oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Η oh-my-cat! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
30-05-07
17:13
Η Λίλη πάλι έκανε το θαύμα της! Έπιασε (δεν ξέρω πως) ένα όμορφο περιστεράκι! Ο κάφρος! Το άτυχο ΄θύμα όμως ζεί και δεν έχει κάποια πληγή. Το έβαλα σε κλουβί με νερό και ψωμάκι.. αλλά δεν ξέρω να φροντίζω περιστέρια! τι να του κάνω? αναπνέει, ανοιγοκλείνει μάτια, κ στρίβει κ λαιμό! Μήπως φοβάται κ δεν πετάει?
Το έβγαλα Φρίξο
Το έβγαλα Φρίξο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα.
30-05-07
17:27
Καλύτερα βάλτο σε μια χαρτόκουτα (με τρύπες εννοείται), για να μη βλέπει γύρω του και να ηρεμήσει. Και μπες στην ιστοσελίδα του www.ekpaz.gr για περισσότερες πληροφορίες (ελληνικό κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων και πουλιών). Εκεί θα βρεις και το τηλέφωνο του κέντρου (δεν το θυμάμαι τώρα) για να ζητήσεις οδηγίες.
Α, και αν δεν είναι πανικόβλητο, βρέξε λίγο μπαμπάκι ή πανάκι και στάξε του λίγο νερό στο πλάι του ράμφους μήπως διψάει. Κάποιοι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει το ζαχαρόνερο (δηλ. βρέχεις το πανάκι σε νερό όπου έχεις διαλύσει ζάχαρη μέσα), αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη. Ρώτα το ΕΚΠΑΖ.
Α, και αν δεν είναι πανικόβλητο, βρέξε λίγο μπαμπάκι ή πανάκι και στάξε του λίγο νερό στο πλάι του ράμφους μήπως διψάει. Κάποιοι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει το ζαχαρόνερο (δηλ. βρέχεις το πανάκι σε νερό όπου έχεις διαλύσει ζάχαρη μέσα), αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη. Ρώτα το ΕΚΠΑΖ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Η oh-my-cat! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
30-05-07
17:39
Να 'σαι καλά! δεν το ήξερα αυτό το σαιτ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum