Η φωτογραφία φίλοι μου που βλέπετε είναι απο τα Κουφονήσια ένα μικρό νησάκι απέναντι απο την Νάξο.
Αυτό που βλέπετε γίνεται αν όχι τρείς φορές το μήνα δύο σίγουρα στα Κουφονήσια.350 μόνον κάτοικοι ζούνε στο νησάκι αυτό,αλλά μερικά άτομα το εχουν δεί σαν παιχνίδι.
Το τραύμα στο μάτι της γάτας έγινε προφανώς απο αεροβόλο όπλο .Στο νησί δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος για τα απροστάτευτα ζωντανά.
Ολες οι αποτρόπαιες πράξεις γίνονται όχι μόνον απο νεαρά άτομα αλλά και απο τους γονιούς τους oι οποίοι ακόμη ονομάζονται άνθρωποι,με αποτέλεσμα στο νησί να βρίσκονται δεκάδες τραυματισμένα ζώα.
Σας παρακαλώ φίλοι μου αναρτήστε το κειμενό μου με την φωτογραφία στην σελίδα σας μήπως και κάποιος αρμόδιος ενδιαφερθεί και κάνει κάτι για τα απροστάτευτα αυτά ζωντανά πλάσματα του θεού.
Σας ευχαριστώ.
Roumel-Iron."
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
ντρεπομαι απλα..
στο στρατο βουτηξα ενανε γιατι πεταξε μια γατουλα που ειχαμε εκει στο φυλακιο,στο γκρεμο,στους φουρνους ικαριας..μικρο νησακι κ αυτο,ντοπιος κ αυτος απο κει..
τι να πεις..
πραγματικα δεν εχω λογια,οσο σκεφτοαμι οτι παντα θα υπαρχουν τετοια ατομα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η φωτογραφία είναι φρικτή!!! Μα καλά, πώς μπορούν και το κάνουν αυτό??? Οπωσδήποτε πρέπει ένας φιλοζωικός σύλλογος να δράσει!!!!"Tην φωτογραφία μας την έστειλε φίλος της σελίδος απο τα ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ η οποία συνοδεύεται και απο το ακόλουθο μήνυμα.
Η φωτογραφία φίλοι μου που βλέπετε είναι απο τα Κουφονήσια ένα μικρό νησάκι απέναντι απο την Νάξο.
Αυτό που βλέπετε γίνεται αν όχι τρείς φορές το μήνα δύο σίγουρα στα Κουφονήσια.350 μόνον κάτοικοι ζούνε στο νησάκι αυτό,αλλά μερικά άτομα το εχουν δεί σαν παιχνίδι.
Το τραύμα στο μάτι της γάτας έγινε προφανώς απο αεροβόλο όπλο .Στο νησί δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος για τα απροστάτευτα ζωντανά.
Ολες οι αποτρόπαιες πράξεις γίνονται όχι μόνον απο νεαρά άτομα αλλά και απο τους γονιούς τους oι οποίοι ακόμη ονομάζονται άνθρωποι,με αποτέλεσμα στο νησί να βρίσκονται δεκάδες τραυματισμένα ζώα.
Σας παρακαλώ φίλοι μου αναρτήστε το κειμενό μου με την φωτογραφία στην σελίδα σας μήπως και κάποιος αρμόδιος ενδιαφερθεί και κάνει κάτι για τα απροστάτευτα αυτά ζωντανά πλάσματα του θεού.
Σας ευχαριστώ.
Roumel-Iron."
Την γατούλα μπόρεσε κανείς να την πάρει να την περιθάλψει????? Πρέπει να την δει κτηνίατρος!!!
Η φωτογραφία είναι φρικτή!!! Μα καλά, πώς μπορούν και το κάνουν αυτό??? Οπωσδήποτε πρέπει ένας φιλοζωικός σύλλογος να δράσει!!!!
Την γατούλα μπόρεσε κανείς να την πάρει να την περιθάλψει????? Πρέπει να την δει κτηνίατρος!!!
Δεν ανέφεραν τίποτα παραπάνω!Ελπίζω να τη βοήθησαν και να μην έμειναν στη φωτογραφία. Το κακό είναι ότι δεν πρόκειται μόνο για μια
γάτα...και υποτίθεται ότι οι κάτοικοι των νησιών είναι πιο καλοπροαίρετοι και πιο κοντά στη φύση..
Κρίμα...
Τσοςμή αυτό το κάνουν μόνο με τις γάτες ή και με τα υπόλοιπα ζώα?
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τί να πω...
Αν μάθεις κάτι για τη γατούλα πες μας.....
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα έρθουν σε νησιά κτηνίατροι από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες για να στειρώσουν τα αδέσποτα, καθώς πολλοί φέρουν ως δικαιολογία για τη συμπεριφορά των κατοίκων του νησιού ότι δεν θέλουν να πολλαπλασιαστούν τα ζώα!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ρώτησα, όπως και πολλά άλλα άτομα, αλλά δεν απαντούν. Λογικά θα ξέρει μόνο η κοπέλα που έκανε την καταγγελία.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα έρθουν σε νησιά κτηνίατροι από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες για να στειρώσουν τα αδέσποτα, καθώς πολλοί φέρουν ως δικαιολογία για τη συμπεριφορά των κατοίκων του νησιού ότι δεν θέλουν να πολλαπλασιαστούν τα ζώα!
Ωραία δικαιολογία! Οι κάτοικοι να τα κακοποιούν γιατί δεν θέλουν να πολλαπλασιαστούν τα "ζώα"

Γιατί να μην πολλαπλασιαστούν? Φοβούνται τον...ανταγωνισμό?
Ωραία δικαιολογία! Οι κάτοικοι να τα κακοποιούν γιατί δεν θέλουν να πολλαπλασιαστούν τα "ζώα"
Γιατί να μην πολλαπλασιαστούν? Φοβούνται τον...ανταγωνισμό?
Ε τι περίμενες από αυτούς ??? Φθηνές δικαιολογίες!
Απολίτιστοι είναι!Και το χειρότερο ΚΑΙ άκαρδοι!
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν μάθεις κάτι άλλο πες μας!!!!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μακάρι να γίνει αυτό με τους κτηνιάτρους!!! Μη σου πω να τα στειρώσουν και να τα απομακρύνουν από το νήσι. Να δοθούν σε φιλοζωικές οργανώσεις και από εκεί μετά σε σπίτια!!!! Αλλά ξέρω πόσο δύσκολο και απίθανο είναι να γίνει μία τέτοια κίνηση!! Τουλάχιστον ας γίνουν οι στειρώσεις...
Αν μάθεις κάτι άλλο πες μας!!!!!!
'Ελενα, με το καταπληκτικό γατί

(αυτό στο αβατάρ δεν είναι? να το χαίρεσαι, είναι όμορφο και με υπέροχη κατανομή χρωμάτων
), μακάρι να γινόταν αυτό. Να τα απομακρύνουν τα άμοιρα γατιά από τις περιοχές όπου τα καταδιώκουν και να αφεθούν τα δίποδα όντα ανενόχλητα στη μάχη τους με τους ποντικούς

ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πραγματικά μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο αλλά.....
(και τα ποντικάκια βέβαια ψυχούλες είναι και αυτά.... τα δίποδα μεταξύ τους να φαγοθούν!!!!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool