25-03-11
22:46
Ήξερα ότι οι γατές είναι πανέξυπνες αλλά αχάριστες σε σχέση με άλλα κατοικίδια,το δεύτερο δεν ισχύει...Όχι μόνο δεν είναι αχάριστες άλλα μερικές φορές λένε με παιχνιδιάρικο τρόπο και ευχαριστώ!

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα ενώ ένας φίλος μου πήγαινε με το μηχανάκι βόλτα μια τσαχπίνα ψιψίνα αποφάσισε να πεταχτεί απο τους θάμνους μπροστά του...Ο φίλος μου σταμάτησε τόσο απότομα για να μην χτυπήσει τν γατούλα που έπεσε απο το μηχανάκι.Ενώ εκείνος ήταν πεσμένος κάτω η γατούλα τον πλησιασε τον κοίταξε με περιέργεια νιαούρισε και αφού έτριψε το κεφάλι της στα πόδια του έφυγε συνεχίζοντας τον δρόμο της...
(Ευτυχώς ούτε το ψιψινάκι χτύπησε ούτε και ο φίλος μου
)Τι γλυκός τρόπος για να πει ευχαριστώ

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα ενώ ένας φίλος μου πήγαινε με το μηχανάκι βόλτα μια τσαχπίνα ψιψίνα αποφάσισε να πεταχτεί απο τους θάμνους μπροστά του...Ο φίλος μου σταμάτησε τόσο απότομα για να μην χτυπήσει τν γατούλα που έπεσε απο το μηχανάκι.Ενώ εκείνος ήταν πεσμένος κάτω η γατούλα τον πλησιασε τον κοίταξε με περιέργεια νιαούρισε και αφού έτριψε το κεφάλι της στα πόδια του έφυγε συνεχίζοντας τον δρόμο της...
(Ευτυχώς ούτε το ψιψινάκι χτύπησε ούτε και ο φίλος μου
)Τι γλυκός τρόπος για να πει ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Δραστήριο μέλος
Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
26-03-11
20:41
Απάντηση: Το γατοευχαριστώ!?
ειναι υπεροχα ζωακια!!! δεν τα αλλαζω για τιποτα!
ειναι υπεροχα ζωακια!!! δεν τα αλλαζω για τιποτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
26-03-11
21:24
ειναι υπεροχα ζωακια!!! δεν τα αλλαζω για τιποτα!![]()
και εγώ το ίδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 293 μηνύματα.
26-03-11
21:30
Απάντηση: Το γατοευχαριστώ!?
όντως!!!
είμαι τρελαμένη με τα ζώα μέχρι εκει που δεν πάει αλλα..με τις γάτες...δεν ξέρω.. έχω άλλο δέσιμο..
όντως!!!
είμαι τρελαμένη με τα ζώα μέχρι εκει που δεν πάει αλλα..με τις γάτες...δεν ξέρω.. έχω άλλο δέσιμο..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum