16-05-10
00:06
https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_2134.html
Έχει αρκετή πλάκα... είναι remix από αρχικά φυσικούς ήχους γατιών -οι οποίοι φυσικά για χάριν του κομματιού έχουν παραμορφωθεί ηλεκτρονικά.
Έχει αρκετή πλάκα... είναι remix από αρχικά φυσικούς ήχους γατιών -οι οποίοι φυσικά για χάριν του κομματιού έχουν παραμορφωθεί ηλεκτρονικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
16-05-10
00:11
https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_2134.html
Έχει αρκετή πλάκα... είναι remix από αρχικά φυσικούς ήχους γατιών -οι οποίοι φυσικά για χάριν του κομματιού έχουν παραμορφωθεί ηλεκτρονικά.![]()
Πλάκα έχει!

Πραγματικά μέσα διακρίνεις ήχους γάτας!

Είναι σαν να ακούω τον Άρη να τραγουδάει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
16-05-10
00:12
https://www.youtube.com/watch?v=nr-SZXIVvuo
Κι αυτό αρκετά καλό.. έχουν μια αισθητική αρκετά περίεργη, είναι αρκετά σαρκαστικά videos, αλλά νομίζω ότι όσοι τα έφτιαξαν αγαπούν τις γάτες
Ειδικά το concept με τα υποτιθέμενα drums στο 01:25 του video είναι όλα τα λεφτά!! αχαχαχαχα
Α, Νίκη, είναι και ο δικός σου γάτος "τραγουδιάρης";; Χαχαχα όλα τα αρσενικά τελικά το έχουν! Δεν εξηγείται!!
Κι αυτό αρκετά καλό.. έχουν μια αισθητική αρκετά περίεργη, είναι αρκετά σαρκαστικά videos, αλλά νομίζω ότι όσοι τα έφτιαξαν αγαπούν τις γάτες

Ειδικά το concept με τα υποτιθέμενα drums στο 01:25 του video είναι όλα τα λεφτά!! αχαχαχαχα
Α, Νίκη, είναι και ο δικός σου γάτος "τραγουδιάρης";; Χαχαχα όλα τα αρσενικά τελικά το έχουν! Δεν εξηγείται!!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
05-10-11
23:33
εψαχνα κατι αναλογο και βρηκα αυτο,θα σας περιγραψω οσο μπορω τους ηχους που κανει η γατα και θα μου πειτε αν τους κανουν και οι δικες σας οκ?
λοιπον κανουν ενα ''κρου'',οταν θελουν αγαπες,κι οταν παν να παιξουν,κανουν μαααο,μαααο οταν μαλωνουν,κανουν πιου-πιου οταν ειναι μωρα,κανουν εναν περιεγο ηχο οταν βλεπουν μυγα χαχαχα δε μπορω να το περιγραψω γραπτα,καπως ετσι κικικι,κανουν κχχχχχ οταν νευριαζουν,γρυλιζουν οταν προκειται να τσακωθουν,γουργουριζουν οταν χαιρονται η οταν πονανε πολυ,αναστεναζουν οταν ανχωθουν και γλυφονται ασκοπα απο αμηχανια,ο δικος μου ο γερος κανει και κ σκετο,μαλον δεν εχει φωνη οπως παλια ποιος ξερει!
αν ξερει καποιος καναν αλλον ηχο θα μας πει???
λοιπον κανουν ενα ''κρου'',οταν θελουν αγαπες,κι οταν παν να παιξουν,κανουν μαααο,μαααο οταν μαλωνουν,κανουν πιου-πιου οταν ειναι μωρα,κανουν εναν περιεγο ηχο οταν βλεπουν μυγα χαχαχα δε μπορω να το περιγραψω γραπτα,καπως ετσι κικικι,κανουν κχχχχχ οταν νευριαζουν,γρυλιζουν οταν προκειται να τσακωθουν,γουργουριζουν οταν χαιρονται η οταν πονανε πολυ,αναστεναζουν οταν ανχωθουν και γλυφονται ασκοπα απο αμηχανια,ο δικος μου ο γερος κανει και κ σκετο,μαλον δεν εχει φωνη οπως παλια ποιος ξερει!
αν ξερει καποιος καναν αλλον ηχο θα μας πει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum