μαγισσα
Διάσημο μέλος

Τι θα μπορούσα να κάνω για να την βοηθήσω για να μην ταλαιπωρείται με αυτό ????
Η τροφή που την δίνω ειναι Hill's για γατάκια γιατί είναι ακόμα 7 μηνών.... θα μπορούσα να κάνω κάτι για να την ανακουφίσω?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μπορείς να την βουρτσίζεις τακτικά.....![]()
την βουρτσίζω μωρέ αλλά είναι και με μπόλικη τρίχα και είναι η πρώτη φορά που το κάνει και δεν ήξερα τι να κάνω και ώς γνωστόν η Κλειώ έχει και μπολικη τρίχα......

Η ουρά της μόνο έιναι σαν της αλεπούς.....
Desdemona αυτό με την πάστα δεν το ήξερα γιατί η πρώτη μου γάτα ποτέ δεν έιχε πρόβλημα με τρίχες γιατί δεν είχε και πολύ τρίχα φυσικά οπότε τι να πω θα πάω να πάρω η μάνα

Havana
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Περαστικά Κλειώ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Θα βάζεις ποσότητα ίση με ένα ρεβύθι είτε στο δαχτυλό σου (αν της αρέσει και το τρώει μόνη της) είτε στο πόδι της για να αναγκαστεί να το γλύψει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
την βουρτσίζω μωρέ αλλά είναι και με μπόλικη τρίχα και είναι η πρώτη φορά που το κάνει και δεν ήξερα τι να κάνω και ώς γνωστόν η Κλειώ έχει και μπολικη τρίχα......
Η ουρά της μόνο έιναι σαν της αλεπούς.....quote]
Οποιος θέλει τα γένια έχει και τα χτένια!!!!!!!!!!!!![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η ουρά της μόνο έιναι σαν της αλεπούς.....quote]
Οποιος θέλει τα γένια έχει και τα χτένια!!!!!!!!!!!!![]()
Και ναι το δήλώνουμε ότι προτειμούμε την ουρά ωσάν της αλέπούς και ας βγάζουμε τριχόμπαλες......![]()
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το κακό είναι ότι εκτός από τους εμέτους, σταματάει κ η όρεξη. Περαστικά σας αν κ δεν είναι κάτι σοβαρό σε 1-2 μέρες θα επανέλθει πάλι η διάθεσή της.Γεια σου!! εκτος απο το αυτη τη κρεμα, βαλτης και λιγο χορταρακι να εχει να φαει...εξαλλου οι γατες εχουν πολυ ευκολο τον εμετο. Η δικια μου με αυτο τον τροπο βγαζει τις τριχομπαλες που εχουν μαζευτει στο στομαχι της. Μονο αν ειναι συχνος, θα πρεπει να σε ανησυχει.![]()
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μπα δεν της κοβεται η ορεξη!!Το κακό είναι ότι εκτός από τους εμέτους, σταματάει κ η όρεξη. Περαστικά σας αν κ δεν είναι κάτι σοβαρό σε 1-2 μέρες θα επανέλθει πάλι η διάθεσή της.

ruko
Διάσημο μέλος
Γεια σου!! εκτος απο το αυτη τη κρεμα, βαλτης και λιγο χορταρακι να εχει να φαει...εξαλλου οι γατες εχουν πολυ ευκολο τον εμετο. Η δικια μου με αυτο τον τροπο βγαζει τις τριχομπαλες που εχουν μαζευτει στο στομαχι της. Μονο αν ειναι συχνος, θα πρεπει να σε ανησυχει.![]()
Εμένα με προβληματίζει λίγο αυτό.
Ξέρω ότι στη φύση τα γατιά κάνουν αυτό το σύστημα για να απαλλαγούν απ' τις τριχόμπαλες, αλλά ίσως δεν είναι καλό να γίνεται σε βάθος χρόνου, επειδή τα οξέα του στομάχου μπορεί να ερεθίσουν τον οισοφάγο και να προκαλέσουν ζημιά στα δόντια. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στους ανθρώπους, δεν ξέρω τι ισχύει στις γάτες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλα δεν ειπα οτι κανει και καθε εβδομαδα!!! απλα μια φορα στο τοσο, δεν με ανησυχει αυτο λεω....Εμένα με προβληματίζει λίγο αυτό.Ξέρω ότι στη φύση τα γατιά κάνουν αυτό το σύστημα για να απαλλαγούν απ' τις τριχόμπαλες, αλλά ίσως δεν είναι καλό να γίνεται σε βάθος χρόνου, επειδή τα οξέα του στομάχου μπορεί να ερεθίσουν τον οισοφάγο και να προκαλέσουν ζημιά στα δόντια. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στους ανθρώπους, δεν ξέρω τι ισχύει στις γάτες.

ruko
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

είπα τώρα ότι θα της παρω κρέμα για να την βοήθήσω.....

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Οταν εκανε εμετο, τι εβγαλε μονο τροφή ή ειδες κατι σαν μακροστενη - μπαλα απο τριχες?Eμένα σε 3 μέρες έκανε 2 φορές εμετό θα πρέπει να ανυσηχώ????είπα τώρα ότι θα της παρω κρέμα για να την βοήθήσω.....
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool