Το ματάκι της Τουλούζ δεν είναι καλά!!

aporw

Διακεκριμένο μέλος

Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
παιδια βοηθεια!!δεν ξερω τι να κανω!!! το ματακι της Τουλουζ ειναι παρα πολυ πρησμενο σημερα!!μου ειπε ο Σταυρος για ενα γιατρο που ηταν ανοιχτα μεχρι τις 2 αλλα δεν τον προλαβαμε!!!τι να κανω??να σταματησουμε να του βαζουμε κολιριο μεχρι την δευτερα που θα το παμε στο γιατρο??ειναι παρα πολυ πρησμενο!!αφου τρομαξα οταν το ειδα!! :(:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο γιατρος σου δε δεχεται σε περιπτωση αναγκης ? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχω καποιον συγκεκριμενο γιατρο!μια φορα την εχω παει εγω προσωπικα σε εναν!τις αλλες φορες την πηγε το παιδι που μου την εδωσε!! σημερα μονο εναν ηξερα ανοιχτο μεχρι τις 2 αλλα δεν τον προλαβα! :( δεν ξερω τι να κανω..ειναι πολυ πρισμενο..:( λες να μην της βαλω αυριο κολιριο??:confused:

εγω θα ελεγα να ψαξεις να βρεις εναν γιατρο που να ειναι διατεθειμενος να ανοιξει σημερα η αυριο κ να δει τη γατα, απο το φορουμ δε νομιζω να μπορει κανεις να σε βοηθησει υπευθυνα...:)

ειναι σωστο ομως να την παω σε αλλο γιατρο ενω την περιπτωση της και τα φαρμακα μου τα εδωσε αλλος??ενννοω επειδη δεν ξερει την περιπτωση της..:/:

ειναι σωστο ομως να την παω σε αλλο γιατρο ενω την περιπτωση της και τα φαρμακα μου τα εδωσε αλλος??ενννοω επειδη δεν ξερει την περιπτωση της..:/:

αν ηταν τοσο πολυ πρησμενο, οπως λες, εγω θα την πηγαινα εστω και σε αλλον.:hmm:
δικο σου ειναι το γατακι ομως, εσυ ξερεις.
παρτον τουλαχιστον ενα τηλ, αυτον που σου εδωσε τα φαρμακα εννοω. ενα τηλ αναγκης θα εχει, δε μπορει

ψαχνω κανεναν που να μπορει να ανοιξει αυριο αλλα δεν βρισκω κανεναν!!:(:( αχχ εχω ανχωθει πολυ..ποιος περιμενει μεχρι τη δευτερα..:/::/:

Σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω ότι μπορείς να απευθυνθείς σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, σωστά;
Στην περιοχή σου και στις γυρω περιοχές υπάρχουν γιατροί καταχωρημένοι στο My cat. Σιγουρα θα βρεις κάποιον τηλεφωνητή που να λεει το κινητο γιατρου.
Θα έλεγα να μη σταματήσεις του κολλύριου αλλά να κοιτάξεις και τις παρενέργειές του, ποτέ δεν ξέρεις. Εγω χρησιμοποιώ tobrex (μετά από υπόδειξη του γιατρού μας φυσικα) που είναι ευρείας.
Όλα θα πάνε καλά:up:

κι εγω το tobrex βαζω μαζι με ενα αλλο τζελ που μου ειπε ο γιατρο!:/: ουφ..θα ψαξω στο καταλογο εδω μεσα μπας και βρω καποιον που θα μπορει να ανοιξει αυριο..:/:

τηλ αναγκης να τον παρεις δεν εχει ο γιατρος που σου εδωσε την αγωγη ?:hmm: ενα κινητο, κατι ?

πηρα το γιατρο αλλα δεν το σηκωνει...:(:(:(

Χμ... ίσως είναι λίγο αργα. Κοντεύουν μεσάνυχτα.
Υπομονή και καλή πίστη.
Εγώ θα της έκανα και λίγες κομπρέσες χαμομηλιού και πολλές πολλές αγκαλίτσες και χαδάκια...:)

Χμ... ίσως είναι λίγο αργα. Κοντεύουν μεσάνυχτα.
Υπομονή και καλή πίστη.
Εγώ θα της έκανα και λίγες κομπρέσες χαμομηλιού και πολλές πολλές αγκαλίτσες και χαδάκια...:)

το χαμομηλι δεν κανει στα γατακια, φυσικο ορο καλυτερα αν εχεις. στη λιστα παντως με τους γιατρους εχει καποιους που ειναι 24 ωρες...

Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο Πικέρμι? ΟΙ άνθρωποι εκεί απαντάνε σε ανησυχίες σε ερωτήσεις για κάτι επείγον:hmm:

κι εγώ νομίζω πρέπει να το δει γιατρός γιατί μάλλον θα χρειαστεί αντιβίωση αφού με τα κολλύρια δεν περνάει, αν θυμάμαι καλά του κάνετε αρκετές μέρες θεραπεία με κολλύριο ετσι δεν είναι? προφανώς επιμολύνθηκε.είναι σάββατο και αργά βέβαια, αλλά όταν υπάρχει ανάγκη δεν υπάρχει ντροπή, τι να κάνεις? καλή τύχη στο γατάκι και κουράγιο σ εσένα

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες σας! μολις πριν 5 λεπτα καταφερα και μιλησα με το γιατρο και θα ανοιξει το ιατρειο του για εμας!:D:D σε μια ωριτσα εχουμε ραντεβου!!:D μακαρι ολα να πανε καλα γιατι σημερα το ματακι ηταν σαν να ειχε αιματακι και τρομαξα πολυ!:(:(
ξερω οτι τον βαζω σε διαδικασια και το γιατρο κυριακατικα αλλα δεν μπρορουσα να την αφησω μεχρι αυριο!!!ειμαι χαλια να την βλεπω ετσι..:(

Μακαρι να πανε ολα καλα!

Α! Πολύ ωραία!! Να μας ενημερώσεις για το μπεμπέ!
Όλα να πάνε καλά!

μπράβο, ωραία, καλή επιτυχία

λοιπν..μολις γυρισα απο το γιατρο....δυστηχως το μωρακι μου θα χασει το ματακι της..δεν γινεται να το σωσουμε...:(:(:( το αιματακι ηταν επειδη ειχε μολυνθει και ειχε γινει πληγη..η αρχικη σκεψη του να ραψουμε προσωρινα το ματακι ακυρωνεται συμφωνα με την υπαρχουσα κατασταση γιατι αν το κλεισουμε θα μαζεψει πυον...:(:( το ματακι θα πρεπει να αφαιρεθει αλλα δεν γινεται τωρα γιατι απ οτι ειπε ο γιατρος ειναι πολυ μικρη για ναρκωση και σε μια τετοια περιπτωση μπορει να μην επανελθει απο αυτην...:(:((ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...:() οποτε πρεπει να περιμενουμε κανενα μηνα μεχρι να μεγαλωσει λιγο ακομα και μετα..προς το παρον βαλαμε καπελακι..με κοκκινη κορδελιτσα!:P θα περνουμε και σιροπακι καθε μερα..και ραντεβου παλι σε κανενα μηνα για την επεμβαση..μονο σε εκτακτη περιπτωση μας ειπε να ξαναπαμε..δηλαδη σε περιπτωση που βγαλει πυον και τετοια...

αυτα..αχ απο την μια γελουσα που την εβλεπα με το καπελακι και την κοκκινη κορδελτσα που ηταν σαν μικρη κυρια και απο την αλλη καιγοταν η ψυχουλα μου που το περναει ολο αυτο...:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back