Το τρίχωμα της γάτας

***LILA***

Νεοφερμένο μέλος

Ο ***LILA*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΧΕΣ. ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΧΤΕΝΙΣΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΗΜΕΤΟΠΗΣΩ??????????:/::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις μιλήσει με τον κτηνίατρο; Υπάρχουν και διάφορες τροφές στο εμπόριο, όπως η Belezza της Royal Canin, που βοηθούν το τρίχωμα και το Glavaderm που το βάζεις στο φαγητό της γάτας σε σταγόνες... Ίσως να μην είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά μίλα με τον κτηνίατρο της γάτας σου καλύτερα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγουρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις έιναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου......αλλά μην ξεχναμε ότι τώρα είναι και η εποχή που μαδάνε οι γατούλες μας.....:lol::lol::lol::lol:

Σίγουρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις έιναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου......αλλά μην ξεχναμε ότι τώρα είναι και η εποχή που μαδάνε οι γατούλες μας.....:lol::lol::lol::lol:
Συμφωνώ και επαυξάνω. Άνοιξη και φθινόπωρο μαδάνε τα άτιμα. Πού να δεις τι γίνεται στο δικό μου σπίτι, που έχω και δύο.
Χαλάλι τους όμως... :)

Η καλή ποιότητα του τριχώματος εξαρτάται κυρίως από την καλή διατροφή. Οι premium γατοτροφές (όχι αυτές που βρίσκεις στα σουπερμάρκετ δηλαδή) περιέχουν συνήθως όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που εξασφαλίζουν, εκτός των άλλων, και όμορφο τρίχωμα.
Επίσης, με καλή διατροφή, μειώνεται κάπως και η εποχιακή τριχόπτωση, αν και είναι αδύνατο να την αποφύγεις εντελώς μια και πρόκειται για μια διαδικασία φυσιολογική και απαραίτητη για τη γάτα. Αυτή την εποχή είναι καλό να τη χτενίζεις καθημερινά για να απομακρύνεις όσο περισσότερες τρίχες γίνεται, γιατί αν τις καταπίνει μπορούν να της δημιουργήσουν πρόβλημα.

(LILA, σε παρακαλώ να μη γράφεις μόνο με κεφαλαία. Δηλώνουν υψηλό τόνο φωνής και δυσχεραίνουν την ανάγνωση, γι' αυτό άλλωστε και δεν επιτρέπονται από τους κανόνες του φόρουμ).

Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΧΕΣ. ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΧΤΕΝΙΣΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΗΜΕΤΟΠΗΣΩ??????????:/::hmm::hmm:
τι φυλης ειναι η γατα σου ,:hmm:αν επιτρπετε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back