Τριχόπτωση στα αυτάκια;;;;

• Thread starter Thread starter aretha
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Πριν από λίγο παρατήρησα ότι το τρίχωμα στα αυτάκια της Αρήθας (στην πίσω πλευρά, την εξωτερική) έχει αραιώσει αρκετά. Στο αριστερό αυτάκι μάλιστα έχει κάνει και μια μικρή καραφλίτσα.:( Από μέσα τα αυτιά της είναι πεντακάθαρα (ούτε μαυράκια, ούτε μυρωδιά) και δε φαίνεται να την ενοχλεί κάτι, δεν ξύνεται ούτε κάνει τίποτα έξω από τα συνηθισμένα.
Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω της γενικότερης εποχιακής απώλειας τρίχας; Μύκητας δε νομίζω να είναι, γιατί το δέρμα από κάτω είναι φυσιολογικό (δεν έχει πληγή, δεν ξεφλουδίζει)... :hmm:
Ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, μία με φλας, μία χωρίς. Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN0253.JPG
    DSCN0253.JPG
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 88
  • DSCN0255.JPG
    DSCN0255.JPG
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 76
χμμμ δε ξερω νομιζω πος και το ντινακι μου καπος ετσι ειναι αλλα αυριο θα βγαλω και εγω φοτο τα αυτακια του να σιγκρινουμε.Αχ τι κουκλι λουλουδατο ειναι αυτο μες το καλοκαιρι η αρηθα!:D :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος, αλλα απο που πηρατε αυτο το τελειο λουρι???

Ισως να ζηταγες τη γνωμη καποιοιυ κτηνιατρου?:hmm:

Κι εμένα ο Darky μου έτσι είναι από την πρώτη μέρα που τον πήρα.. Έχει λιγότερες τρίχες στα αυτάκια στην πίσω πλευρά και μπροστά στο μουσουδάκι σχηματίζει 2 γραμμές με λιγότερο τρίχωμα εκεί που είναι τα βλέφαρα μέχρι το εσωτερικό των αυτιών του. Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου είχε πει πως δεν είναι τπτ.:)

Λέτε να είναι χαρακτηριστικό των μαύρων γατιών? :hmm:

χμμμ δε ξερω νομιζω πος και το ντινακι μου καπος ετσι ειναι

Κι εμένα ο Darky μου έτσι είναι από την πρώτη μέρα που τον πήρα..

Λέτε βρε παιδιά να ήταν πάντα έτσι και απλά τώρα να το πρόσεξα; :hmm: Τι να πω... μπορεί... :redface: Καλού κακού πάντως νομίζω ότι θα την πάω μια βόλτα από την κτηνίατρο από βδομάδα.

Αχ τι κουκλι λουλουδατο ειναι αυτο μες το καλοκαιρι η αρηθα!:D :up:

Συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος, αλλα απο που πηρατε αυτο το τελειο λουρι???

Ευχαριστούμε!! :happy: Το λουράκι μας είναι από το Accessorize. Φαίνεται κι εδώ... :redface:

Κι εμένα ο Darky μου έτσι είναι από την πρώτη μέρα που τον πήρα.. Έχει λιγότερες τρίχες στα αυτάκια στην πίσω πλευρά και μπροστά στο μουσουδάκι σχηματίζει 2 γραμμές με λιγότερο τρίχωμα εκεί που είναι τα βλέφαρα μέχρι το εσωτερικό των αυτιών του. Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου είχε πει πως δεν είναι τπτ.:)

Έτσι ακριβώς είναι και τα δικά μου. Μήπως απλά σας κάνει "μπαμ" η διαφορά επειδή είναι μαύρα?
Πάντως ρώτα κ τον κτηνίατρο σου, για καλό και για κακό!

Και του Χουζούρη μου έτσι είναι. Δεν βλέπω κάτι μη φυσιολογικό...

Έτσι ακριβώς είναι και τα δικά μου. Μήπως απλά σας κάνει "μπαμ" η διαφορά επειδή είναι μαύρα?
Πάντως ρώτα κ τον κτηνίατρο σου, για καλό και για κακό!
Δε νομίζω ότι είναι κάτι κακό αυτό Αλίκη. Που να δεις πως είναι του Χιόνη! Αυτιά, μουσούδα και οι δύο γραμμές από τα βλέφαρα μέχρι τ'αυτιά είναι τόσο αραιά που φάινεται το δέρμα! Επειδή είναι τόσο ροζ ο γιατρός μου έχει πει και του βάζω αντιηλιακό. Αυτό βέβαια για το αντιηλιακό ισχύει μόνο για τις άσπρες γάτες που έχουν λιγότερη μελανίνη.

παιδια κι ο δικος μου ετσι ειναι,αν θυμαστε ειχα ανεβασει την ερωτηση με τιτλο "καραφλιτσες"πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και οτι συμβαινει στις πιο πολλες γατες.

@aretha: Μα, κορίτσι πράμα και να 'χει φαλακρίτσες!:lol: :lol:

Και εμένα έτσι είναι και όσο μεγαλώνει η κεφάλα του, ουπς το κεφαλάκι του ήθελα να πω, τόσο πιο ροζούλικα δείχνουν τα αυτάκια του. Σαν μπουμπουνιέρα με ροζ κουφέτα ένα πράγμα. Ποιητικώτατη με βρίσκω.:P

Η καραφλίτσα μας κάνει νομίζω πιο γοητευτικούς.. Με αυτήν φαινόμαστε πιο έμπειροι άντρες και θα ρίξουμε τα κοριτσάκια..:P :redface:
Είναι και το αγαπημένο μου σημείο για φιλάκια στο μωράκι μου..:inlove: :inlove: :inlove:

Είναι και το αγαπημένο μου σημείο για φιλάκια στο μωράκι μου..:inlove: :inlove: :inlove:
Κι εμένα!!! Η μουσουδίτσα και τ'αυτάκια του!!!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

και τα πατουσάκια του!! και γενικά ολόκληρος!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Αφού το αγόρι μου καμιά φορά γκρινιάζει γιατί φιλάω τον Darky πιο πολύ απ'οτι αυτόν.. Και για να με εκδικηθεί τον βάζουμε στη μέση και τον φιλάμε μαζί.. :lol: :P

Αφού το αγόρι μου καμιά φορά γκρινιάζει γιατί φιλάω τον Darky πιο πολύ απ'οτι αυτόν..
Ποιον μου θυμίζει?...:hmm: Ποιον μου θυμίζει?....:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
:lol: :lol: :lol: Τι να σου πω! Κι ο άνδρας μου ακριβώς τα ίδια κάνει!!! Τι ζηλιαρόγατοι που είναι....:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: Ζηλεύουν από την μια αλλά μόλις τους δουν αρχίζουν τα χαδάκια.. Με το που μπαίνει σπίτι, αρχίζει να φωνάζει "γιε μου!! που είναι ο γιος μου??" :lol: :bleh:

Τωρα που ημουν στον κηπο, παρατηρισα τα αυτια της αραπινας, και εχει και εκεινη ακριβως την ιδια "καραφλιτσα".
Μαλλον ειναι κατι που το εχουν ολες οι γατες και στις μαυρες φαινεται περισσοτερο.:hmm:

Καποτε ειχα ρωτησει τον κτηνίατρο μου γι αυτο (ειχα μια ιστορια με μυκητες σε γατο και ειχα φοβιες), και μου ειπε οτι οταν η "τριχοπτωση" ειναι ομοιομορφη (δηλαδη το ιδιο και στα δυο αυτια) δεν υπαρχει προβλημα. Η Αρηθα ειναι μια χαρα. Ετσι ειναι και τα αυτια του Βαλεντινο (θα τραβηξω μια κοντινη φωτογραφια συντομα)

οταν η "τριχοπτωση" ειναι ομοιομορφη (δηλαδη το ιδιο και στα δυο αυτια) δεν υπαρχει προβλημα. Η Αρηθα ειναι μια χαρα.
Ουφ!! Μάλλον ησύχασα... Αν και το πρωί που την παρατηρούσα στο φως, μου φάνηκε ότι αραίωσε ακόμα περισσότερο το τρίχωμά της εκεί... :/: Κοντεύει να γίνει όπως μπροστά (μεταξύ αυτιών-ματιών). Όσο ήταν μωράκι ήταν σίγουρα πιο πυκνό. :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back