αλλα εχω ενα προβλημα οταν δεν κοιματα νιαουριζει συνεχως το παιρνω αγκαλια και τοτε μονο ηρεμει τι να κανω για να ηρεμηση η θα γινει αυτο απο μονο του με τις μερες:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για σας βρηκα ενα γατακι στο δρομο και το πηρα μαλλον το εγκατελειψε η μαμα του.ο κτηνιατρος ειπε οτι ειναι 20 ημερων περιπου.του πηρα ειδικο γαλα και το ταιζω με μπιμπερο αλλα εχω ενα προβλημα οταν δεν κοιματα νιαουριζει συνεχως το παιρνω αγκαλια και τοτε μονο ηρεμει τι να κανω για να ηρεμηση η θα γινει αυτο απο μονο του με τις μερες:/:
την αναγκη του την κανει? μηπως αυτο θελει?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαλτου θερμοφόρα και κανένα κουκουδάκι θελει ζεστη και αντικαταστατα μαμας. Συχνο ταισμα και αγγαλίτσες

Το ιδιο με την evelynkar σκεφτηκα, αν δεν μπορει να ενεργηθει ισως αυτο ειναι που το πειραζει. Απο την αλλη σιγουρα θα του λειπει η μαμα του και θα θελει να το εχεις αγκαλια για να νιωθει ασφαλεια.

Μετά το τάισμα, κάνε του μασάζ στην κοιλίτσα με απαλές κυκλικές κινήσεις για να μπορέσει να ενεργηθεί. Μάλλον αυτό του φταίει. Να επιμείνεις, γιατί αλλιώς θα πεθάνει!!Αν ενεργηθεί, εφόσον είναι χορτάτο και σε ζεστό μέρος, θα δεις θα ησυχάσει. Καλό θα είναι, να το πας στον κτηνίατρο, να το δει και από ιατρικής απόψεως!!Μπράβο που το μάζεψες και φροντίζεις αυτή την ψυχούλα!:)

Ειναι πολυ ωραιο το οτι πηρες ενα μικρο αδεσποτακι και το φροντιζεις.Ακριβως το ιδιο εκανα εγω πριν απο 15 μερες περιπου.Ο μικρουλης που βρηκα ειναι σημερα περιπου 30 ημερων.Τον ταιζω ακομα με μπιμπερο αν και προσπαθω να τον μαθω να τρωει και τροφη για γατακια ,του εχω πανακι μαλακο μεσα στη φωλιτσα του που το χαιδευει με τη μουσουδα του και κοιμαται.
Οταν ειχε προβλημα με την αφωδευση ο κτηνιατρος με συμβουλευσε να τριβω το πωπακι του με ενα βαμβακι βρεγμενο με ζεστο νερο για να ενεργοποιηθει το εντερο του.Δεν ξερω αν ηταν αυτο η τυχαιο μετα απο 2 ημερες ενεργηθηκε κανονικα.Κι εμενα οταν ειναι ξυπνιος νιαουριζει συνεχεια.Τον περνω αγκαλια ,του δινω το γαλα του,παιζει με τα χερια μου τον βαζω στο κρεβατακι του πλενεται μετα χαιδευει το πανακι του και κοιμαται.Πιστευω και ελπιζω οτι μολις μαθει να τρωει μονο του θα σταματησει να νιαουριζει συνεχως γιατι τοτε δεν θα εξαρταται απο μενα.Τα τοσο μικρουλια θελουν πολυ χρονο να τους αφιερωνεις και υπομονη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back