Το παιχνίδι-φόβητρο

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Πήρα και εγώ το Σάβατο ένα καινούργιο παιχνίδι για την Μπασσέτ. Σαν καλάμι, μόνο που αποτελείται από ένα σιδεράκι που στην άκρη του έχει κουδουνάκι, παιχνιδάκια κλπ. Συγχρόνως έχει και άλλο εξάρτημα με δύο βεντουζίτσες, για να κολλάει σε τζάμι ψηλά και να παίζει η γάτα και μόνη της. Μόλις το έφερα σπίτι, η Μπασσέτ ξετρελλάθηκε:DΑφού παίξαμε κάμποσο, είπα, να βάλω και τις βεντούζες να το κρεμάσω, για να συνεχίσει να παίζει, ενώ εγώ θα έκανα δουλειές. Πώς στραβά το έβαζα, πώς μου το τραβούσε αυτή για να παίξει, πεφτει αυτό κάτω, την ακουμπάει λίγο, κάνει και θόρυβο, όπως είναι σιδερένιο το καλάμι......Ε, φόβος και τρόμος, κρύφτηκε το γατί μια ώρα κάτω από το κρεβάτι και δύο εικοσιτετράωρα μετά, με το που το βλέπει τρέχει και κρύβεται. Μόλις το αφήνω και το βλέπει σε εμφανές σημείο τρέχει μακριά και σε όποιο δωμάτιο και να είναι, περπατάει λες και θα της επιτεθεί κάποιος:(Σήμερα, το άφησα σε μέρος εμφανές, το άλλειψα με κατ νιπ, σκόρπισα και λίγο γύρω γύρω για να δημιουργήσω "μια ωραία ατμόσφαιρα" , μπας και το συνηθίσει. Εντάξει κι αν δεν παίζει με αυτό δεν χαθηκε ο κόσμος, αλλά, δεν θέλω να το φοβάται κιόλας:(Αυτά πάθαμε εμείς στα καλά καθούμενα;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο το καημενο φοβηθηκε, αλλα εγω το εκανα εικονα και εχω πεθανει στα γελια........ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η καημενούλα η Μπασσέτ!! Τρόμαξε!!
Κάτι το καλάμι, κάτι ο θόρυβος... πάντως, αν σπινάρισε και στο πάτωμα προσπαθώντας να φύγει, πρέπει να ήταν ΤΟ θέαμα!! :D

Όχι απλά σπιντάρισε, άκουσα και έναν (κούφιο) κρότο. Πρέπει να χτύπησε το κεφάλι της κάπου με την ακαριαία επιτόπια μεταβολή που έκανε. :(Το μάτι μου δεν έπιασε την κίνηση, τόσο γρήγορα αντέδρασε. Πάντως, ούτε το κατ νιπ έπιασε, δεν ξεφοβήθηκε,οπότε, προκειμένου να πάθει ψυχικό ταράκουλο, απέσυρα το άτυχο παιχνίδι και θα το ξετρυπώσω το καλοκαίρι. Μπορεί, να έχει ξεχάσει το συμβάν, αν και πολύ αμφιβάλλω, διότι η Μπάχχχχχυ έχει μνήμη τρομερή. Δυό φορές την ψέκασα μωράκι στη μουρίτσα με νερό, και από τότε, αν (σε σπάνιες περιπτώσεις) θέλω να την μαλώσω, της δείχνω απλώς το ψεκαστήρι. Γίνεται Λούης!!:D:D

Ορίστε, οπότε εκτός από το ψεκαστήρι έχεις και το παιχνίδι για μέσο εκφοβισμού!!!:P
Πάντως κι εμένα η Σίσσυ όταν ακούει παρόμοιους περίεργους θορύβους(βλέπε κουρευτική μηχανή ή αποτριχωτική),ένα κάτι τις το παθαίνει. Κρύβεται κατευθείαν αν είναι κοντά τους και τινάζεται για αρκετή ώρα μετά αφού τα έχω κλείσει.
Άβυσσος η ψυχή των γατιών.............

Βρε τη Μπάχχχχυ! Τι έπαθε το καημενούλι! Άσε να περάσει πολύς καιρός και μπορεί να το ξεχάσει το συμβάν! Δεν τους αντέχει η ψυχοσύνθεσή τους, τους δυνατούς θορύβους!
Αλλά δεν έχουν πολλή πλάκα όταν σπινάρουν?:lol::lol::lol:

Ευτυχώς, που το παιχνίδι δεν ήταν ακριβό , κάπου 5 ευρώ μόνο. Θα έκλαιγα και τα λεφτουδάκια μου. Τώρα σκάω μόνο, γιατί είναι πολύ ωραίο , το έπαιζε πολύ στην αρχή και τώρα......:(:(:(

Είχα πάρει ένα τέτοιο στον Beeb όταν ήταν πιο μικρός, στη μούρλα του πάνω. Για λίγες μέρες το καταχάρηκε. Έφαγε τα κρεμαντζούλια, στράβωσε το σιδερένιο "καλάμι", από τη φόρα του το πέταγε ολόκληρο κάτω στο πάτωμα κι ακουγόταν το κλάνγκα κλούνγκα και χαιρόταν το χουλιγκανόγατο! :lol:
Κι έπειτα, ξαφνικά... ούτε να το φτύσει! Το αγνοεί επιδεικτικότατα μέχρι και σήμερα! :confused:
Οπότε επανερχόμεθα στο γνωστό κλισέ: άβυσσος η ψυχή των γατιών! :rolleyes:

αρε Μπαχυ τι επαθες στα καλα καθουμενα!!!!!!!:P:P..και μεις φοβομαστε την σκουπα οταν ειναι ανοιχτη..κρυβομαστε και κανουμε καμια ωρα να ξαναβγουμε..οταν ειναι κλειστη ομως της τριβομαστε λιγακι..μαλλον για να μας συμπαθησει και να κανει λιγοτερο θορυβο:lol::lol::lol:

Η Μπάχχχχχυ είναι διχασμένη προσωπικότητα. Δεν φοβάται τους ξένους, δεν φοβάται την ηλεκτρική σκούπα, δεν φοβάται το πιστολάκι ή τα στερεοφωνικά μακάρι να παιζουν στο διαπασών,αλλά, φοβάται έναν απότομο κρότο, φοβάται μια διπλανή οικοδομή που ακούει γκάπα γκούπα να καλουπώνουν και να ξεκαλουπώνουν, φοβάται τη μπετονιέρα και δεν βγαίνει στη βεράντα να κατουρήσει παρά μόνο όταν φτάσει στο απροχώρητο κλπ κλπ
Οπότε, άβυσσος:hmm::hmm:

Το καημένο το Μασσετίνι τι έπαθε στα καλά καθούμενα.:(
Ειναι δύσκολο να προβλέψεις τι θα τρομάξει την κάθε γάτα.:hmm:
Ο δικός μου ο Αρης φοβάται τους απότομους θορύβους, μάλλον κατάλοιπο της παιδικής του ηλικίας, που πέρασε αδεσποτούλι.:hmm:
Δεν φοβάται όμως καθόλου την ηλεκτρική σκούπα:blink::up: και είναι ιδιαίτερα φιλικός με τους ξένους ανθρώπους που έρχονται:up:
Σε αντίθεση με την Μυρτούλα που αν και 5,5 χρονών φοβάται ακόμη την ηλεκτρική σκούπα:redface: και μόλις αντιληφθεί άγνωστο σε χρόνο dt βρίσκεται στην συρόμενη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας.:blink::redface:
Υ.Γ Ελένη εγώ τους πέρνω συχνά τα διάφορα παιχνιδάκια που κρέμονται από ένα μακρύ λαστιχάκι.Τα στερεώνω στην πλάτη της καρέκλας που ευτυχώς δεν είναι μονοκόμματη και μπορούν να πιαστούν;).
Ο Αρης τρελλένεται να παίζει:up:και η Μυρτούλα φυσικά απαξιεί να ασχοληθεί!:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back