Τρέχουν σάλια

ευχαριστω,θα πρεπει να περασουν λιγες μερες γιατι λειπουν διακοπες ολοι οι γιατροι :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τρέχουν τα σάλια του conan μου

Μπορεί και να μην είναι τίποτα πάντως. Να γλειφόταν επίμονα στο πόδι και να του έμειναν σαλια στο στόμα. Προσπάθησε να δεις την κατάσταση των ούλων του. Τράβε λίγο το δέρμα προς τα πίσω για να φανούν τα πίσω δόντια και δες πως είναι τα δόντια και τα ούλα. Τα δόντια είναι λευκά ή κίτρινα; Τα ούλα είναι ροζ ή κόκκινα; Δες και αν μυρίζει άσχημα στο στόμα του. Λογικά αν είχε σοβαρό πρόβλημα με τα δόντια του δεν θα έτρωγε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισως επειδη κοιμοταν να κοιμηθηκε με ανοιχτο το στομα και να του τρεξανε σαλια. το παθαινει και εμενα ο γατος μου αλλα καλυτερα να παρεις τηλεφωνο εναν γιατρο για προληπτικους λογους

Απάντηση: Τρέχουν τα σάλια του conan μου

το στομα του μυριζει καθολου ασχημα? δοκιμασε να παρεις τηλ. τον κτηνιατρο σου αν το εχεις η καπιον αλλο οπιοδιποτε κτηνιατρο! κ εμενα του τρεχουν του μικρου μου που κ που σαλακια αλλα δεν ειναι κατι παντως οπως σου ειπαν και τα παιδια προληπτικα ενα τηλ. καλο θα ηταν να το κανεις (δε ξερω αν επιτρεπετε να δωσω εδω τηλ. κτηνιατρου αν θες ομως μπορω να στο στειλω πριβε της δικης μου αν δε βρεις κανενα να τη παρεις να ρωτησεις)

παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας,τελικα ηταν ενα μικρο προβληματακι, απ'οτι μας ειπε ο γιατρος του,με τον αδενα του,ξεκινησαμε αντιβιωση και ηδη του εχει περασει η σιελορια απο την 1η μερα.ολα καλα λοιπον:)

πολλα σαλια τι ειναι

το γατακι μ ειναι 4μηνων το σαββατο ολη την μερα ηταν ξαπλωμενο κ δεν εφαγε τπτ τωρα ειναι παλι ζωηρο κ τρωει αλλα βγαζει πολλα σαλια δεν εκανε ακομα εμβολια μηπως εχει σκουληκια?

το γατακι μ ειναι 4μηνων το σαββατο ολη την μερα ηταν ξαπλωμενο κ δεν εφαγε τπτ τωρα ειναι παλι ζωηρο κ τρωει αλλα βγαζει πολλα σαλια δεν εκανε ακομα εμβολια μηπως εχει σκουληκια?

Πιθανως να ειναι και απο την αλλαγη τψν δοντιων θα πρεπει να το πας στοιν γιατρο για να το εξετασει:hmm:

Παρατήρησα σήμερα το πρωί ότι η γάτα μου δεν τρώει και τρέχουν σάλια από το στόμα της. Είναι αδύνατο να την πιάσω γιατί μόλις την πλησιάσω κρύβεται. Από τη φύση της είναι πολύ άγρια και μόνο αν μπει η ίδια στο κλουβί πάει στο κτηνίατρο. Μπορεί να έχει καμιά λοίμωξη στο στόμα. Αυτό, όμως, που φοβάμαι είναι τυχών λοίμωξη τυ αναπνευστικού. Είναι η μόνη γάτα που δεν κατόρθωσα να την πιάσω για εμβολιασμό. Δεν δείχνει να έχει ανπνευστικά προβλήμτα ενώ ταυτόχρονα διατηρεί έντονο το ένστικτο της αυτοάμυνας όταν την πλησιάζω. Τρέχει και κρύβεται. Εκτόςαυτού διατηρεί ιαι τη σωματική της δύναμη. Το πρόβλημα έινια ότι δεν τρώει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα αλλα καλο ειναι να βρεις καποιο τροπο να την παρεις στον κτηνιατρο. Μενει εξω; Δεν μπαινει μεσα στο σπιτι; Δοκιμασε να της βαλεις κατι μεσα στο κλουβι να την κανεις να μπει μεσα. Δεν ξερω αν με το φαγητο μπει μιας και λες οτι δεν τρωει. Καποιο παιχνιδι ισως κατι να της κινησεις την περιεργεια να μπει και να την κλεισεις να την πας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back