Το θειάφι είναι δηλητήριο

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
στη θ.χαριση πριν απο χρονια φιλοζωος κυριος ταιζε στην μονοκατοικια του αδεσποτες γατες.οι γατες ουρουσαν και αφοδευαν στο πεζοδρομιο μπροστα απο το σπιτι.ηταν μαλιστα χωματινο γιατι ειναι υπερυψωμενο και δεν ειχε ριξει τσιμεντο.
ετσι σκεφτηκε να ριξει θειαφι.οι γατες λοιπον ξαπλωναν για μηνες πανω στο θειαφι,γλειφαν το τριχωμα τους και το θειαφι μετα απο εξι μηνες της σκοτωσε ολες.
το θειαφι ειναι φθηνο,τα προιντα στα πετ σοπ κοστιζουν ακριβα.
αλλα πιο ακριβα κοστιζει η ζωη καθε σκυλου και γατας.
σημερα το πρωι μιλουσα με εναν που δεν μπορω να τον αποκαλω κυριο.και απειλησε οτι θα δηλητιριασει τις γατες που ταιζει γνωστος στη γειτονια του φιλοζωος κυριος,αλλα και μου απαγορευσε να τα καθαρισω.
επειδη δεν θελει να ξοδεψει το πολυ 10 ευρω για να ριξει γυρω απο τα δεντρα οπου κανουν τις ακαθαρσιες τους οι γατες.
απο τη γειτονια του μου ειπαν οτι ειναι καλος ανθρωπος και μαλιστα αγιογραφος.
εγω καλου κακου θα καταγγειλω τις απειλες του στην αστυνομια.
το οτι οι γατες λερωνουν δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να τους αφαιρεσει τη ζωη.
στην υφανετ που ειναι η δικη μου γειτονια,καθημερινα καθαριζω ακαθαρσιες απο γατες που ταιζω,εχω δωσει παρα πολλα απωθητικα σπρευ για γατες δωρεαν στους γειτονες και αν καποιοι πετανε μπαζα στους καδους ειδοποιω τον δημο θεσσαλονικης στο 15192.φροντιζω ολοι οι καδοι να εχουν κατεβασμενο το καπακι.και αν χρειαστει βγαινω και σκουπιζω αν δεν εχει περασει ο οδοκαθαριστης.
εχω παρατηρησει μαλιστα οτι οσοι γειτονες δεν αγαπανε τα ζωα ειναι και οι πιο βρωμιαρηδες.και μετα τους φταινε τα ζωα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back