Το βρήκα φριχτό

grizoulaa

Νεοφερμένο μέλος

Η grizoulaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
λοιπον, καθε πρωι που κατεβαινω για το σχολικο περιμενω πολυ ωρα... και επειδη βαριεμαι κανω παρεα στο σκυλακι του γειτονα... πριν 3 μερες που ξανα πηγα ειδα στο βα9ος τοθ κηπου μια πεθαμενη γατουλα
( δεν χρειαζεται να αναφερω οτι αισθαν9ηκα περιεργα και ειχα εναν κομπο στον λαιμο μετα ) και σκεφτηκα οτι μαλον ο σκυλος την επνιξε γιατι δεν τισ πολυπαει.. τι να κανοθμε σκεφτηκα, ετσι ειναι η φυση του..

την επομενη μερα λοιπον, κατεβηκα παλι σκεφτομενη οτι 9α την ειχαν μαζεψει και 9α την ειχαν θαψει στον κηπο τουσ , οπως αλλοστε 9α εκανα και εγω... αντι9ετα, την ειδα ακριβως στο ιδιο σημειο.. και αυτο γινοταν μεχρι χτεσ που κατεβηκε ο ανθρωπος να δει τν σκυλο του.. τον κοιτουσα εγω με περιεργεια να δω αν θα την μαζεψει! τιποτα ομως.. και μολις παω να γυρισω ακουω << ακομα εδω ειναι αυτη η βρομογατα? δεν τησ ειπα να την πεταξει? αμαν πια με αθτο το κολοσκυλο 3 γατες εχει σκοτωτωσει.. >> σοκαρισμενη εγω δεν προλαβα να αντιδρασω καθως ηρθε το σχολικο..

σημερα που κατεβηκα ομως το πρωτο που εκανα ηταν να δω αν ηταν εκει.. δεν ηταν και παρολο που δεν ετρεφα και πολλεσ ελπιδες σκεφτηκα οτι ισως την ειχαν μαζε4ει και θαψει.. γυρνωντας το ματι μου επεσε στα σκουπιδια. εκει πλακωμενη στα σκουπιδια ηταν η γατουλα.. το ποσο την λυπηθηκα δεν περιγραφεται.. σκεφτηκα να τν επαιρνα οπως ηταν στν αγκαλια μου να την εθαβα.. αλλα μετα σκεφτηκα οτι καλυτερα να το εκανα μετα που 9α ειχα χρονο.. κοιτωντας την παρατηρησα οτι ηταν η ΔΙΚΙΑ τους γατα , οτι ,συγνωμη για τν εκφραση , χεστηκαν με αυτο που εγινε... ελεος δηλαδη... το μονο που περνουσε απο το μυαλο μου εκεινη την στιγμη ηταν οτι τους μισουσα, και τουσ μισουσα πραγματικα..

ε, αυτο ηθελα να μοιραστω μαζι σας, τιποτε αλλο, γιατι παραγματικα η σκληροτητα που υπαρχει στον κοσμο ειναι απιστευτη...:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: το βρηκα φριχτο ..

Τι εννοείς η δική τους;; Είχαν πάρει γάτα, την είχαν κατοικίδιο και την άφησαν 3 μέρες να κείτεται νεκρή στον κήπο τους;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακριβως.. :cry_x::verymad::mpinelik:

Άθλιο.

το ξερω :(

Απάντηση: Το βρήκα φριχτό ..

Έλεος....

:(

και λένε και τη γάτα τους βρωμόγατο; έλεος! :mad::verymad:

τους μισω και εγω μαζι σου!τους ηθελε λιγο:ropalo::ropalo::ropalo:!!!καπιοι ανθρωποι με αηδιαζουν!:mpliaks::mpliaks::mpliaks:,μολις το διαβασα επαθα!:wacko::wacko::wacko:δεν ξαρω τι αλλο να πω!:no::no::no:

:verymad:

αχχχχ!

εμενα μου λετε.. τι α9λιοι.... :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Κι εμενα μου εχει συμβει κατι παρομοιο αλλα δεν ηταν δικια τους η γατα.Ηταν ενα μικρο γατακι πολυ μκρουλη που τριγυρνουσε στην γειτονια...ξαφνικα περναει τα μοιραια καγκελα και βρισκεται ενα βημα πριν απο το θανατο.Το μεγαλο Pitbull το σκοτωνει:(!!!!!(Συγγνωμη για το off topic)Καταλαβαινεις λοιπον οτι αυτα γινονται σε ολη την Ελλαδα καθημερινα και οι ιδιοκτητες των σκυλων αδιαφορουν...ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συμφωνω! ντροπη! και το σκυλακι δεν φταιει σε κατι ετσι ειναι η φυση του, αλλα οι ιδιοκτητες εκτος απο αυτους που ηταν αθλιοι και ηταν ΔΙΚΙΑ τους η γατα, θα επρεπε να ειχαν περιφραξει την αυλη! μονο ο εαυτος τους τους νοιαζει και στο κατω κατω ας μην επαιρναν κατοικιδιο! τι φταινε τα καημενα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back