Το ξένο είναι πιο.... νόστιμο!

avvavo

Νεοφερμένο μέλος

Η avvavo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Το θέμα ειναι το εξής:
Η γατα μου κι ο σκυλος ειναι... τρελά ερωτευμενοι! :inlove:
Καλό αυτο θα μου πειτε. Που ειναι το προβλημα λοιπον?:hmm:
Το προβλημα (αν μπορει κανεις να το πει ετσι) ειναι οτι ενας προτιμαει το φαγητο του αλλου!
Ο Περικλης (σκυλος) τρωει το φαγητο της Ασπασίας (γατα) κι η Ασπασία βουτιεται στην ξηρά τροφή του Περικλή!
Δοκιμασα να τους βαζω φαγητο σε διαφορετική ωρα. Τίποτα. Η Ασπασία καμια φορά, οταν πειναει ιδιαιτερα, δεν αφηνει τον Περικλή να πλησιασει, αλλα ο Περικλής αν η Ασπασία παει να παρει... μεζε, οσο κι αν πεινάει, την αφηνει να φαει πρωτα εκεινη και μετα τρωει εκεινος! :blink: (ανισοροπα ζωντανα...)
Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι το εξης: Για να υπάρχει ξηρα τροφη για σκυλο, και αλλη για γατα, σημεινει οτι το καθε ειδος ειναι ειδικό για τα ζωα στο οποιο απευθυνεται.
Υπαρχει λοιπον περιπτωση να παρουσιαστει προβλημα στον Περικλή ή στην Ασπασία, αν συνεχισουν να τρωνε ετσι???

Υ.Γ. Αν τους βαλω φαγητο την ιδια ωρα, ο ενας παει στο μπολ του αλλου, και δεν τους αλλαζεις γνωμη ουτε με σφαιρες! :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρωτη φορα το ακουω αυτο!!! δεν γνωριζω καθολου για σκυλοτροφες, οποτε δεν μπορω να ξερω τι μπορει να προκληθει απο αυτο..αν τους αλλαξεις τροφη?? η δικια μου τρελλενεται για την κτηνιατρικη σειρα της royal canin, και ειναι αρκετα ιδιοτροπη:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρωτη φορα το ακουω αυτο!!! δεν γνωριζω καθολου για σκυλοτροφες, οποτε δεν μπορω να ξερω τι μπορει να προκληθει απο αυτο..αν τους αλλαξεις τροφη?? η δικια μου τρελλενεται για την κτηνιατρικη σειρα της royal canin, και ειναι αρκετα ιδιοτροπη:P

Δεν πιανει τιποτα! Το δοκιμασα κι αυτο...
Το μονο που μπορω να κανω ειναι να παιρνω ανοστη τροφή για τον Περικλή, (στην αναγκη θα την φαει ο καλος μου, δεν ειναι κατσιποδιάρης σαν την Ασπασία!) αλλα κριμα δεν ειναι κι αυτος?
Και πες οτι το κανω και το κοβει η Ασπασία το συνηθειο να τρωει απο ξενα πιατα! Τοτε ομως ειναι που ο Περικλης δεν θα πλησιαζει καν το πιατο του!
Αδιέξοδο! :blink:

τοτε αναγκαστηκα την ωρα του φαγητου πρεπει να τους εχεις σε διαφορετικο χωρο..:hmm:

τοτε αναγκαστηκα την ωρα του φαγητου πρεπει να τους εχεις σε διαφορετικο χωρο..:hmm:

Το δοκιμασα κι αυτο!
Τα ζωντανα μου ειναι... ειδικη περιπτωση! Κοιμονται μαζι, τρωνε μαζι, παιζουν μαζι.... Αν ειναι χωρια δεν τρωνε! Να φανταστεις μια μερα που η κορη μου ειχε παρει τον Περικλη σχολειο επειδη κανανε ενα μαθημα για τα ζωα και καθε μερα καθε παιδι πηγαινε το κατοικιδιο του, οοοοολο το πρωη η Ασπασία καθοτανε μπροστα απ την πορτα και εκλαιγε! :blink:
Δεν κουνηθηκε απο εκει απ τις 8 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι!

απαπα πολυ ερωτευμενα ειναι τα ζωακια σου μου φαινεται!!! λοιπον θα ψαξω αν υπαρχει καμια τροφη που να κανει και για τα 2, ειδικη δεν ειμαι αλλα μια προσπαθεια θα την κανω..τι ηλικιας ειναι τα ζωακια σου?:)

απαπα πολυ ερωτευμενα ειναι τα ζωακια σου μου φαινεται!!! λοιπον θα ψαξω αν υπαρχει καμια τροφη που να κανει και για τα 2, ειδικη δεν ειμαι αλλα μια προσπαθεια θα την κανω..τι ηλικιας ειναι τα ζωακια σου?:)

Αχ σ ευχαριστω πάααααρα παρα παρα πολυ! :D:D:D
Αυτη την επιλογη δεν την ειχα σκευτει καθολου! Να σαι καλα!
Ο Περικλης ειναι περιπου 18 μηνων κι η Ασπασία περιπου 3-4 μηνων. Και τα δυο τα βρηκα στον δρομο και οι ηλικιες ειναι στο περιπου, όπως μου τις ειπε ο κτηνιατρος

βασικα νομιζω να ρωτησεις και τον γιατρο του φορουμ για τις επιπτωσεις που μπορει να εχουν..μηπως να τους τις αναμιγνυεις τις τροφες τουλαχιστον να τρωνε και απο αυτη που πρεπει??

Αχ σ ευχαριστω πάααααρα παρα παρα πολυ! :D:D:D
Αυτη την επιλογη δεν την ειχα σκευτει καθολου! Να σαι καλα!
Ο Περικλης ειναι περιπου 18 μηνων κι η Ασπασία περιπου 3-4 μηνων. Και τα δυο τα βρηκα στον δρομο και οι ηλικιες ειναι στο περιπου, όπως μου τις ειπε ο κτηνιατρος
το σκυλακι ειναι ενηλικο ενω το γατακι μικρουλι..μονο απο αυτο δεν γινεται να τρωνε την ιδια τροφη:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back