zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα.
03-07-14
17:19
Τον γατούλη μου τον μάζεψα νεογέννητο απο τον δρόμο. Μείναμε περίπου 8 μήνες οι δύο μας και μετά μετακόμισα στους γονείς μου. Απο τότε περάσανε περίπου 3 χρόνια. Σχεδόν κάθε βράδυ έρχεται στο κρεβάτι μου και κοιμάται μαζί μου, πανω απο τα σκεπάσματα ανάμεσα στα πόδια μου και το τελευταίο περίπου δίμηνο απέκτησε τη συνήθεια το πρωι να έρχεται μαζί μου στο μπάνιο να πιεί νερό απο τη βρύση.
Όλον αυτόν τον καιρό δεν έφερα ποτέ κανέναν "φίλο"μου στο σπίτι μέχρι πριν λίγες μέρες.... Το πρώτο βράδυ ήρθε και κοιμήθηκε μαζί μας. Τα επόμενα όμως ούτε που πλησίασε και έκοψε και το πρωινό νεράκι στο μπανιο. Πλέον και τα βράδια που κοιμήθηκα μόνη μου δεν ήρθε στο κρεβάτι μου. Μόνο σήμερα ξαναήρθε για νερό το πρωι...
Είναι κάτι λιγοτερο απο 4 ετών, στειρωμένος αρσενικός. Στεναχωριέμαι και δεν ξέρω τι να κάνω για να μην αισθάνεται απόρριψη ή ζήλεια ή ό,τι άλλο είναι αυτό που αισθάνεται....είναι και αυτή η ζέστη που τον κάνει να λιώνει στα πατώματα όλη μέρα και φοβάμαι μην μου παθει τίποτα...
Καμία ίδεά, γνώμη, εμπείρια να μοιραστείτε??
Όλον αυτόν τον καιρό δεν έφερα ποτέ κανέναν "φίλο"μου στο σπίτι μέχρι πριν λίγες μέρες.... Το πρώτο βράδυ ήρθε και κοιμήθηκε μαζί μας. Τα επόμενα όμως ούτε που πλησίασε και έκοψε και το πρωινό νεράκι στο μπανιο. Πλέον και τα βράδια που κοιμήθηκα μόνη μου δεν ήρθε στο κρεβάτι μου. Μόνο σήμερα ξαναήρθε για νερό το πρωι...
Είναι κάτι λιγοτερο απο 4 ετών, στειρωμένος αρσενικός. Στεναχωριέμαι και δεν ξέρω τι να κάνω για να μην αισθάνεται απόρριψη ή ζήλεια ή ό,τι άλλο είναι αυτό που αισθάνεται....είναι και αυτή η ζέστη που τον κάνει να λιώνει στα πατώματα όλη μέρα και φοβάμαι μην μου παθει τίποτα...
Καμία ίδεά, γνώμη, εμπείρια να μοιραστείτε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
03-07-14
17:41
νομίζω είναι λογικό...είχε συνηθίσει να είστε οι 2 σας...δώστου λίγο χρόνο.και πολύ πολύ πολύ αγάπη.πιο πολύ από πριν.ο φίλος σου αγαπάει τις γάτες?αν τον πλησιάζει λίγο,του φέρεται όμορφα,του μιλάει..ίσως ξεθαρρέψει ξανά.
υπομονή.
υπομονή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα.
03-07-14
17:50
Δεν είχε ποτέ γάτα, αλλά μια χαρά του συμπεριφέρεται...και που παει να του μιλήσει, για λίγα δευτερόλεπτα κάθεται και φεύγει... Έδω ούτε εμένα άφηνε να τον αγγίξω όταν ήμασταν και οι 3....
Ταυτόχρονα όπως καταλαβαίνεις για να έρχεται ο φίλος μου σπίτι, λείπει η μαμα μου, με την οποία τα πάει πάρα πολύ καλά ο γατούλης μου οπότε έχει και αυτην την έλλειψη να αντιμετωπίσει...Ελπίζω να τα πάνε καλύτερα την επόμενη φορά....
Ταυτόχρονα όπως καταλαβαίνεις για να έρχεται ο φίλος μου σπίτι, λείπει η μαμα μου, με την οποία τα πάει πάρα πολύ καλά ο γατούλης μου οπότε έχει και αυτην την έλλειψη να αντιμετωπίσει...Ελπίζω να τα πάνε καλύτερα την επόμενη φορά....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum