Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Είμαι σίγουρη ότι θα καλοπεράσεις με τη γατομαμά σου! Το nick είναι σύνθεση του ονόματός μου και των ονομάτων των γατιών μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alba
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rtsk0670
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Το Frontline το βρισκεις σε κτηνιατρεια και πετ σοπς.Προσοχή πολύ στη δοσολογία,ειδικά αν ειναι μικρό το γατάκι μην ψεκάσεις απευθειας πανω του,αλλά πρωτα σε ναϋλον γάντια και μετά κάνε του μασάζ σε όλο το σώμα.Οι ψύλλοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάνε σε άνθρωπο,γιατί η θερμοκρασία σωματος της γάτας ειναι πολυ πιο υψηλή απο οτι του ανθρωπου.Εγω παντως τοσα χρονια με γατες δεν εχω παθει το παραμικρο.Μια ερώτηση για να μην ανοίγω καινούριο θέμα...Το frontline το παίρνουμε από τον κτηνίατρο, από pet shop ή από φαρμακείο; Οι ψύλλοι δεν πάνε σε ανθρώπους, έτσι; =\

rtsk0670
Νεοφερμένο μέλος
Το Frontline το βρισκεις σε κτηνιατρεια και πετ σοπς.Προσοχή πολύ στη δοσολογία,ειδικά αν ειναι μικρό το γατάκι μην ψεκάσεις απευθειας πανω του,αλλά πρωτα σε ναϋλον γάντια και μετά κάνε του μασάζ σε όλο το σώμα.Οι ψύλλοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάνε σε άνθρωπο,γιατί η θερμοκρασία σωματος της γάτας ειναι πολυ πιο υψηλή απο οτι του ανθρωπου.Εγω παντως τοσα χρονια με γατες δεν εχω παθει το παραμικρο.![]()
Σ'ευχαριστώ και για αυτή σου την απάντηση και για όσες φορές έχεις βοηθήσει! =)
moukelis
Επιφανές μέλος
Παρακαλώ,στη γατοδιάθεσή σας!Σ'ευχαριστώ και για αυτή σου την απάντηση και για όσες φορές έχεις βοηθήσει! =)

gata
Νεοφερμένο μέλος
Το Frontline το βρισκεις σε κτηνιατρεια και πετ σοπς.Προσοχή πολύ στη δοσολογία,ειδικά αν ειναι μικρό το γατάκι μην ψεκάσεις απευθειας πανω του,αλλά πρωτα σε ναϋλον γάντια και μετά κάνε του μασάζ σε όλο το σώμα.Οι ψύλλοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάνε σε άνθρωπο,γιατί η θερμοκρασία σωματος της γάτας ειναι πολυ πιο υψηλή απο οτι του ανθρωπου.Εγω παντως τοσα χρονια με γατες δεν εχω παθει το παραμικρο.![]()
Μόλις επιστρέψαμε από την κτηνίατρο και μας έδωσε το Φροντλάιν, αλλά Μουκέλις μου, γράφει πάνω να ψεκάζεται απευθείας επάνω και αντίθετα προς τη φορά της τρίχας. Και το πασσαλίβεις σε όλο το σώμα. Αυτό μου είπε και η κτηνίατρος.
Για μια απλή διάρροια πήγαμε και βρήκαμε και ψώρα στα αυτάκια! Κι έλεγα γιατί είναι έτσι και γιατί ξύνεται.
Μου είπε ότι δεν κολλάει, αλλά έχω πάθει πλάκα γιατί το πρωί κοιμόταν μέσα στα μούτρα μου και στο κρεβάτι μου και το φιλάω συνέχεια, ειδικά στα μουτράκια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μη φοβάσαι για την ψώρα,δεν κολλάει.Όσο για το φροντλάιν,στο είπα με επιφύλαξη γιατί έχει σημειωθεί και θάνατος σε γατάκια -νομιζω πέντε ήταν-απο απευθειας ψεκασμό.Η κοπέλα ήταν απο το φόρουμ,και κανεις δε φαντάστηκε ότι θα συνεβαινε κάτι τετοιο.Φαντάζομαι όμως ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα.Μόλις επιστρέψαμε από την κτηνίατρο και μας έδωσε το Φροντλάιν, αλλά Μουκέλις μου, γράφει πάνω να ψεκάζεται απευθείας επάνω και αντίθετα προς τη φορά της τρίχας. Και το πασσαλίβεις σε όλο το σώμα. Αυτό μου είπε και η κτηνίατρος.
Για μια απλή διάρροια πήγαμε και βρήκαμε και ψώρα στα αυτάκια! Κι έλεγα γιατί είναι έτσι και γιατί ξύνεται.Μου είπε ότι δεν κολλάει, αλλά έχω πάθει πλάκα γιατί το πρωί κοιμόταν μέσα στα μούτρα μου και στο κρεβάτι μου και το φιλάω συνέχεια, ειδικά στα μουτράκια...

Για την ψώρα τις σας έδωσε;Την επομενη φορά που θα το αποπαρασιτώσεις,μπορεις να του βάλεις αμπούλα adVocate,που προλαμβάνει εκτός απο τα εξωπαράσιτα,και την ψώρα.

Με την διάρροια εντάξει,συνηλθε καθολου;
gata
Νεοφερμένο μέλος
Μη φοβάσαι για την ψώρα,δεν κολλάει.Όσο για το φροντλάιν,στο είπα με επιφύλαξη γιατί έχει σημειωθεί και θάνατος σε γατάκια -νομιζω πέντε ήταν-απο απευθειας ψεκασμό.Η κοπέλα ήταν απο το φόρουμ,και κανεις δε φαντάστηκε ότι θα συνεβαινε κάτι τετοιο.Φαντάζομαι όμως ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα.
Για την ψώρα τις σας έδωσε;Την επομενη φορά που θα το αποπαρασιτώσεις,μπορεις να του βάλεις αμπούλα adVocate,που προλαμβάνει εκτός απο τα εξωπαράσιτα,και την ψώρα.
Με την διάρροια εντάξει,συνηλθε καθολου;
Και τότε γιατί το ίδιο το σκέυασμα γράφει επάνω να ψεκάζεται απευθείας; Μήπως ήταν αλλεργικά τα γατάκια σε κάποιο συστατικό;
Για την ψώρα δεν μας έδωσε κάτι. Την καθάρισε εκείνη την ώρα και του έσταξε και στο αυτί και το έγυρε να φύγουν από μέσα και μετά ψέκασε βαμβάκι και τα καθάρισε τα αυτάκια του. Έμειναν ελαχιστότατα έξω-έξω και μου είπε ότι με το τίναγμα θα φύγουν. Ξέρω εγώ.

Με τη διάρροια ακόμη...
Μας έδωσε κονσέρβες Hills και κροκέτες Ρουαγιάλ ειδικές για διάρροιες. Επίσης αντιδιαρροικά χαπάκια για 2-3 το πολύ ημέρες και βιταμίνες εώς το τέλος περίπου του μήνα που θα το ξαναπάω, για να του κάνει και το πρώτο εμβόλιο.Πάνε 68 ευρώπουλα...

Πάντως αποκτήσαμε και βιβλιάριο και μας γράφει ότι είμαστε ευρωπαική μακρύτριχη. Και έλεγα θα γίνει, δεν θα γίνει;
moukelis
Επιφανές μέλος
Όχι απλά τους έπεσε βαρύ.Δεν ξέρω,κάνε ότι νομιζεις,απλά εγώ ειμαι πολύ επιφυλακτική μετά απο τετοια περιστατικά.Να έχεις το νου σου με την ψώρα,αν επιμεινει να του το ξαναπάς,μερικές φορές δε φευγει με τον απλο καθαρισμό.Ελπιζω να του περάσει η διάρροια με τις τροφές,ταλαιπωρειται μωρέ ο οργανισμος του σε τέτοια ηλικια...Και τότε γιατί το ίδιο το σκέυασμα γράφει επάνω να ψεκάζεται απευθείας; Μήπως ήταν αλλεργικά τα γατάκια σε κάποιο συστατικό;
Για την ψώρα δεν μας έδωσε κάτι. Την καθάρισε εκείνη την ώρα και του έσταξε και στο αυτί και το έγυρε να φύγουν από μέσα και μετά ψέκασε βαμβάκι και τα καθάρισε τα αυτάκια του. Έμειναν ελαχιστότατα έξω-έξω και μου είπε ότι με το τίναγμα θα φύγουν. Ξέρω εγώ.
Με τη διάρροια ακόμη...Μας έδωσε κονσέρβες Hills και κροκέτες Ρουαγιάλ ειδικές για διάρροιες. Επίσης αντιδιαρροικά χαπάκια για 2-3 το πολύ ημέρες και βιταμίνες εώς το τέλος περίπου του μήνα που θα το ξαναπάω, για να του κάνει και το πρώτο εμβόλιο.
Πάνε 68 ευρώπουλα...
Πάντως αποκτήσαμε και βιβλιάριο και μας γράφει ότι είμαστε ευρωπαική μακρύτριχη. Και έλεγα θα γίνει, δεν θα γίνει;

Και θα γίνετε και φουντωτοι ε;Πολύ ωραια!

Vaso kitten
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool