aretha
Περιβόητο μέλος
Από μέσα τα αυτιά της είναι πεντακάθαρα (ούτε μαυράκια, ούτε μυρωδιά) και δε φαίνεται να την ενοχλεί κάτι, δεν ξύνεται ούτε κάνει τίποτα έξω από τα συνηθισμένα. Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω της γενικότερης εποχιακής απώλειας τρίχας; Μύκητας δε νομίζω να είναι, γιατί το δέρμα από κάτω είναι φυσιολογικό (δεν έχει πληγή, δεν ξεφλουδίζει)...
Ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, μία με φλας, μία χωρίς. Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ισως να ζηταγες τη γνωμη καποιοιυ κτηνιατρου?

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Λέτε να είναι χαρακτηριστικό των μαύρων γατιών?

aretha
Περιβόητο μέλος
χμμμ δε ξερω νομιζω πος και το ντινακι μου καπος ετσι ειναι
Κι εμένα ο Darky μου έτσι είναι από την πρώτη μέρα που τον πήρα..
Λέτε βρε παιδιά να ήταν πάντα έτσι και απλά τώρα να το πρόσεξα;
Τι να πω... μπορεί...
Καλού κακού πάντως νομίζω ότι θα την πάω μια βόλτα από την κτηνίατρο από βδομάδα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ τι κουκλι λουλουδατο ειναι αυτο μες το καλοκαιρι η αρηθα!![]()
![]()
Συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος, αλλα απο που πηρατε αυτο το τελειο λουρι???
Ευχαριστούμε!!
Το λουράκι μας είναι από το Accessorize. Φαίνεται κι εδώ... 
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι ακριβώς είναι και τα δικά μου. Μήπως απλά σας κάνει "μπαμ" η διαφορά επειδή είναι μαύρα?Κι εμένα ο Darky μου έτσι είναι από την πρώτη μέρα που τον πήρα.. Έχει λιγότερες τρίχες στα αυτάκια στην πίσω πλευρά και μπροστά στο μουσουδάκι σχηματίζει 2 γραμμές με λιγότερο τρίχωμα εκεί που είναι τα βλέφαρα μέχρι το εσωτερικό των αυτιών του. Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου είχε πει πως δεν είναι τπτ.![]()
Λέτε να είναι χαρακτηριστικό των μαύρων γατιών?![]()
Πάντως ρώτα κ τον κτηνίατρο σου, για καλό και για κακό!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εμένα ο Darky μου έτσι είναι από την πρώτη μέρα που τον πήρα.. Έχει λιγότερες τρίχες στα αυτάκια στην πίσω πλευρά και μπροστά στο μουσουδάκι σχηματίζει 2 γραμμές με λιγότερο τρίχωμα εκεί που είναι τα βλέφαρα μέχρι το εσωτερικό των αυτιών του. Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου είχε πει πως δεν είναι τπτ.![]()
Λέτε να είναι χαρακτηριστικό των μαύρων γατιών?![]()
Δε νομίζω ότι είναι κάτι κακό αυτό Αλίκη. Που να δεις πως είναι του Χιόνη! Αυτιά, μουσούδα και οι δύο γραμμές από τα βλέφαρα μέχρι τ'αυτιά είναι τόσο αραιά που φάινεται το δέρμα! Επειδή είναι τόσο ροζ ο γιατρός μου έχει πει και του βάζω αντιηλιακό. Αυτό βέβαια για το αντιηλιακό ισχύει μόνο για τις άσπρες γάτες που έχουν λιγότερη μελανίνη.Έτσι ακριβώς είναι και τα δικά μου. Μήπως απλά σας κάνει "μπαμ" η διαφορά επειδή είναι μαύρα?
Πάντως ρώτα κ τον κτηνίατρο σου, για καλό και για κακό!
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Είναι και το αγαπημένο μου σημείο για φιλάκια στο μωράκι μου..

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εμένα!!! Η μουσουδίτσα και τ'αυτάκια του!!!Είναι και το αγαπημένο μου σημείο για φιλάκια στο μωράκι μου..![]()
![]()
![]()

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αφού το αγόρι μου καμιά φορά γκρινιάζει γιατί φιλάω τον Darky πιο πολύ απ'οτι αυτόν.. Και για να με εκδικηθεί τον βάζουμε στη μέση και τον φιλάμε μαζί..

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ποιον μου θυμίζει?...Αφού το αγόρι μου καμιά φορά γκρινιάζει γιατί φιλάω τον Darky πιο πολύ απ'οτι αυτόν..
Ποιον μου θυμίζει?....
Τι να σου πω! Κι ο άνδρας μου ακριβώς τα ίδια κάνει!!! Τι ζηλιαρόγατοι που είναι....
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Ζηλεύουν από την μια αλλά μόλις τους δουν αρχίζουν τα χαδάκια.. Με το που μπαίνει σπίτι, αρχίζει να φωνάζει "γιε μου!! που είναι ο γιος μου??"

Μαλλον ειναι κατι που το εχουν ολες οι γατες και στις μαυρες φαινεται περισσοτερο.

Ismini
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ουφ!! Μάλλον ησύχασα... Αν και το πρωί που την παρατηρούσα στο φως, μου φάνηκε ότι αραίωσε ακόμα περισσότερο το τρίχωμά της εκεί...οταν η "τριχοπτωση" ειναι ομοιομορφη (δηλαδη το ιδιο και στα δυο αυτια) δεν υπαρχει προβλημα. Η Αρηθα ειναι μια χαρα.
Κοντεύει να γίνει όπως μπροστά (μεταξύ αυτιών-ματιών). Όσο ήταν μωράκι ήταν σίγουρα πιο πυκνό. 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool