Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
'Ενα μικρό αγόρι είδε τη πινακίδα και μπήκε στο στο κατάστημα ρωτώντας:"Πόσα χρήματα θέλετε για να μου δώσετε ένα κουτάβι?" Ο ιδιοκτήτης απάντησε πως κόστιζαν από 30 έως 50 δολάρια .Ο μικρός , βγάζοντας ελάχιστα χρήματα από την τσέπη του , είπε:"Δυστυχώς , έχω μόνο 2 δολάρια, μπορώ τουλάχτιστον να χαζέψω λίγο τα κουτάβια?" Ο ιδιοκτήτης χαμογέλασε και σφύριξε δυνατά.Μία σκυλίτσα μπήκε στο δωμάτιο ακουλουθούμενη από 5 κουταβάκια.Το ένα από αυτά κούτσαινε, με αποτέλεσμα να μείνει λίγο πιο πίσω από τα άλλα κουταβάκια.Τότε ο μικρός ρώτησε : "Τι έχει αυτό το κουταβάκι και κουτσαίνει?"Ο ιδιοκτήτης του εξήγησε πως το κουταβάκι είχε γεννηθεί με πρόβλημα στο γοφό και πως θα έμενε έτσι σε όλη του τη ζωή.Ο μικ΄ρος ενθουσιασμένος είπε στο μαγαζάτορα αποφασιστικά :"Θέλω να το αγοράσω"
Ο άντρας γέλασε και του είπε: "'Οχι, δε νομίζω να θέλεις ένα τέτοιο κουτσό κουτάβι.Αλλά αν επιμείνεις , μπορώ να σου το χαρίσω"...
Ο μικρός ήταν περήφανος και του είπε οτι θα προτιμούσ ενα αγοράσει το κουτάβι έστω και με ευκολίες και θα έκανε τα αδύνατα δυνατά να ξεπληρώσει το χρέος του στον ιδιοκτήτη του pet shop , δίνοντας ένα ποσό κάθε μήνα.
Ο άντρας γέλασε ξανά και είπε "Το κουτάβι αυτό είναι άχρηστο, πραγματικά δε σου χρειάζεται , ποτέ δεν θα μπορέσει να τρέξει και να παίξει μαζί σου όπως τα άλλα σκυλιά..."
Τότε ο μικρός σήκωσε το μπατζάκι από το παντελόνι του και άφησε να ξεπροβάλει το αριστερό του πόδι το οποίο υποστηριζόταν από ένα μεταλλικό σίδερο. "Οπως βλέπετε, ούτε κι εγώ θα μπορώ να τρέξω και να παίξω μαζί του ..επομένως το κουτάβι θα έχει κάποιον που το καταλαβαίνει..."Ο άντρας δάγκωνε τώρα τα χείλη του μη ξέροντας τι να πει.Δακρυσμένος, προσπάθησε να χαμογελάσει και είπε: "Εύχομαι... όλα τα κουτάβια να βρουν κάποτε έναν ιδιοκτήτη σαν κι εσένα"...
Στη ζωή δεν μετράει το ποιος είσαι, αλλά το αν κάποιος σε αγαπά, σε δέχεται και σε εκτιμά γι'αυτό που είσαι, χωρίς όρους.
Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία , Φεβρουάριος 2007
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεχρά
Νεοφερμένο μέλος
.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ όμορφο και πολύ συγκινητικό!

χριστινα
Διάσημο μέλος
KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool