lazy
Νεοφερμένο μέλος
γατούλα. Επειδή έχω κι΄ άλλη μία σπίτι της έκανα εξετάσεις για λευχαιμία, περιτονίτιδα και AIDS. Η γατούλα βγήκε θετική στη περιτονίτιδα αλλά μπορεί και να μην ισχύει. Θα προχωρήσουμε σε πιο αναλυτικές εξετάσεις και σε 3 μήνες θα επαναλάβουμε την εξέταση. Μέχρι τότε παρακαλώ όποιος μπορεί αν την φιλοξενήσει (ή και να υιοθετήσει) για να βρεθεί επιτέλους σε ήρεμο και καθαρό περιβάλλον. Η μικρή της αναπηρία δεν την ενοχλεί καθόλου, είναι πολύ ανθρωποκεντρική και τρυφερή και χαδιάρα και τα πάει άριστα με σκυλάκια.Θ πρέπει να φιλοξενηθεί ή να υιοθετηθεί από άτομο που δεν έχει άλλες γάτες για να μην μεταδώσει τον ιό. Επίσης θα ήθελα να την βλέπω αν γίνεται οπότε πρέπει αν γίνει εντός Αθήνας και Κέντρου. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά είναι ένα υπέροχο πλάσμα και της αξίζουν τα καλύτερα....Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazy
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα Ουρανία, βγήκε θετικό 1 προς 400. κοιτάζουμε μήπως είναι λανθασμένο, με συμπληρωματικές εξετάσεις. εγώ και έτσι θα την έπαιρνα αλλά φοβάμαι για την άλλη που έχω..
Και μία φίλη έχει γατούλα 1/400 και συζεί με άλλα 2 γατάκια. Για αυτό ρώτησα την γιατρό.
Στην αλλη γατούλα εχεις κάνει τεστ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazy
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
όχι δεν της έχω κάνει τέστ γιατί είχα την τριποδούλα μόνο 1 μήνα και πρέπει να περάσουν 3 μήνες για να δούμε τι γίνεται και να δείξει το τεστ. Θα μπορούσα να συμβουλευτώ έστω τηλεφωνικώς την κτηνίατρό σου? υπάρχει κάποιο τηλέφωνο?
Σου στέλνω πμ

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
lazy
Νεοφερμένο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αμα μπορεις, βαλε καμμια φωτογραφια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool