Τραυματίας...

spyridon1979

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο spyridon1979 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 216 μηνύματα.
καλη σας ημερα..
Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο χαρακτηρισμος,η σωστο το σημειο που θετω τον προβληματισμο μου,οποτε αν καποιος απ τους διαχειριστες μπορει να το καταταξει σε καποια αλλη κατηγορια η να μου υποδειξει παρελθοντα δημοσιευση με το ιδιο θεμα θα χαρω πολυ..
Εχθες το απογευμα και ενω οδηγουσα μαζι την γυναικα μου σε ενα κεντρικο δρομο της καλλιθεας,ο μπροστινος μου δεν προλαβε να φρεναρει και παρεσυρε εναν πιτσιρικα κεραμιδογατο...και βεβαια ειτε δεν το καταλαβε(αν και εγω τον ειχα δει τον μικρο ποιο γρηγορα και ειχα πλακωθει στις κορνες μπας και το διποδο ζωο μπροστα μου φρεναρει),ειτε απλα οπως οι περισσοτεροι αδιαφορησε..
Σταματησα και ο μικρος μπροστα ηταν στα τελευταια του...ειχα την γυναικα μου να κλαιει...τους αποπισω γυφτους να κορναρουν,και ενα γραφικο σκουπιδιαρη να μου λεει 'αστο ρε φιλε,θα το πεταξω αργοτερα'
Τον εβαλα τον μικρο στο αυτοκινητο...και μετα το χαος...ειχα πολλα χρονια να νοιωσω αβοηθητος(απ τον χαμο του πατερα μου)..πηρα τον κτηνιατρο μου αλλα ηταν μακρυα για να καταφυγω εκει..μεσω του 11831 βρηκα εναν κτηνιατρο καπου χαμενο στην καλλιθεα...προσπαθησα να τον βρω...στα μεσα ο πιτσιρικας ξεψυχησε..και τωρα 'ξεκουραζεται' στον πισω κηπο μας..
Σας παρακαλω...επειδη απ τα τοσα κουφαρια που αντικρυζουμε καθε μερα,σε καποιο απ αυτα μπορει να ειμαστε ακριβως μπροστα και να εχουμε την δυνατοτητα να το σωσουμε...
Και επειδη αυτη η κωλοπολη ειναι μια τρελα...αναλωστε λιγο χρονο και δημιουργηστε μια ενοτητα οπου να αναφεοντε 5-10 γιατροι σε διαφορα κομβικα σημεια της αθηνας που να ξερουμε εκ των προτερων οτι δεχονται χτυπημενα ζωα..και να καταφευγουμε αμεσα στον πλησιεστερο..
Σας ευχαριστω εκ των προτερων..
Φιλικα...
Σταθακης Σπυρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι...
Εδω υπαρχει λιστα με τους γιατρους ανα περιοχη,υπαρχουν και κλινικες που ειναι επι 24ωρου βασης ανοιχτες για επειγοντα περιστατικα,οι κλινικες που κανουν ειδικες τιμες για αδεσποτα,και αν δεν κανω λαθος και οι εφημεριες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρ ολο που η ιστορια ειναι λυπητερη εγω μολις τη διαβασα χαμογελασα και συγκινηθηκα. η προσπαθεια που εκανες ηταν σημαντικη.
κριμα που εφυγε το γατακι.
βαρεθηκα να βλεπω τελευταια κακοποιησεις ζωων, μου χρειαζοταν να δω κ την αλλη οψη.

μπραβο για τη μεγαλοψυχια σου κ τη φιλοζωια σου..και καλο ταξιδι στο γατακι :(:( δυστυχως το συναισθημα να βλεπεις να σκοτωνεται ενα ζωο μπροστα σου οταν εισαι φιλοζωος, και να μη μπορεις να το βοηθησεις, ειναι φριχτο...:(:(

Αχ, βρε Σπύρο... :cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back