konstantina821
Νεοφερμένο μέλος
Η konstantina821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
03-09-15
11:53
Δοκίμασα μια σχετικά νέα τροφή, την Golosi, για την γατούλα μου την οποία την έχω στειρωμένη και τις αρέσει ιδιαίτερα!!!
Πρέπει να είναι καινούρια τροφή στην αγορά και φαίνεται να είναι καλής ποιότητας. Μάλιστα, αναγράφει ότι έχει και συστατικά όπως πράσινο μύδι, εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού και καρπού ελιάς. Πιο συγκεκριμένα της έδωσα την Golosi Indoor.
Την έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος αυτή τη σειρά να μου πει εντυπώσεις; Είπα να ξεφύγω από τα κλασικά whiskas, friskies κτλ
Πρέπει να είναι καινούρια τροφή στην αγορά και φαίνεται να είναι καλής ποιότητας. Μάλιστα, αναγράφει ότι έχει και συστατικά όπως πράσινο μύδι, εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού και καρπού ελιάς. Πιο συγκεκριμένα της έδωσα την Golosi Indoor. Την έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος αυτή τη σειρά να μου πει εντυπώσεις; Είπα να ξεφύγω από τα κλασικά whiskas, friskies κτλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool