Το νέο γατάκι μου και πώς υπολογίζω την ηλικία του;

Ειρήνη1

Νεοφερμένο μέλος

Η Ειρήνη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γεια σας το ονομα μου ειναι ειρηνη ,μολις εγινα μελος του MyCat και πριν λιγο καιρο αποφασισα να υλιοθετησω ενα γατακι.Οι λογοι ειναι οτι θελω ενα τετοιο πλασμα μιας και η πρωτη μου γατουλα πεθανε :( οταν εκλεισα τα 18 (την ειχα απο τοτε που ειμουν 5 χρονων) και ετσι δεν μπορω να ζησω χωρις γατα και δευτερων γιατι το γατακι που μου δινουν θα το σκοτωσουν(οπως και τα τρια νεογενιτα αδελφια του:( ) γιατι δεν το θελουν αν δεν το παρω.Γενηθηκε πριν 1 μηνα και κατι μερες και θελω να ξερω ποτε πρεπει να το παρω.επισης πως θα υπολογισω την ηλικια του;

Σας Ευχαριστω Πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το γατακι απο την στιγμη που τρωει μονο του μπορεισ να το παρεις γιοα να μην το σκοτωσουν ρωτα τους ποτε γεννηθηκε για να δεις την ηλικια του αλλιως θα μπορει να σου πει ο γιατρος που θα το κουραρει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν κατάλαβα καλά ρωτάς πότε μπορείς να το πάρεις, σωστά;
Μπορείς να το πάρεις ακόμα και 1 μηνός αλλά το καλύτερο γι'αυτό, αν γίνεται θα ήταν να το χωρίσετε απο τη μαμά του μετά τους 2,5 μήνες ώστε να πάρει όσα έχει να του δώσει η μαμά του και να μην αναπτύξει αργότερα προβλήματα συμπεριφοράς. Ωστόσο αν η κατάσταση επείγει και δεν βλέπουν την ώρα να το σκοτώσουν (τι κτήνη! :mad: ) πάρτο τώρα!

πραγματικα, χθες αυτος που εχει το γατακι με προιδοποιησε οτι αν δεν το παρω μεχρι τελος του μηνα δεν θα υπαρχει(το καιμενο!)για να το παρω αργοτερα. Τι μπορω να κανω ωστε να μην του λειψει η μητερα του? υπαρχει καποια ιδιαιτερη φροντιδα που χρειαζεται?ολη μερα ειμαι εξω απο το σπιτι αλλα αν ειναι για το γατακι μπορω να κανω τα παντα για να νιωσει σαν το σπιτι του!

Τότε να το πάρεις άμεσα. Μπορείς το βράδυ να βάλεις στο κρεββατάκι του μέσα στα σκεπάσματα ένα ρολόι από αυτά που κάνουν τικ τακ, ώστε να το ακούει και να νομίζει ότι είναι η καρδιά της μητέρας του.
Μη σε ανησυχεί η ηλικία του. Εγώ τον Χουζούρη τον πήρα 20 ημερών (είχε εξαφανιστεί η μητέρα του) και δεν υπήρξε καμία παρενέργεια εκτός ίσως από την μεγάλη αγάπη που μου έχει και από το γεγονός ότι έρχεται και βυζαίνει τα ρούχα μου, νομίζοντας προφανώς ότι είμαι η μητέρα του. Έχω διαβάσει ότι αυτό το κάνουν τα γατάκια που έχουν απογαλακτιστεί σχετικά νωρίς...:cool:

Ααα και μια και υπάρχουν και τα 3 αδερφάκια του εγώ θα σου συνιστούσα ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ αντί για 1 να πάρεις 2. Είναι απίστευτα τα παιχνίδια που κάνουν τα αδερφάκια και συν τοις άλλοις όταν είναι 2 μπορείς να τα αφήνεις πολύ εύκολα μόνα τους. Σκέψου το, είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ, συν ότι σώζεις άλλη μία ζωούλα!!!

Συμφωνώ με τη Βικτώρια Ειρήνη. Παρε τα μωρά όσο είναι καιρός!

Κι εγώ συμφωνώ με Βικτώρια! Σκέψου οτι αν δεν το πάρεις θα πεθάνει!!!

Εχετε δικιο!Αν και μενω σε γκαρσονιερα δεν θα ηταν προβλημα να παρω 2 γατακια,και ουτος η αλλος το σκευτομουν.Ιδη αρχιζω και ετοιμαζω το κρεβατακι,εχω παρει αμμο και ενα μικρο παιχνιδακι για να παιζει.στο γιατρο ποτε να το παω; και ποσα εμβολια χρειαζονται; εκτος απο αμμο και κρεβατακι τι αλλο να του παρω(δεν εχω ξαναφροντισει τοσο μικρο γατακι!ειχα ολο μεγαλες γατες) ευχαριστω ολους που με βοηθατε με τον καινουργιο μου συγκατοικο.Ειναι πολυ ευγενικο απο μερους σας!

Εκτος απο άμμο και κρεββατάκι (το κρεββατάκι μπορεί να το απορίψει και να προτιμήσει άλλο μέρος), μπορείς να πάρεις κάποιο παιχνιδάκι για γάτες, όπως και να του φτιάξεις εσύ αργότερα διάφορα παιχνίδια (πχ ενα πανινο κουκλακι δεμενο σε σπάγγο και κρεμασμένο κάπου). Εμβόλια μετά τους 2 μήνες και θα στα πει ο γιατρός καλύτερα αυτά. Επίσης κυκλοφορούν και κονσέρβες για μικρά γατάκια ειδικά.

Ευχαριστω Ismini.αυριο κιολας θα μηλησω με τον γιατρο.αυτο το γατακι που φενεται κατω απο το ονομα σου δικο σου ειναι; ειναι πολυ ομορφο!:)

ναι ευχαριστω! αλλα δεν ειναι πια γατάκι. Μεγάλωσε κι εγινε γάταρος!:)

εχω ακομα κατι να ρωτησω(αν και πιστευψω οτι ειναι για αργοτερα)στιρωση ποτε πρειπει να κανω σε μια γατα;τωρα που μενω μονη μου δεν θα μπορω να φροντισω τοσα γατακια-μου αρεσουν πολυ τα ζωακια αυτα αν ειχα μεγαλιτερο σπιτι δεν θα ειχα προβλημα!:up: -.

για σενα πιστευω παντα το γατακι σου θα ειναι!Και μενα η γατουλα μου που πεθανε πριν ενα χρονο ηταν δεκαοκτω χρονων και ακομα και στα τελευταια της γατακι την ελεγα!μου λειπει η Ασπρουλα μου!:(

μετά τους έξη μήνες (όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο γιατί (έτσι μου είπε ο δικός μου γιατρός) όταν το ζώο στειρωθεί αργά επηρεάζεται ο χαρκτήρας του και γίνεται μαλθακό). Αλλά κι αυτά θα στα πει ο γιατρός σου. Don't worry!

Αρχική Δημοσίευση από Ειρήνη:
για σενα πιστευω παντα το γατακι σου θα ειναι!Και μενα η γατουλα μου που πεθανε πριν ενα χρονο ηταν δεκαοκτω χρονων και ακομα και στα τελευταια της γατακι την ελεγα!μου λειπει η Ασπρουλα μου!:(
ωχ το καταλαβαίνω...κι εμένα μου λείπουν ιδιαίτερα τα γατιά που έζησα και μεγάλωσα και πιο πολύ ο Καίσαρας που πέθανε 13...

ξερεις ηταν δισκολη αποφαση να παρω γατακι στο σπιτι που μεγαλωσε η Ασπρουλα μου γι αυτο τωρα που εχω πιασει σπιτι ειναι η καλυτερη ευκαιρια για ενα γατακι ή και δυο!Μεγαλωσα με γατες και δεν αντεχω χωρις αυτες!Τις Α-Γ-Α-Π-Ω!:)

Κι εγώ το ίδιο. Δε μπορώ χωρίς γάτα να πηγαινοέρχεται στα πόδια μου! άλλα θα δεις...και το γατάκι αυτό που θα πάρεις θα το αγαπήσεις με τον καιρό, όπως και την Ασπρούλα. Κι εγώ με το Σίβα στην αρχή είπα "ωραίο γατάκι, αλλά ο Καίσαρας...", τώρα που πέρασαν 6 χρόνια σχεδόν, τον αγάπησα κι αυτόν.:inlove:

Λοιπον Σημερα εχω θαυμασια νεα!τα δυο αδερφακια του γατιου μου θα τα παρει ενας κυριος που εινα πολυ ζωωφιλος και του αρεσουν οι γατες.Αυριο περνω το γατακι στο σπιτι:up: !Εχω παει το καλαθακι που θα κοιματε στο σπιτι που γενηθηκε ωστε να παρει την μυρωδια της μητερας του για να νιωθει ανετα να κοιμαται.Εχω πολυ αγωνια που θα μενει μαζι μου απο αυριο!Τι να κανω για να το κανω να νιωσει ανετα;

:) Αντε και να το χαιρεσαι και να σε χαίρεται!!! Όταν θα εξοικιωθεί με το χώρο θα νιώσει άνετα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back