chica
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας!!!Εδώ και δύο ημέρες κοιμάμαι και ξυπνάω με τα πειράγματα και τα παιχνίδια του πιτσιρικά που υιοθέτησα από την blueheart!!
Είναι εκτός από κούκλος, πολύ κοινωνικός παιχνιδιάρης και κυρίως φαγανός!!
Θα ήθελα όμως την πολύτιμη βοήθειά σας... Θέλω να του χαρίσω ένα ετεροθαλές αδελφάκι, απλά προβληματίζομαι για το φύλο αυτού. Θα πρέπει να πάρω αγοράκι ή κοριτσάκι? Παίζει τόσο σημαντικό ρόλο η επιλογή του? Θέλω και τα δύο να είναι ευτυχισμένα και να είναι ομαλή η συμβίωση..!!
Σας ευχαριστώ!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πως ονομασες το αγορακι σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μόνη φάση που μπορεί να αρπαχτούν είναι άμα τους δώσω να φάνε καμια έξτρα λιχουδιά, εκεί αρχίζουν τα γρυλίσματα και τα κχχχχ.
Αν τελικά καταλήξεις σε αγόρι-κορίτσι φρόντισε να τα στειρώσεις το συντομότερο δυνατό, γιατί θα καταλήξεις με πολλά πολλά γατάκια!
Πάντως θέλω να σου πω ότι αυτό που κάνεις είναι το καλύτερο (για όλους). Και τα γατακια θα είναι πιο χαρούμενα αν έχουν παρέα και ...γενικά, 2 καλύτερα από 1!!!

Θα σου χαρίσουν άπειρες στιγμές γέλιου, χαδιού, χαράς και αγάπης!!
chica
Νεοφερμένο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
chica
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου! Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, απλά συγκενρώνω και περισσότερες έγκυρες απόψεις!!!!
Αν δεν κάνω λάθος το μικρό σου το έστειλες για στείρωση? Όλα καλά?
chica
Νεοφερμένο μέλος

mariag
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας!!
Ειμαι καινούργια στο site,το οπο'ιο βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον!!
Πρίν 2 μήνες βρήκα δεμένα σε σακούλα με νερό!! 4 γατάκια ,1,5-2 εβδομάδων.Τα πρόλαβα κυριολεκτικά στο παρα 5.
Τα κράτησα σπι΄τι και τα μεγάλωσα με μπιμπερο,αναγκαζο΄μουν να φεύγω απο τη δουλειά μου 2 φορές τη μέρα για το σκοπό αυτο-ευτυχώς είναι ατομική επιχείρηση...-και έγιναν τέσσερα καταπληκτικά γατάκια.
Σημειωτέον ότι ο σύζυγός μου και ο σκύλος μας τα αγάπησαν πολύ.
Για τα 2 αρσενικά και το ένα θηλυκο βρέθηκαν πολύ καλά σπίτια.
Το τέταρτο γατάκι,θηλυκο,τρικολόρ με μπλέ ματάκια το πήρε μία φίλη αλλά ο σκύλος της δεν ενθουσιάστηκε με το νέο μέλοςκαι μου επιστράφηκε!!
Εαν ενδιαφέρεστε για μια πανέμορφη,παιχνιδιάρικη κουκλίτσα ονόματι Μικα,παρακαλώ ενημερώστε με.
Σας ευχαριστώ πολύ!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σου, Chica!!!! Kαλως ήρθες στο My cat μας! Πρώτα απο όλα να σου ζήσει το μωρό και είναι τρομερό κουκλι πράγματι! Δεύτερον θέλω να σε συγχαρώ για τη σκέψη να πάρεις παρεούλα στο γατάκι. Πίστεψέ με είναι η καλύτερη απόφαση. Kαι για εκεινο και για σένα
Θα ξενιάσεις, θα γλυτώσεις δαγκωνιες και θα είναι ευτυχισμένα και οτα λείπεις. Mπράβο
Tώρα όσον αφορά το φύλλο, εγώ -και αυτή είναι προσωπική μου άποψη καθαρά- πιστεύω οτι καλύτερα είναι ο συνδυασμός αγόρι-κορίτσι, απο αγόρι-αγόρι. Nομίζω, απο την εμπειρία μου, πως οι δρόμοι των αγοριών χωρίζουν πιο εύκολα και είναι πιο «διαολοκατάσταση».
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
chica
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελες να μου στείλεις φώτο από το πιτσιρίκι σου?
΄Ισως να είναι η νέα αδελφούλα του Kerie!!
Mika
Δραστήριο μέλος
!!Για τα 2 αρσενικά και το ένα θηλυκο βρέθηκαν πολύ καλά σπίτια.
Το τέταρτο γατάκι,θηλυκο,τρικολόρ με μπλέ ματάκια το πήρε μία φίλη αλλά ο σκύλος της δεν ενθουσιάστηκε με το νέο μέλοςκαι μου επιστράφηκε!!
Εαν ενδιαφέρεστε για μια πανέμορφη,παιχνιδιάρικη κουκλίτσα ονόματι Μικα,παρακαλώ ενημερώστε με.
Σας ευχαριστώ πολύ
Εχω ονομα γατας!
νιαααααααααουυυυ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica
Νεοφερμένο μέλος
Sorry Mika.......!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
ξερω και ενα Λαμπραντορ Μικα. Απλα μπερδευομαι οταν κανει αταξιες και το μαλωνει ο σκυλομπαμπας του, μια φορα κιολας βγηκα στο μπαλκονι οταν ειπε Μικα στο μπαλκονι.
Η σκυλιτσα εμεινε στον καναπε. Τελικα ειμαι πιο υπακουη
Καλη τυχη με τον μικρο και να του βρεις μια αδερφουλα συντομα

mariag
Νεοφερμένο μέλος
Παρακαλώ βοηθήστε με να της βρώ ένα καλό σπίτι!
Iσως να είναι και η νέα αδελφούλα του Kerie...
Ευχαριστω!
mariag.
chica
Νεοφερμένο μέλος

mariag
Νεοφερμένο μέλος
Στην κατηγορία "χαρίζονται" υπάρχει αγγελία επίσης ,αλλά δεν μπορούσα να ανεβάσω φωτο.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,η Mika είναι πραγματικά σπάνιο γατάκι!!
chica
Νεοφερμένο μέλος
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ και φαίνεται και όλη η τσαχπινιά της.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool