spiros1
Νεοφερμένο μέλος
Ο spiros1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
30-03-09
22:08
Με βοήθησαν αυτά που έγραψαν για το γατάκι σου και μπράβο σου. Θέλω μόνο να μου πεις κάποια πράγματα! 1. Πώς λέγεται το γάλα που σου έωσε ο κτηνίατρος, θα με βοηθήσεις 2. Μήπως γνωρίζεις σε πόσο καιρό θα ανοίξει τα μάτια του; 3. Πότε το γατάκι θα αποφύγει τον κίνδυνο. Το γατάκι το βρήκα στο δρόμο, είναι πολύ μικρό, έτσι φαίνεται τουλάχιστον, και έχει ένα χτυπηματάκι ή σχισιματάκι (δεν ξέρω ακριβώς τι έχει) στην πατούσα στο πίσω πόδι. Αν μου απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, θα σου είμαι υπόχρεως αν μπορείς να μου δώσεις κάποιες ακόμα συμβουλές.
Σε ευχαριστώ πολύ
Σε ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
31-03-09
11:44
Σπύρο, καλώς ήρθες. Μετέφερα το μήνυμά σου σε νέο θέμα για να το δουν όλοι. Προς το παρόν μπορείς να πάρεις υποκατάστατο μητρικού γάλακτος για γατάκια (π.χ. Ormilak) και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνονται σε αυτό το άρθρο.
Καλό θα ήταν με την πρώτη ευκαιρία να το πας σε ένα κτηνίατρο για να δει το τραύμα του και να σου πει την ηλικία του.
Τέλος, θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με greeklish, γιατί απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ.
Καλό θα ήταν με την πρώτη ευκαιρία να το πας σε ένα κτηνίατρο για να δει το τραύμα του και να σου πει την ηλικία του.
Τέλος, θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με greeklish, γιατί απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
31-03-09
12:51
Με βοήθησαν αυτά που έγραψαν για το γατάκι σου και μπράβο σου. Θέλω μόνο να μου πεις κάποια πράγματα! 1. Πώς λέγεται το γάλα που σου έωσε ο κτηνίατρος, θα με βοηθήσεις 2. Μήπως γνωρίζεις σε πόσο καιρό θα ανοίξει τα μάτια του; 3. Πότε το γατάκι θα αποφύγει τον κίνδυνο. Το γατάκι το βρήκα στο δρόμο, είναι πολύ μικρό, έτσι φαίνεται τουλάχιστον, και έχει ένα χτυπηματάκι ή σχισιματάκι (δεν ξέρω ακριβώς τι έχει) στην πατούσα στο πίσω πόδι. Αν μου απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, θα σου είμαι υπόχρεως αν μπορείς να μου δώσεις κάποιες ακόμα συμβουλές.
Σε ευχαριστώ πολύ![]()
1 Ormilak για γατάκια δίνω εγώ, υπάρχουν και απο άλλες εταιρίες.
2 Απο την γέννηση μετά απο 10-12 μέρες
3 Δεν την καταλαβαίνω...

Όλα τα μικρά έχουν κάποιο πιθανό ρίσκο να μην τα καταφέρουν. Το καλύτερο, αφού έχει και τραύμα, θα ήταν να το πήγαινες σε κάποιον Κτηνίατρο.
Δές το άρθρο, και ότι άλλο θές, μας λές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum