brigite
Διάσημο μέλος
Εχω απορια και οποιος ξερει ας μου τη λυσει.Γιατι οταν το γατουλι μου καθαριζει το εντερο της απο τις τριχες ,δεν παει στην αμμο της αλλα τις σερβιρει παντα στα χαλια;Το κανουν αυτο ολες οι γατες η μονο ηδικια μου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ βραχύτριχο το γατάκι σου; Τι τροφή του δίνεις;ρε παιδια πως ειναι οι τριχομπαλες,γιατι το δικο μου δεν εχει ξερασει ποτε????Ειναι δυνατον? ποτε δεν τον εχς ακουσει να βηχει ουτε εχω δει πουθενα τις περιφημες τριχομπαλες...![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
ρε παιδια πως ειναι οι τριχομπαλες,γιατι το δικο μου δεν εχει ξερασει ποτε????Ειναι δυνατον? ποτε δεν τον εχς ακουσει να βηχει ουτε εχω δει πουθενα τις περιφημες τριχομπαλες...![]()
Είναι οι τρίχες που βγάζει με τον εμετό, τις έχει καταπιεί με το πλύσιμο... αν μαζευτούν μαζί, βγαίνουν με την μορφή "κουκουλιού".
Αν βγαίνει και έξω το γατάκι σου, μπορεί να τις βγάζει έξω απο το σπίτι. Επίσης τώρα είναι η εποχή που θα αρχίσει έντονα το φαινόμενο, αν το γατάκι σου είναι μικρό σε ηλικία, είναι λογικό να μην έχει κάνει ακόμα...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν υπαρχει καποιος τροπος να αποτρεψεις τις τριχομπαλες?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γενικά όμως δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι μέσα στην καθημερινότητα του ζώου, και είναι έτσι φτιαγμένο.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Δεν είναι "μπάλα" είναι απλά ένα κουβαράκι μαλλί συνήθως βρεγμένο, και μαζί με υγρά του στομάχου... κάποια στιγμή μπορεί να βρείς, αλλά και όχι... δεν είναι κάτι που κάθε γάτα θα κάνει. Ανάλογα με τον οργανισμό, το μαλλί, την τροφή, τις συνθήκες... θα κάνει ή και όχι.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
). Καλύτερα να δίνετε λίγη πάστα Defurr-Um για να βοηθάει την απόχρεμψη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Τι ομορφιες ειναι αυτες;Φτου,φτου,φτου........![]()
Ποιές;

Οι τριχόμπαλες;
Καθόλου

Το ΣΚ είχα δύο δωράκια και τα δύο πάνω στο χαλί..
brigite
Διάσημο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
!Παντως εχουμε αλλαξει τροφη και δινουμε την Persian kitten της Royal Canin,που οπως διαβασα σε review στο σαιτ τα βοηθαει.Ασε που την τρωνε σαν τρελλα απο τη χαρα τους.Δυο σ'ενα με αλλα λογια
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Βρε ,οι φωτογραφιες απο τα γατουλια σου.Απο τριχομπαλες εχω χορτασει δε θελω αλλες.
Ααααα

Ευχαριστούμε

aelin
Νεοφερμένο μέλος
) και γλύφεται μετά λες και έφαγε λιχουδιά!!!Θα της δώσω το Defurr-Um που προτείνετε αλλά έχω δεν έχω καταλάβει αυτό θα την βοηθήσει να τα κάνει εμετό ή να τα βγάλει στα κακάκια της?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Αυτο που δινω στην Μπριζιτ,που ειναι τριχωτη-τριχωτη,ειναι το Nutriball και απομακρυνει τις τριχες απο το στομαχι προς το εντερο.Υποθετω και το δικο σου την ιδια δουλεια κανειΚαλησπέρα!Εγώ έχω άλλο πρόβλημα με την μικρή μου.Εδω και δυο εβδομάδες καθε 4-5 μέρες ξεκινά να κάνει εμετό αλλά όταν είναι έτοιμη να βγάλει την τριχόμπαλα (φαντάζομαι οτι είναι τριχόμπαλα δεν θέλω να βάλω κάτι χειρότερο στο νού μου) την ξανακαταπίνει (μπλιαχ) και γλύφεται μετά λες και έφαγε λιχουδιά!!!Θα της δώσω το Defurr-Um που προτείνετε αλλά έχω δεν έχω καταλάβει αυτό θα την βοηθήσει να τα κάνει εμετό ή να τα βγάλει στα κακάκια της?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aelin
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool