Το ματάκι κλειστό

sabbas

Νεοφερμένο μέλος

Ο sabbas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
γεια σας τι κανετε ? ειμαι λιγο ανησυχος η βαλεντινα εχει κλειστο το ενα ματι της .το κοιταξα αλλα δεν δειχνει να ειναι ερεθισμενο.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ηλικία έχει η γατούλα;
Βγαίνει και έξω ή μένει μόνο μέσα στο σπίτι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η βαλεντινα ειναι 8μηνων δεν βγαινει εξω κ περσεας εχει μια βδομαδα να βγει εξω δεν τον αφηνω.πριν λιγο το ετριβε το ματακι της.:(

Μπορείς να πάρεις δάκρυα από το φαρμακείο και να στάξεις λίγο στο ματάκι της για να την ανακουφίσεις προσωρινά.
Καλύτερα όμως να το δει κι ένας κτηνίατρος.

Να την τσίμπησε κάτι στο κάτω βλέφαρο και να πρήστηκε? Καταλαβαίνεις αν είναι πρησμένο ή απλά κλειστό?

ευχαριστω θα δοκιμασω με τα δακρυα πως τα ζητανε?

Νομίζω ή φυσιολογικό ορό ή δάκρυα... :)

νομιζω οτι ειναι λιγο πρησμενο το ανοιγει αλλα πιο πολυ το εχει κλειστο

Τρώει παίζει κατα τα άλλα είναι νορμάλ??
Αν δείς οποιαδήποτε αλλαγή στην συμπεριφορά θα πρέπει σίγουρα να το πας σε Κτηνίατρο.. μην σου πω και απο τώρα... γιατί μπορεί να είναι η αρχή μιας μόλυνσης και να το προλάβεις στην αρχή δεν ξέρεις...:hmm:

γεια σας τελικα η βαλεντινα ειναι μια χαρα ολο το βραδυ επαιζε κ ετρωγε κανονικα τωρα γιατι δεν ανοιγε το ματακι της το πρωι δεν ξερω σας ευχαριστω κ συγνωμη που σας ανησυχησα χωρις λογο τελικα

Δεν ανοίγει το ματάκι!

Γεια σας!

Η γατουλα μου γυρισε σπιτι χτες το βραδυ με το ενα ματακι κλειστο και δεν μπορουσε να το ανοιξει.Στην αρχη σκεφτηκα οτι καποιο χορταρακι θα μπηκε μεσα και δεν ανησυχησα. Σημερα το πρωι ομως που κατεβηκα να τη δω,ειχε ακομα το ματακι της κλειστο και δυσκολευοταν να το ανοιξει.Τωρα το ανοιξε λιγακι. Θα παρω τηλεφωνο τον κτηνιατρο αυριο, γιατι σημερα ειναι κλειστος και εχω μονο το τηλεφωνο του κτηνιατρειου. Να ανησυχησω?
Οριστε και μια σημερινη φωτογραφια
3355eedc-048a-44d2-b03d-658bed62c811_zps6oh7xrvw.jpg

ΥΓ. Εχτες τριγυρνουσε ενας αρσενικος γατος στην περιοχη.Υπαρχει περιπτωση να τησ γρατζουνισε το ματακι ή κατι τετοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δεν ανοίγει το ματάκι!

Και στη δική μου είχε συμβεί αυτό, παρότι ζει απολειστικά μέσα στο διαμέρισμα. Αν δεν έχει εμφανές τράυμα στο ματάκι της, παρατήρησε μήπως ενδεχομένως είναι λίγακι πρησμένο. Στην περίπτωση αυτή πιθανόν να την έχει τσιμπήσει κάποιο έντομο, όπως την Τέρψη μου που χώνει παντού το μουσούδι της. Η γιατρός μας έδωσε μια αλοιφούλα και σε λιγότερο από 2 μέρες της πέρασε.
Δεν νομίζω οτι πρόκειται για κάτι σοβαρό, ούτως ή άλλως όμως θα πρέπει να τη δει κτηνίατρος.
Περαστικούλια :flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι, δεν ηταν καθολου πρησμενο, λιγο κοκκινο ηταν μονο.
Η δικια μου χωνει το μουσουδι της στο...γρασιδι!(100% την τσιμπησε εντομακι)
Τελικα μονο του περασε, εκεινο το αλλο βραδυ το ανοιξε(οποτε ολα καλα κι ωραια!)
Ευχαριστουμε για τα περαστικα!

:clapup:Μπράβο κι εύχομαι να μη ξανασυμβεί. Μπορεί να πήρε και το μαθηματάκι της να προσέχει λίγο περισσότερο πού χώνει το μουσούδι;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back