Το πρώτο μας ατύχημα....

Α... πάρε τον Μαπα.. δεν τον γνωρίζει που δεν τον γνωρίζει η Ήλια.. το ίδιο κάνει. :hmm:

Να έχεις και δικαιολογία που θα πας....;)
πολυ σωστο!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινάκι περαστικά στον Μάπα. Μα πού χτυπησε το μωρό? Σίγουρα κάτι αιχμηρό θα έχεις μέσα στο σπίτι. Ψάξε καλά για να μην ξανασυμβεί τίποτ΄άλλο. Δεν μπορεί να τον χτύπησε η Ηλια. Τόσον καιρό παίζουν μαζί. Και καλά κι αν αγρίεψε πάνω σε καβγά η μικρή είναι δυνατόν να του επιτέθηκε και να του έκανε πληγή για ράμματα???Για μένα αποκλείεται. Ψάξε κάπου αλλού Κατερίνα μου.
Οσο για τον γιατρό, σίγουρα να αλλάξεις γιατί εκτός από το ότι οι τιμές που σου είπε για τις στειρώσεις είναι πολύ υψηλες, νομίζω πως σου πήρε πολλά χρήματα για ένα επείγον περιστατικό αυτό του Μάπα και μάλιστα τη στιγμή που είσαι πελάτισσά του τόσον καιρό κ έπονται κ δυο στειρώσεις. Μου φαίνεται λίγο εμπορική αυτή η συμπεριφορά. Και πάλι συγγνώμη που λέω τη γνώμη μου...:P ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινάκι περαστικά στον Μάπα. Μα πού χτυπησε το μωρό? Σίγουρα κάτι αιχμηρό θα έχεις μέσα στο σπίτι. Ψάξε καλά για να μην ξανασυμβεί τίποτ΄άλλο. Δεν μπορεί να τον χτύπησε η Ηλια. Τόσον καιρό παίζουν μαζί. Και καλά κι αν αγρίεψε πάνω σε καβγά η μικρή είναι δυνατόν να του επιτέθηκε και να του έκανε πληγή για ράμματα???Για μένα αποκλείεται. Ψάξε κάπου αλλού Κατερίνα μου.
Οσο για τον γιατρό, σίγουρα να αλλάξεις γιατί εκτός από το ότι οι τιμές που σου είπε για τις στειρώσεις είναι πολύ υψηλες, νομίζω πως σου πήρε πολλά χρήματα για ένα επείγον περιστατικό αυτό του Μάπα και μάλιστα τη στιγμή που είσαι πελάτισσά του τόσον καιρό κ έπονται κ δυο στειρώσεις. Μου φαίνεται λίγο εμπορική αυτή η συμπεριφορά. Και πάλι συγγνώμη που λέω τη γνώμη μου...:P ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...:)
:lol::lol::lol::lol::lol:Αχ εγω σου απαντώ στο άλλο και εσύ εδώ...:lol::lol::lol::lol:Λοιπόν, ναι έχετε ολοι δίκιο δεν λέω ότι δεν είναι καλή αλλά είναι πολύ ακριβή για εμάς..Όπως σου είπα και απο την αλλη πλευρά θα τα πάω σε άλλη γιατρό και για να την γνωρίσω θα πάω μόνο τον μάπα μου αρχικά..Το ζουζουνι μου είχε φάει μια ήττα που έχει το κολάρο και του κάνει κχχχχχχχχχχ η Ήλια:(:(Αλλά πιστεύω ότι θα φτιάξουν τα πραγματα...Αχ αναρωτιέμαι τι θα αντικρίσω όταν πάω σπίτι.Η πληγή ήταν αρκετά βαθια, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!!:mad::mad:Τα αίματα ήταν μπροστά στην γωνία του τοίχου και δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ εκεί...Πρέπει από κάπου να πήδηξε εκεί κάτω και πάλι δεν γαίνει νόημα γμτ:/:Τεσπα, τώρα που θα τα στειρώσω ελπίζω να μην κάνουν τέτοιες ταρζανιές...:mad::down::/:

Περαστικα στον Μαπα!!:) μυστηριο που χτυπησε ε?? τι να πεις....ποτε θα βγουν τα ραμματα? :hmm:

Περαστικα στον Μαπα!!:) μυστηριο που χτυπησε ε?? τι να πεις....ποτε θα βγουν τα ραμματα? :hmm:
Και να πεις ότι δεν ψάξαμε???Φύλλο και φτερό το σπίτι..Τα αίματα έτσι τα βρήκαμε..Τέσπα, τα ραμματα είπε η παλιά γιατρός σε μια βδομάδα!

Βρηκες καποια αλλη γιατρο?? δυστυχως δεν ξερω καμια στη γειτονια. Στο εχω πει οτι η δικια μου ειναι στο Παγκρατι, αλλα κ μια επισης καλη εχω στη Κηφισια...:(

Βρηκες καποια αλλη γιατρο?? δυστυχως δεν ξερω καμια στη γειτονια. Στο εχω πει οτι η δικια μου ειναι στο Παγκρατι, αλλα κ μια επισης καλη εχω στη Κηφισια...:(
Αντούλα μου συγνώμη..Απλά τα αφεντικά καραδοκούσαν συνεχώς..Μια πρ΄΄οταση έγραφα και μετά μπαίνανε..Αμαν!!:mad:Βρήκα μια από μια φίλη μου που πάει τον γάτο της..Ζητάει και λιγότερα χρήματα...:)Θα πάω εκεί!Να την δω πρώτα:)

Ήρθα σπίτι και είδα ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει..Η Ήλια ακόμα κάνει κχχχχχχχχχ στον Μάπα..τον χτύπησε στο πρόσωπο και ο Μάπας είναι ψιλοστενοχωρημένος συνέχεια!Όταν δε τον παίρνω αγκαλίτσα και τον μυρίζει μου κάνει και εμένα κχχχχχχχ:(Αναγκάστικα να χρησιμοποιώ μόνο το ένα χέρι μου στο ένα γατάκι μου κκαι το άλλο στο άλλο..Αχχχ ποτε θα ξαναγίνουμε όπως πριν????:hmm::(:(

Γεια σας και πάλι...Εκτός του ότι την γιατρό δεν την έχω κλείσει..Θα πάρω αύριο τηλ..:redface:Η κατάσταση αυτή τη στιγμή όπως την είδα έχει ως εξής..Ο Μάπας δεν μπορεί να περπατήσει με την βλακεία στο ποδι και με το κολαρο..Η Ήλια εκεί που του κανει κχχχ αρχίσει τον κυνηγάει (το βλέπω σαν παιχνίδι) και ξαφνικά τι κχχχ γρύλιζε σαν σκυλί...Ο Μάπας που δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει την κυνηγάει συνέχεια, και νιαουροπαραπονιέται.....Είναι μια κατάσταση πολύ περίεργη...:(

Γεια σας και πάλι...Εκτός του ότι την γιατρό δεν την έχω κλείσει..Θα πάρω αύριο τηλ..:redface:Η κατάσταση αυτή τη στιγμή όπως την είδα έχει ως εξής..Ο Μάπας δεν μπορεί να περπατήσει με την βλακεία στο ποδι και με το κολαρο..Η Ήλια εκεί που του κανει κχχχ αρχίσει τον κυνηγάει (το βλέπω σαν παιχνίδι) και ξαφνικά τι κχχχ γρύλιζε σαν σκυλί...Ο Μάπας που δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει την κυνηγάει συνέχεια, και νιαουροπαραπονιέται.....Είναι μια κατάσταση πολύ περίεργη...:(
η ηλια φοβάται το κολάρο του και το θεωρεί εχθρικό σώμα....υπάρχει περίπτωση να τα χωρίσεις... ή θα γίνει ο χαμός??:(:hmm:

η ηλια φοβάται το κολάρο του και το θεωρεί εχθρικό σώμα....υπάρχει περίπτωση να τα χωρίσεις... ή θα γίνει ο χαμός??:(:hmm:
Το κολάρο????Αλήθεια???:blink::blink::blink:Δεν είναι η μυρωδιά δηλαδή????:hmm:Καλό αυτό!Τέσπα, χωριστά θα είμαστε..Σήμερα πάλι θα κοιμηθώ με την Ήλια αγκαλιά και ήρεμα..Δεν ξέρω αν ο Μάπας θα κοιμηθεί πάλι με την κολλητή μου στο άλλο δωμάτιο...:(Μπορέι να πάει στο σαλόνι...:(Τέσπα, το πρωί τα άφησα μόνα τους, πέρα από τους θορύβους δεν έγινε και τίποτα..Το ίδιο και το απόγευμα που είχα μάθημα και ήμουν μπροστά..:|Τίποτα το συνταρακτικό αλλά για καλό και για κακό θα κόψω τα νυχάκια της Ήλιας!!!:)Αχχχχχχχχχχ αντε να περάσει και αυτό!!!!!:/:

Εχθες γύρισα σπίτι και τα βρήκα αγαπημένα..Με περίμεναν στην πόρτα και η Ήλια από την χαρά της πήδηξε επάνω μου για αγκαλιά..Αναρωτιέμαι..Έτσι είναι οι γάτες ή τα δικά μου έχουν γίνει γατόσκυλα???:hmm:Κοιμηθήκαμε και το βράδυ αγκαλίτσα αφου πριν είδαμε ταινία με τη Νονά-συγκάτοικο και τα παιδιά κοιμοντουσαν πάνω μου φαρδιά πλατιά ενω με το ζόρι ακούγαμε τι έλεγαν στην ταινία λόγω του χουρχουρητού τους!!!Έτσι θέλω να είμαστε πάντα!!!:D

Παρασκευή πάμε με τον Μάπα στη νέα κτηνίατρο!!!:up:Στην άλλη θα το ακυρώσω τελευταία στιγμη..:down:Ετρεχα πάλι και γυρισα αργά το βράδυ!:down::|

Εχθες γύρισα σπίτι και τα βρήκα αγαπημένα..Με περίμεναν στην πόρτα και η Ήλια από την χαρά της πήδηξε επάνω μου για αγκαλιά..Αναρωτιέμαι..Έτσι είναι οι γάτες ή τα δικά μου έχουν γίνει γατόσκυλα???:hmm:Κοιμηθήκαμε και το βράδυ αγκαλίτσα αφου πριν είδαμε ταινία με τη Νονά-συγκάτοικο και τα παιδιά κοιμοντουσαν πάνω μου φαρδιά πλατιά ενω με το ζόρι ακούγαμε τι έλεγαν στην ταινία λόγω του χουρχουρητού τους!!!Έτσι θέλω να είμαστε πάντα!!!:D

Παρασκευή πάμε με τον Μάπα στη νέα κτηνίατρο!!!:up:Στην άλλη θα το ακυρώσω τελευταία στιγμη..:down:Ετρεχα πάλι και γυρισα αργά το βράδυ!:down::|

Ωραία λοιπόν!!!

Και ναί, έτσι κάνουν οι γάτες!!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back