Τροφές τοξικές

βικυ1234

Νεοφερμένο μέλος

Η βικυ1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημέρα η γατούλα μου έφαγε σήμερα το πρωί σταφίδες δε ξέρω ακριβή ποσότητα περίπου δεκα να ανησύχησω????? είναι περίπου 8 με 9 μηνων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή σου μέρα :flowers:
Αν και οι σταφίδες συμπεριλαμβάνονται στα απαγορευμένα για γάτες φαγώσιμα, δεν νομίζω για μια φορά να πειράξει τα νεφρά της (όπως ενδεχομένως να γινόταν αν κατανάλωνε σταφίδες συστηματικά).
Ωστόσο, δεν θα ήταν άσκοπο να πάρεις ένα τηλέφωνο τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί, προκειμένου να σε καθησυχάσει με μια πιο υπεύθυνη γνώμη.
Μόνο από δω και πέρα όσο το δυνατόν προσοχή, να μην αφήνεις εκτεθειμένα τρόφιμα (ή και άλλα υλικά) που μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία της, βλέπεις τα γατούλια μας είναι περίεργα και, προκειμένου να δοκιμάσουν, μπορούν φτάσουν παντού :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ πολύ δεν είχε κάποια παρενέργεια είναι ζωηρή και πολύ καλά ευτυχως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back