Το γατάκι μου βγάζει αίμα από τον ποπό του!!

AlexiaVgd

Νεοφερμένο μέλος

Η Αλεξία! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
Σήμερα αφού τάισα την Cookie (το γατάκι μου) και πήγα να την τρίψω στην κοιλίτσα και στον ποπό παρατήρησα ότι βγάζει σε συνεχόμενη ροή Αίμα!!!!! :( Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι αυτό και τι μπορώ να κάνω;;; :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι εφ'όσο έχει συνεχόμενη ροή αίμα επείγει να πάει στο γιατρό γιατί μπορεί να πεθάνει από αιμορραγία :/:
Αν έχει διάρροια είναι φαντάζομαι πιθανόν να έχει κάνει πληγή το έντερο..Αλλά δεν είμαι γιατρός και κανείς δεν είναι. Πάρε τον κτηνίατρο ένα τηλέφωνο και ρώτα τον, λογικά θα σου πει να το δει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άμεση επίσκεψη σε κτηνίατρο ή σε κλινική ζώων...

Ευχαριστώ!!! Μάλλον θα το πάω σήμερα στο κτηνίατρο..... :confused: Ελπίζω όλα να πάνε καλά. :|

Ναι, οπωσδήποτε. Άλλο μία σταγονίτσα κι άλλο συνεχόμενη ροή...

Όλα καλά!!! :clapup: Ο κτηνίατρος μου έδωσε μία ειδική κρέμα την οποία πρέπει να του την δίνω μία φορά για 3 μέρες.Είπε πως δεν είναι κάτι ανυσυχητικό!! :P

Πάντως ευχαριστώ για τις συμβουλές!! :D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολύ χαίρομαι! Καλή σας ανάρρωση :P

Όλα καλά λοιπόν!
Καλή ανάρρωση! :)

το γατακι ειναι αυτο στο αβαταρ; ειναι κουκλι αντε καμια φωτο:clapup::clapup::thumbup:και...στο καινουριο σας θεματακι:whistle::whistle::whistle:

To γατάκι τελικά κατέληξε πριν από λίγες ώρες.....:| Έχει μείνει άλλο ένα,βαριά άρρωστο και αυτό.....Πραγματικά τι είναι χειρότερο από το να βλέπεις το γατάκι που του έδωσες τα πάντα για να το αναθρέψεις , κουλουριασμένο να υποφέρει και να αργοπεθένει φωνάζοντας(όσο μπορεί), μη μπορόντας εγώ να κάνω κάτι;; :'( Τα φάρμακα του τα πήρε, ζαχαρόνερο ήπιε,έφαγε λίγο. Στον γιατρό δεν μπορώ να το πάω. Κυριακάτικα..... Γιατί να τα περνάνε αυτό τα γατάκια;; Τι έκαναν λάθος;; Τίποτα! Απλά γεννήθηκαν σε συνθήκες που δεν ήταν γραφτό να επιβιώσουν.... Η φύση είναι πολύ σκληρή ώρες-ώρες......Θέλει να επιβιώνουν μόνο τα πιο δυνατά και υγιή!! :rant: Είχα κάνει όνειρα για όλα τους! Τα καημένα.....Τεσπά, εύχομαι σε όλα τα υπόλοιπα γατάκια να τα καταφέρουν!! :/::(:sorry:

Δεν το πιστεύω..:eek: Πόσο κρίμα γμτ.Λυπαμαι παρα πολυ.:(

Αλεξία μου λυπάμαι πολύ!! Όπως έγραψες κι εσύ, η φύση είναι πολύ σκληρή κάποιες φορές κι αφήνει μόνο τους δυνατούς να επιζήσουν. Σκέψου ότι πολλές έγκυες γυναίκες αποβάλλουν όταν το έμβρυο έχει κάποιο πρόβλημα πχ
Έδωσες αγάπη και το φρόντισες όσο πιο καλά μπορούσες.. πίστεψέ με αγάπη μου, αυτό δεν τα κατάφερε, αλλά υπάρχουν άλλα εκεί έξω που σε χρειάζονται τώρα και θα τα καταφέρουν. Ποτε μα ποτέ ας μην τα παρατήσουμε

Ριάνα έχεις απόλυτο δίκιο! :/: Απλά είμαι λίγο ευαίσθητη σε αυτά τα θέματα..... Τέσπα....την επόμενη φορά που θα μου συμβεί κάτι παρόμοιο θα είμαι πιο καλά προετοιμασμένη! :worry: Ευχαριστώ που μου δείνετε κουράγιο. :cry_x::)

Αλεξία μου, λυπάμαι πολύ & καταλαβαίνω πόσο άσχημα μπορεί να νιώθεις...
Υπάρχουν τόσα που μας χρειάζονται & ναι, αν σου τύχει ξανά θα ξέρεις καλά τι να κάνεις. Όπως και να 'χει, εύχομαι να μην τυχαίνουν ανάλογες καταστάσεις σε κανέναν μας. Μακάρι όλοι να ήταν ευσυνείδητοι και να μην παρατούσαν τόσες ψυχούλες στη μοίρα τους. Απεβίωσε και το τελευταίο;
:(

Ναι δυστυχώς, χτες την νύχτα λογικά μετά τις 12.... Όλα με τον ίδιο βασανιστικό τρόπο έφυγαν. :'(:'(:'(

Κατάλαβα...Κρίμα οι ψυχούλες...
Μη στενοχωριέσαι Αλεξία μου, προσπάθησες όσο καλύτερα μπορούσες.

Απλά ήταν φάτσες μωρέ , έτσι μικρούλικα που ήταν και ο αποχωρισμός είναι δύσκολος! :/:

Σε καταλαβαίνω... έκλαιγα φοβισμένη και μόνο αν παρατηρούσα κάτι διαφορετικό στο δικό μου μικράκι. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα ήμουν αν μου συνέβαινε αυτό. Ψάξε να υιοθετήσεις έναν άλλο γατουλάκο, μεγαλύτερο όμως, να του δώσεις φροντίδα! Πιστεύω θα βοηθήσει...

Το σκέφτομαι Δανάη! :) Δέθηκα πραγματικά μαζί τους και κατάλαβα από τόσο λίγο, πόσο υπέροχα πλασματάκια είναι!!! :P

Λυπάμαι πολύ, Αλεξία!
Έκανες ό,τι μπορούσες για να τα σώσεις αλλά σε αυτήν την ηλικία είναι δύσκολο να τα καταφέρουν χωρίς τη μητέρα τους.... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back