sabbas
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Βγαίνει και έξω ή μένει μόνο μέσα στο σπίτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabbas
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα όμως να το δει κι ένας κτηνίατρος.
julia
Διακεκριμένο μέλος
sabbas
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

sabbas
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν δείς οποιαδήποτε αλλαγή στην συμπεριφορά θα πρέπει σίγουρα να το πας σε Κτηνίατρο.. μην σου πω και απο τώρα... γιατί μπορεί να είναι η αρχή μιας μόλυνσης και να το προλάβεις στην αρχή δεν ξέρεις...

sabbas
Νεοφερμένο μέλος
Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας!
Η γατουλα μου γυρισε σπιτι χτες το βραδυ με το ενα ματακι κλειστο και δεν μπορουσε να το ανοιξει.Στην αρχη σκεφτηκα οτι καποιο χορταρακι θα μπηκε μεσα και δεν ανησυχησα. Σημερα το πρωι ομως που κατεβηκα να τη δω,ειχε ακομα το ματακι της κλειστο και δυσκολευοταν να το ανοιξει.Τωρα το ανοιξε λιγακι. Θα παρω τηλεφωνο τον κτηνιατρο αυριο, γιατι σημερα ειναι κλειστος και εχω μονο το τηλεφωνο του κτηνιατρειου. Να ανησυχησω?
Οριστε και μια σημερινη φωτογραφια
ΥΓ. Εχτες τριγυρνουσε ενας αρσενικος γατος στην περιοχη.Υπαρχει περιπτωση να τησ γρατζουνισε το ματακι ή κατι τετοιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Και στη δική μου είχε συμβεί αυτό, παρότι ζει απολειστικά μέσα στο διαμέρισμα. Αν δεν έχει εμφανές τράυμα στο ματάκι της, παρατήρησε μήπως ενδεχομένως είναι λίγακι πρησμένο. Στην περίπτωση αυτή πιθανόν να την έχει τσιμπήσει κάποιο έντομο, όπως την Τέρψη μου που χώνει παντού το μουσούδι της. Η γιατρός μας έδωσε μια αλοιφούλα και σε λιγότερο από 2 μέρες της πέρασε.
Δεν νομίζω οτι πρόκειται για κάτι σοβαρό, ούτως ή άλλως όμως θα πρέπει να τη δει κτηνίατρος.
Περαστικούλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ivi158
Νεοφερμένο μέλος
Η δικια μου χωνει το μουσουδι της στο...γρασιδι!(100% την τσιμπησε εντομακι)
Τελικα μονο του περασε, εκεινο το αλλο βραδυ το ανοιξε(οποτε ολα καλα κι ωραια!)
Ευχαριστουμε για τα περαστικα!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο κι εύχομαι να μη ξανασυμβεί. Μπορεί να πήρε και το μαθηματάκι της να προσέχει λίγο περισσότερο πού χώνει το μουσούδι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool