effie
Νεοφερμένο μέλος
Ο effie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
15-05-06
17:09
Απο τότε που πέθανε η μαμά του, το ένα απο τα μωρά μας νιαουρίζει συνεχώς. Και όταν λέω συνεχώς, δεν υπερβάλλω στο ελάχιστο! Οι μόνες στιγμές που σταματά είναι όταν τρώει, όταν κοιμάται και όταν το έχουμε αγκαλιά και το χαϊδεύουμε (με την προϋπόθεση οτι το χαϊδευουμε ασταμάτητα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση... νιάαααρ!)
Για να είμαι ειλικρινής, έχω αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας - το γατάκι τρώει και κινείται κανονικά.
Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κατάθλιψη; Και αν ναι, τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση (με δεδομένο οτι λείπουμε όλοι απο το σπίτι μέχρι αργά το βράδυ); Τα αδερφάκια του πάντως δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα......
Όχι τίποτ' άλλο, έχει αρχίσει και να βραχνιάζει κιόλας το ζουζουνάκι μου...
Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη
Για να είμαι ειλικρινής, έχω αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας - το γατάκι τρώει και κινείται κανονικά.
Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κατάθλιψη; Και αν ναι, τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση (με δεδομένο οτι λείπουμε όλοι απο το σπίτι μέχρι αργά το βράδυ); Τα αδερφάκια του πάντως δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα......
Όχι τίποτ' άλλο, έχει αρχίσει και να βραχνιάζει κιόλας το ζουζουνάκι μου...
Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
16-05-06
00:41
δωστου παιχνιδια πολλα με ηχο να τα ακουμπαει κ να κανουν τθορυβο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
16-05-06
15:50
Εξαρτάται απο το πως νιαουρίζει, δλδ τι χροιά έχει ο ήχος, πως ακούγεται. Οι γάτες αναλόγως το πως νιαουρίζουν προσπαθούν να μας πουν διαφορετικά πράγματα. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι άρρωστη και απλά να συνέπεσε ο θάνατος της μαμάς, εντελώς συμπτωματικά;
effie
Νεοφερμένο μέλος
Ο effie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
16-05-06
17:36
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εξαρτάται απο το πως νιαουρίζει, δλδ τι χροιά έχει ο ήχος, πως ακούγεται. Οι γάτες αναλόγως το πως νιαουρίζουν προσπαθούν να μας πουν διαφορετικά πράγματα. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι άρρωστη και απλά να συνέπεσε ο θάνατος της μαμάς, εντελώς συμπτωματικά;
Νιαουρίζει όπως περιγράφει ο τίτλος του thread - παραπονεμένα.
Δε νομίζω να είναι άρρωστο ή τουλάχιστον δεν έχω ενδείξεις για κάτι τέτοιο.
Αυτό με τα παιχνίδια πάντως λέω να το δοκιμάσω - thanx και στις 2!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum