Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
25-02-10
17:18
ρε συ είναι μικρούλια μην φανταστείς ....αντε πάρε παρε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truzoni
Νεοφερμένο μέλος
Η Xριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα.
25-02-10
17:25
ρε συ είναι μικρούλια μην φανταστείς ....αντε πάρε παρε
Eχω δει πως ειναι...αλλα ουτε να το πιασω να το παω στο ταμειο δεν μπορεσα απ την αηδια!

Αν θελει ποντικι να παιξει μ αυτο που του πηρα ηδη!

Ασε που απ ο,τι εχω καταλαβει τα γατια προτιμανε οποιοδηποτε αυτοσχεδιο παιχνιδι βρεθει μπροστα τους παρα αυτα που τους αγοραζουμε..
Το δικο μου γατι τουλαχιστον αυτο κανει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
25-02-10
19:15
Eχω δει πως ειναι...αλλα ουτε να το πιασω να το παω στο ταμειο δεν μπορεσα απ την αηδια!
Αν θελει ποντικι να παιξει μ αυτο που του πηρα ηδη!
Ασε που απ ο,τι εχω καταλαβει τα γατια προτιμανε οποιοδηποτε αυτοσχεδιο παιχνιδι βρεθει μπροστα τους παρα αυτα που τους αγοραζουμε..
Το δικο μου γατι τουλαχιστον αυτο κανει!![]()
'Ετσι είναι... εγώ σκέφτομαι να μην του ξαπαγοράσω αλλά να φτιάχνω μόνη μου μ' έτοιμα κουκλάκια και κουδουνάκια!!! Μέχρι τώρα έχει ένα καμπανάκι που το δένω σε διάφορα αντικείμενα... τα διαλύει και μετά το δένω σε νέα και πάλι απο την αρχή... τώρα είναι δεμένο με κορδονάκια από μπουμπουνιέρες!!!
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
26-02-10
11:22
Γενικότερα και εμένα έχει μια ιδιαιτερη προτίμηση στα αυτοσχέδια αλλά κατά διαστήματα αγοράζω κιολας και αυτό τελικά ηταν πολυ πετυχημένο..........3 μέρες δεν μας μιλάει καθόλου........μόνο για να της το ξεσφηνώσουμε κάτω από το ψυγείο...............
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα.
14-05-10
22:33
καλησπερα ! στειρωσα την Μιου μου πριν κανα 2 βδομαδες και είχε τις πρωτες μερες πολυ καλη και ζουζουνιαρικη συμπεριφορα , αλλα τωρα τρομαζει με το παραμικρο και γινεται επιθετικη ακομα και σε μενα! τρομαζει και η αλλη γατα τα χιιιιι που κανει η Μιου και της επιτιθεται και γινεται ακομα πιο επιθετικη ! μονο αν την παρω με το καλο χαλαρωνει ! πειτε μου τι να κανω τα εχω χασει!
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
04-06-10
09:54
καλησπερα ! στειρωσα την Μιου μου πριν κανα 2 βδομαδες και είχε τις πρωτες μερες πολυ καλη και ζουζουνιαρικη συμπεριφορα , αλλα τωρα τρομαζει με το παραμικρο και γινεται επιθετικη ακομα και σε μενα! τρομαζει και η αλλη γατα τα χιιιιι που κανει η Μιου και της επιτιθεται και γινεται ακομα πιο επιθετικη ! μονο αν την παρω με το καλο χαλαρωνει ! πειτε μου τι να κανω τα εχω χασει!
Νομίζω ότι με τον καιρό θα έρθει σε ισορροπία, ας μην ξεχνάμε ότι οι ορμόνες της τώρα είναι ...Κάπως....Η Μπιζού μετά από 1-1,5 μήνα συνήλθε αλλά καμία σχέση με αυτό που λένε έπεσε σε λήθαργο και σέρνεται ...κάθε γάτα είναι διαφορετική οπότε υπομονή και θα δεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum