Το μυστηριώδες και απολαυστικό γουργούρισμα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωραιο αρθρο! Μπραβο!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουάου...Αλίκη έγραψες!
Έχω μια σχετικά χαζούλα ερώτηση, αλλά μιας και που ξέρεις τόσα πολλά για τα διαφορετικά ελουροειδή ίσως μπορείς να μου την λύσεις.
Ώς γνωστό όλα αυτά τα είναι σαρκοφάγα. Οπότε, εκτός από περιπτώσεις πιθανείς μάχης για διεκδίκηση της τροφής, υπάρχει πιθανότητα το μεγάλο λιονταράκι να φάει την οικόσητη γάτα;:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπάρχει πιθανότητα το μεγάλο λιονταράκι να φάει την οικόσητη γάτα;:blink:
Απ' όσο ξέρω, αυτά τα δύο είδη (λιοντάρι και οικόσιτη γάτα) δεν συνυπάρχουν στη φύση, άλλος ο βιότοπος του λιονταριού κι άλλος της γάτας. Οπότε μάλλον δεν τίθεται τέτοιο θέμα...
Αλλά ακόμα κι αν συνυπήρχαν, συνήθως τα αιλουροειδή ορίζουν τις περιοχές τους με αρκετά συγκεκριμένα όρια και τα μεν δεν ενοχλούν τα δε.:hmm:

Απ' όσο ξέρω, αυτά τα δύο είδη (λιοντάρι και οικόσιτη γάτα) δεν συνυπάρχουν στη φύση, άλλος ο βιότοπος του λιονταριού κι άλλος της γάτας. Οπότε μάλλον δεν τίθεται τέτοιο θέμα...
Αλλά ακόμα κι αν συνυπήρχαν, συνήθως τα αιλουροειδή ορίζουν τις περιοχές τους με αρκετά συγκεκριμένα όρια και τα μεν δεν ενοχλούν τα δε.:hmm:
Σωστά!
Ευχαριστώ, γιατί δεν θα ήθελα να συμβαίνει όπως με τα ψάρια:redface:
Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό:lol:

Γουργούρισμα

Η γατούλα μου πάντα γουργουρίζει. Ειδικά όταν την χτενίζω ακούγετε σε όλο το σπίτι! Εδώ και 3-4 μέρες δεν την έχω ακούσει όμως... Τρώει πίνει κανονικά, πάει τουαλέτα κανονικά και όλα νορμάλ εκτός απτό γουργούρισμα. Καλά κ με τέτοιο καιρό όλο κοιμάται τι θα κανε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπέροχο άρθρο~!~:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία! Δηλαδή να μην ανησυχώ που γουργουρίζει η γατούλα μου...

Εεεεεεεεεεεε,

Φυσικά και όχι!!!:up:

Είναι 8 ημερών κ ήδη γουργουρίζει!!!

[ Ο γατούλης μου είναι μόνο 8 ημερών κ ήδη γουργουρίζει αμέσως μόλις φάει κ αρχίζω να του χαιδεύω την κοιλίτσα του!
Τα έχω δει όλα!!!!:baby:

Το Τζινακι μου

Εχω 6 γατακια.Το μεγαλυτερο ειναι η Gina που την πηρα τον Σεπτεμβριο του 2008.Την Gina πρωτη φορα την ακουσα να γουργουριζει τον Δεκεμβριο του ιδιου χρονου.Δεν ξερω γιατι αλλα λιγο να την χαηδεψεις αρχιζει να γουργουριζει.Ο Shiba ,η Pushe,ο Ασπρης και ο Jilly νομιζω πως ειναι μικρα για να γουργουρισουν γιατι η Gina τα γεννησε στης 5 Αυγουστου ενω τωρα ειναι 26.Ο Alexander ειναι 4 μηνων και ολο παιζει ποτε δεν καθετε να τον χαιδεψεις.:hmm::/:.Μαριαννα-Ναταλια

Υπερβολικό γουργούρισμα

Χθες το απόγευμα απόκτησα έναν πανέμορφο κεραμιδογάταρο 3,5 μηνών, ο οποίος εκτός του οτι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα εξοικίωσης με το χώρο, γουργουρίζει ασταμάτητα. Όταν λέμε ασταμάτητα, ασταμάτητα! Γουργούριζε όταν με είδε, όταν μπήκε στο γατοφόρο (μόνος του) όταν βγήκε, όταν έφαγε, συνέχεια-συνέχεια-συνέχεια! Ο μόνος λόγος που ανησύχησα, ήταν όταν διάβασα οτι αυτό μπορεί να είναι σημάδι πόνου, ή άγχους. Αλλά απ'την άλλη, τρώει, παίζει, και όταν τον έχω αγκαλιά δεν δείχνει κανένα σημάδι ενόχλησης. Υπάρχει λόγος ανησυχίας, ή απλά απόκτησα τον πιο ευτυχισμένο γάτο της υφηλίου;!..Επίσης, όταν δυναμώνει το γουργούρισμα ακόμη πιο πολύ, έχει ενδείξεις ... ερωτικών ορμών. Έχω μεγαλώσει με γάτες και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο γατούλη! Περίπου στους 6 μήνες δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό;
Υπερπροστατευτική γατομάνα περιμένει απαντήσεις!

Παιδια, εμενα το Copypaste μου παροτι ειναι 5 μηνών δεν έχει γουργουρίσει ποτέ :(. Και γενικά με το ζόρι κάθεται να το χαιδέψω :/:
Μόνο κάτι ήχους σαν γρύλισμα βγάζει όταν του βάλουμε να φάει ή όταν παίζει

Γουργουρίζουν στον ύπνο τους;

Εκ πείρας λέω όχι. Ας πούμε ότι έχεις το γατί σου αγκαλιά και δουλεύει η μηχανή ντίζελ. Όταν σταματήσει να δουλεύει, σημαίνει ότι το ψιψίνι είναι πλέον στις αγκάλες του Μορφέα. Αν το χαϊδέψεις απαλά, ίσα-ίσα για να το ξυπνήσεις, χωρίς όμως να του γίνεις ενοχλητική, το ψιψίνι ξαναβάζει μπρος το ντίζελ, μέχρι να ξανακοιμηθεί!

Κι εγώ αυτό νομίζω. Απ'την άλλη, έχει τύχει να κοιμάται - και έβλεπε μάλιστα και όνειρο, γιατί κουνούσε τα πόδια της σαν να έτρεχε - και συγχρόνως γουργούριζε!

Εδώ έχει κι άλλα ενδιαφέροντα
https://www.xmission.com/~emailbox/catpurrs.htm

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου. Πάντως εγώ είχα παλιά ένα γάτο ο οποίος γουργούριζε συνέχεια και τόσο δυνατά που δεν χρειαζόταν καν να είσαι δίπλα του για να τον ακούσεις.:P Δεν υπήρχε πιο καλό γατί από αυτό και ήταν και κούκλος αλλά δυστυχώς τον δηλητηρίασαν... σνιφ!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back