Τραυματισμένο γατάκι στο 700ΣΕ στον Πειραιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Alni

Νεοφερμένο μέλος

Η Alni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα.
Καλησπέρα, ο αδερρφός μου δουλεύει εκει και βρήκε ένα γατάκι με "τα δύο πίσω πόδια να σέρνονται". Υπάρχει κανείς που να μπορεί να το πάρει? Κάποιο καταφύγιο για ζώα? Προσπαθεί να το κρατήσει ζεστό αλλά δεν τρώει ότι του έδωσε μέχρι τώρα.

Ευχαριστώ

έφαγε τόνο κονσέρβα ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Περιοχη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δραπετσόνα.

Δεν ειμαι κοντά για να μπορω να βοηθήσω...είναι μικρούλι? σίγουρα να του βάλετε ένα μπολάκι με νεράκι. Ητροφή εξαρτάται και απο την ηλικία. Αν είναι μικρούλι κ υπάρχει κανένα μάρκετ κοντα μπορειτε να του παρετε γαλα για γατακια (όχι αυτό που πίνουμε εμεις, γιατί παρόλο που μπορει να το πιει μπορει να το πειραξει). Ή κροκετούλες kitten. Αν υπάρχει κανενα κτηνιατρειο στην περιοχη μπορει να το παει εκει για να το εξετασει ο γιατρος τι προβλημα εχει.
Υπαρχει ενα τοπικ στο φορουμ που εχει λίστα με κτηνιατρους. Μισο λεπτακι να το βρω...

https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/

Τελευταία επεξεργασία:
Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να ειδοποιηθεί ένα φιλοζωϊκό σωματείο για να το παραλάβει, αν τα παιδιά που το βρήκαν δεν το πάνε αμέσως σε κάποιον κτηνίατρο. Ποιό υπάρχει εκεί κοντά; Δραστηριοποιείται κάποιο στη Δραπετσώνα?

1. Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία:
https://www.filozoiki.gr
ΓΡΑΦΕΙΟ - ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί,
Τηλ.: 210 6020.202 Fax: 210 6021.353
ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αγίων Αναργύρων 34, 11144, Νέα Χαλκηδόνα
Τηλ.: 210 2531.977, 210 2581.391, Fax: 210 2531.977

2. ΓατοΟμάδα Αθήνας:
https://www.athenscatgroup.webs.com/
Γατοτηλέφωνο: 6980249833
Αν και γράφει στο site πως προς το παρον ασχολούνται μόνο με πρωοθηση αγγελιων
6980249833

Της έχουν βάλει νερό και τροφή τώρα. Ο αδερφός μου ψάχνει κούτα και ρούχα να της βάλει τελευταία φορά που μίλησα (εχώ μια από τις δικές μου άρρωστη και μίλησα πριν 2 ώρες). Σε κτηνίατρο δεν μπορεί να την πάει γιατί δεν μπορεί να βγεί από το στρατόπεδο. Παίρνουν τηλ. δεξιά κι αριστερά να δούνε τι μπορεί να γίνει. Αν δεν βρεθεί κάτι άμεσα θα δω αν μπορέσω να πάω την Παρασκευή με τον αδερφό μου να την πάρω να την πάω στον γιατρό και -δυστηχώς- πίσω στο στρατόπεδο.

Ίσως μπορει να την αναλάβει κάποιος απο τη φιλοζωικη εταιρεία (1ο τηλ που σου έγραψα παραπανω). Δεν είχα ποτε επικοινωνια με καποιο παρόμοιο σωματείο/εταιρεια/ ομαδα για να ξέρω να σου πω πως λειτουργουν...
Μπορει και καποιος απο εδω μέσα που ειναι κοντα να μπορει αν όχι να τη φιλοξενήσει/ φροντίσει να την παει σε κτηνίατρο, να μπορέσει έστω να πάει τα βασικά στον αδερφό σου.
Μακάρι να βρεθει μια λύση γιατί έχει και πολύ κρύο...

Τελευταία νέα ... Βρήκε κάτι ρούχα και της έβαλε φαί. Προσπάθησε να την πιάσει και να την πάει σε μια αποθήκη αλλά το γατάκι δεν τον αφήνει να πλησιάσει. Σύρθηκε πίσω από κάτι κάδους και της έβαλε τα ρούχα και φαί / νερό εκεί.

Η φιλοζωική εταιρεία δεν απαντάει τώρα. Απ' ότι κατάλαβα είναι εργάσιμες ώρες.

Ελπιζω να πανε ολα καλα με το γατουνακι. Θα αναμενουμε νεα του.

Καλή τύχη στο γατάκι και μπράβο στον αδερφό σου για τις προσπάθειες!

Το έχασε ... πήγε να το δει μια φορά και κάποιος το είχε βαλει σε μια κούτα με ρούχα και μια ώρα μετά εξαφανίστηκε ... νομίζει ότι κάποιος το πήρε ... τι να πώ ...

Μακάρι να το πήρε κάποιος που θέλησε να το φροντίσει στο σπίτι του. Μη χάνουμε την αξιοπιστία μας υπάρχουν και καλοί άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα όπως εμείς. Θετική σκέψη ότι είναι κάπου καλά και ζεστά!

Ελπιζω το γατακι να το πηρε καποιος που θελει να το σωσει. Ελπιζω το γατακι να ειναι σε καλα χερια.

Να δούμε. Ο αδερφός μου θα έχει τα ματια του ανοιχτά πάντως και αν βρεθεί θα το πάμε σε κτηνίατρο. Εγώ ελπίζω ότι κάποιος το πήρε, απ' ότι κατάλαβα το είχαν δει και άλλοι ...

Μακαρι να ειναι σε καλα και σιγουρα χερια!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back