Ειρήνη1
Νεοφερμένο μέλος
οταν εκλεισα τα 18 (την ειχα απο τοτε που ειμουν 5 χρονων) και ετσι δεν μπορω να ζησω χωρις γατα και δευτερων γιατι το γατακι που μου δινουν θα το σκοτωσουν(οπως και τα τρια νεογενιτα αδελφια του
) γιατι δεν το θελουν αν δεν το παρω.Γενηθηκε πριν 1 μηνα και κατι μερες και θελω να ξερω ποτε πρεπει να το παρω.επισης πως θα υπολογισω την ηλικια του;Σας Ευχαριστω Πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μπορείς να το πάρεις ακόμα και 1 μηνός αλλά το καλύτερο γι'αυτό, αν γίνεται θα ήταν να το χωρίσετε απο τη μαμά του μετά τους 2,5 μήνες ώστε να πάρει όσα έχει να του δώσει η μαμά του και να μην αναπτύξει αργότερα προβλήματα συμπεριφοράς. Ωστόσο αν η κατάσταση επείγει και δεν βλέπουν την ώρα να το σκοτώσουν (τι κτήνη!
) πάρτο τώρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη σε ανησυχεί η ηλικία του. Εγώ τον Χουζούρη τον πήρα 20 ημερών (είχε εξαφανιστεί η μητέρα του) και δεν υπήρξε καμία παρενέργεια εκτός ίσως από την μεγάλη αγάπη που μου έχει και από το γεγονός ότι έρχεται και βυζαίνει τα ρούχα μου, νομίζοντας προφανώς ότι είμαι η μητέρα του. Έχω διαβάσει ότι αυτό το κάνουν τα γατάκια που έχουν απογαλακτιστεί σχετικά νωρίς...

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ειρήνη1
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ειρήνη1
Νεοφερμένο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος

Ειρήνη1
Νεοφερμένο μέλος
-.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1
Νεοφερμένο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
ωχ το καταλαβαίνω...κι εμένα μου λείπουν ιδιαίτερα τα γατιά που έζησα και μεγάλωσα και πιο πολύ ο Καίσαρας που πέθανε 13...Αρχική Δημοσίευση από Ειρήνη:για σενα πιστευω παντα το γατακι σου θα ειναι!Και μενα η γατουλα μου που πεθανε πριν ενα χρονο ηταν δεκαοκτω χρονων και ακομα και στα τελευταια της γατακι την ελεγα!μου λειπει η Ασπρουλα μου!![]()
Ειρήνη1
Νεοφερμένο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος

Ειρήνη1
Νεοφερμένο μέλος
!Εχω παει το καλαθακι που θα κοιματε στο σπιτι που γενηθηκε ωστε να παρει την μυρωδια της μητερας του για να νιωθει ανετα να κοιμαται.Εχω πολυ αγωνια που θα μενει μαζι μου απο αυριο!Τι να κανω για να το κανω να νιωσει ανετα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αντε και να το χαιρεσαι και να σε χαίρεται!!! Όταν θα εξοικιωθεί με το χώρο θα νιώσει άνετα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool