Το τρελό γατάκι

rOuDiNi

Νεοφερμένο μέλος

Η rOuDiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Παλιά είχα ένα γάτο τον οποίο τον παράτησαν σπίτι μου και εμείς το υοθετήσαμε...:up:Ημουν τόσο χαρούμενη !!!!!!!!!! Αυτό το γατί λοιπόν το ονομάσαμε Kitty και αργότερα μάθαμε πως ήταν αρσενικός και τον βγάλαμε ο kittys :redface:.
Μία μέρα λοιπόν ενώ είχαμε βγεί στην αυλή και βάφαμε κάτι κοχίλια ήρθε ο kittys και ενώ οι άλλες γάτες περπατούσαν ανάμεσα στις μπογιές ο kittys πάτησε με το πόδι του μέσα στη μπλε μπογιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από τότε η πατούσα του kitty είναι μπλέ .
Μία άλλη φορά ήταν ένα μισοφαγωμένο ψάρι και επειδή ο μπαμπάς μου ήθελε να το δώσει στο σκύλο ο kittys θύμωσε και καμαρωτός καμαρωτός πήγε κρυφά και το έκλεψε από το σκύλο!!!!!!!!!!
Μία άλλη φορά ο kittys έτρεχε με φόρα και καταλάθος σκουντούφλησε πανω στο δέντρο !!!!!!!!!!!! Ευτυχώς δεν έπαθε τπτ αλλά είχε πολλή πλάκα !!!!!!!!!!
Πέρυσι γύρισε μετά από πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς ξαναέφυγε.....όμως είμαι σίγουρη πως θα ξαναέρθει..........:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας αρεσε?????:down: ή :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τρομερη γατα!:):lol:

ξξηγ

γατος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα:P:P

οκ!!!:lol::D

καλο:up:!!το δικο μας γατακι μια φορα που το καναμε μπανιο ηθελε να βγει εξω αλλα δεν το βγαζαμε γα να μην γινει χαλια.παιρνει φορα λοιπον και σκαει πανω στην πορτα της μονοκατοικιας μας επεσε αναποδα αλλα δεν επαθε τιποτα ευτυχως;)

:lol:
καλο:up:!!το δικο μας γατακι μια φορα που το καναμε μπανιο ηθελε να βγει εξω αλλα δεν το βγαζαμε γα να μην γινει χαλια.παιρνει φορα λοιπον και σκαει πανω στην πορτα της μονοκατοικιας μας επεσε αναποδα αλλα δεν επαθε τιποτα ευτυχως;)
χαχαχα:lol:αυτο το ειχε παθει και ενας φιλος του αδερφου μου:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back