strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η ταλαιπωρημένη γάτα βρισκόταν σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το σπίτι της, όταν ένας κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε την RSPCA ότι μια γάτα σε πολύ άσχημη κατάσταση τριγυρίζει στην περιοχή.
Ο υπάλληλος της εταιρείας, ανταποκρινόμενος άμεσα στην κλήση του κατοίκου, έσπευσε στην περιοχή και με έναν απλό έλεγχο των στοιχείων του μικροτσίπ επέστρεψε σε λιγότερο από μισή ώρα στον Άλαν και την Γκίλι Ντιλείνι το χαμένο κατοικίδιό τους.
«Δεν έχει σταματήσει να γουργουρίζει από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του σπιτιού» είπε χαρούμενη η κυρία Ντιλέινι.
Τέλος καλό, όλα καλά για το ταλαιπωρημένο ζωντανό, ωστόσο η εταιρεία προστασίας ζώων καλεί τους ιδιοκτήτες να διδαχθούν από την ιστορία της Ντίξι, εμφυτεύοντας ένα παρόμοιο μικροτσίπ στα αγαπημένα τους κατοικίδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να παρατηρησω ομως κατι.Η γατα εζησε 9 χρονια μακρια απο το σπιτι,και εφτασε αδεσποτη μεχρι την ηλικια των 15 ετων? Αυτο αν ειναι ακριβες ,ειναι πραγματι εκπληκτικο.Και τελικα εντοπιστηκε σε αποσταση μισου χιλιομετρου απο το παλιο της σπιτι,απο αυτην την αποσταση δεν θα μπορουσε να γυρισει και μονη της?
Οπως και να 'χει παντος εγω στην δικη μου Μυρτουλα,εβαλα τον πρωτο χρονο μικροτσιπ(παρα το γεγονος, οτι δεν προβλεπω να ταξιδεψει αεροπορικως), σκεφτομενη το ενδεχομενο καποτε να χαθει.Το ιδιο σκεφτομαι να κανω και στον Αρη.Τωρα στην Ελλαδα μαλλον δεν βοηθαει το μικροτσιπ σε περιπτωση αναζητησης χαμενου ζωου,αλλα αισιοδοξω οτι στο μελλον ισως φανει χρησιμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Τελος καλο ,ολα καλα.Να παρατηρησω ομως κατι.Η γατα εζησε 9 χρονια μακρια απο το σπιτι,και εφτασε αδεσποτη μεχρι την ηλικια των 15 ετων? Αυτο αν ειναι ακριβες ,ειναι πραγματι εκπληκτικο.Και τελικα εντοπιστηκε σε αποσταση μισου χιλιομετρου απο το παλιο της σπιτι,απο αυτην την αποσταση δεν θα μπορουσε να γυρισει και μονη της?
Οπως και να 'χει παντος εγω στην δικη μου Μυρτουλα,εβαλα τον πρωτο χρονο μικροτσιπ(παρα το γεγονος, οτι δεν προβλεπω να ταξιδεψει αεροπορικως), σκεφτομενη το ενδεχομενο καποτε να χαθει.Το ιδιο σκεφτομαι να κανω και στον Αρη.Τωρα στην Ελλαδα μαλλον δεν βοηθαει το μικροτσιπ σε περιπτωση αναζητησης χαμενου ζωου,αλλα αισιοδοξω οτι στο μελλον ισως φανει χρησιμο.![]()
και μένα φοράει ο πρινς μου και πρόσφατα του ενημέρωσα και τα στοιχεία μου στο τσιπ του.. γιατί από ο μεσάζοντας που του το βάλε μόνο να μας πάρει τα 150 ευρώ ήξερε....
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
και μένα φοράει ο πρινς μου και πρόσφατα του ενημέρωσα και τα στοιχεία μου στο τσιπ του.. γιατί από ο μεσάζοντας που του το βάλε μόνο να μας πάρει τα 150 ευρώ ήξερε....
Επειδη και εγω εχω αλλαξει διευθυνση και τηλεφωνο, απο τοτε που εβαλα το τσιπ στην Μυρτουλα, μπορεις να μου πεις ποια ειναι η διαδικασια ενημερωσης του τσιπ και ποσο χερωνεται?
prince
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
από ότι ξέρω πάς στο κτηνίατρο και σου συντάση την αλλαγή διεύθυνσης. από κει και πέρα είναι στο χέρι του κτηνίατρου. εμένα μου πήρε 5 ευρώ για να μου ενημερώσει το τσιπ... πάρε στον κτηνιατρικό όμιλο ελλάδος και ρώτα. αυτοί ξέρουν καλύτερα
Ευχαριστω!

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακαρι να ειναι αληθεια αλλα και διαφημιση για τα μικροτσιπ να ειναι παλι καλο ειναι...
Αν και στην Ελλαδα και ειδικα στις γατες απιθανο να το ελεγξει κανενας δυστυχως
moukelis
Επιφανές μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Παντως εμενα το τσιπ στον Εκτορα με "εξυπηρετησε" αλλιως:Μια γειτονισσα,γνωστη για τις φολες και την κακια της,ειχε βουτηξει το γατο(οπως μαθαμε εκ των υστερων) και τον ειχε κλεισει σε ενα δωματιακι σαν πλυσταριο.Ψαξαμε ολο το σπιτι της,αλλα ηταν στο υπογειο αυτο το δωματιο και δεν ακουγοταν τιποτα.Σκοπος της ηταν να τον αφησει εκει να πεθανει απο την πεινα και τη διψα.Αφου ελειπε μια εβδομαδα περιπου,και ειχα χασει ολες τις ελπιδες μου,διερρευσα στη γειτονια οτι ο γατος ηταν τσιπαρισμενος.Η κυρια δε γνωριζε τη λειτουργια και τη χρησιμοτητητα του τσιπ,με αποτελεσμα να φοβηθει καθως νομιζε οτι μπορει να εντοπιστει το ζωακι μεσω αυτου.Την επομενη μερα ο γατουλης μας πηδηξε απο την ταρατσα της(δεν επικοινωνει με αλλη κατοικια το σπιτι μας ) και επεστρεψε σε μας ταλαιπωρημενος,αφυδατωμενος και σκελετωμενος.
Καλά πολύ γουστάρω όταν οι μη φιλόζωοι δεν έχουν και ιδέα από τεχνολογία

moukelis
Επιφανές μέλος
Μην το γελας καθολου,επιασε μια χαρα,και επαθε και μια λαχταρα οταν εκανα την ανηξερη και της ελεγα οτι για αρπαγη ζωου σε πανε βουρ στο κρατητηριο κι οτι θα βρω ποιος τον ειχε κλειδωμενο...Καλά πολύ γουστάρω όταν οι μη φιλόζωοι δεν έχουν και ιδέα από τεχνολογία![]()

Havana
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Γουστάρωωωωωωωωωωωω!!!!!!! ΧιχιχιχιχιχιΜην το γελας καθολου,επιασε μια χαρα,και επαθε και μια λαχταρα οταν εκανα την ανηξερη και της ελεγα οτι για αρπαγη ζωου σε πανε βουρ στο κρατητηριο κι οτι θα βρω ποιος τον ειχε κλειδωμενο...![]()
Καλά την έκανες, την κακίστρω και ανίδεη!

menia
Δραστήριο μέλος
Μακάρι η παλιογυναίκα να κλειδωθεί κάπου και να σαπίσει, όπως πήγε να κάνει στον γατούλη.
Ούτως ή άλλως τέτοιοι άνθρωποι μόνο εμετό ξέρουν να προκαλούν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
1. Εφεξής θα ζει με την μόνιμη απειλή εντοπισμού με άγνωστες "επιστημονικές" μεθόδους και θα φοβάται κι ότι μπορούν να τη χώσουν μέσα!
2. Έχεις και το περιθώριο να τη ζορίσεις περισσότερο αν, παρά την επικρεμάμενη απειλή, το παραχοντρύνει το πράγμα!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,ηταν ο προηγουμενος γατος μου,τον χασαμε περσι το Νοεμβρη...δικιά σου ήταν η γάτα moukelis?

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
κριμα..απο τι αν επιτρεπεται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τρεις μηνες μετα εμεινε κατακοιτη.Και αυτη και ο αντρας της,που παλλιοτερα φημιζοταν για τις φολες του(ειχε φαρμακωσει και ενα ζευγαρακι σκυλακια μπασσε-"λουκανικα" του μπαμπα μου).Οχι οτι χαιρομαι για αυτο,αλλα μαλλον ισχυει αυτο που λενε "ολα εδω πληρωνονται".Αν δεν παθαιναν τιποτα,ειχα κανονισει να κατσει στο στερνο του γερου που μισει τις γατες,ενα βραδυ που κοιμοταν,το Σειριακι.Σκέψου όμως ότι:
1. Εφεξής θα ζει με την μόνιμη απειλή εντοπισμού με άγνωστες "επιστημονικές" μεθόδους και θα φοβάται κι ότι μπορούν να τη χώσουν μέσα!
2. Έχεις και το περιθώριο να τη ζορίσεις περισσότερο αν, παρά την επικρεμάμενη απειλή, το παραχοντρύνει το πράγμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool