salvatore
Νεοφερμένο μέλος
Ο salvatore αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
01-04-07
23:03
Καλησπέρα σας
,
Η Papina μου (αν είδατε τη φωτογραφία) είναι έγκυος...
Είναι γριούλα (περίπου 10 χρονών), νομιζω και λίγο αδύναμη... Δε ξέρω αν κάνει να της δίνω ξηρά τροφή, γάλα, ελαιόλαδο και φέτες γαλοπούλας.. Συνήθως τους τα βάζω όλα μαζί και δεν αφίνουν τίποτα... Τώρα που είναι έγκυος όμως η Papina μου δεν ξέρω αν είναι αρκατά θρεπτικά...
Όπως καταλαβαίνεται μαζί με την Papina τρώει και ο Zucchero και η Sesila...
Συνήθως τους βάζω μικρές ποσότητες σε συχνότητα τεσσάρων με πέντε φορών τη μέρα... Είναι σωστό?
Πείτε μου αν μπορείτε τί κάνω λάθος και γενικότερα σε περιπτώσεις εγκύων τί είναι απαραίτητο να γίνει!!!
, Η Papina μου (αν είδατε τη φωτογραφία) είναι έγκυος...

Είναι γριούλα (περίπου 10 χρονών), νομιζω και λίγο αδύναμη... Δε ξέρω αν κάνει να της δίνω ξηρά τροφή, γάλα, ελαιόλαδο και φέτες γαλοπούλας.. Συνήθως τους τα βάζω όλα μαζί και δεν αφίνουν τίποτα... Τώρα που είναι έγκυος όμως η Papina μου δεν ξέρω αν είναι αρκατά θρεπτικά...

Όπως καταλαβαίνεται μαζί με την Papina τρώει και ο Zucchero και η Sesila...

Συνήθως τους βάζω μικρές ποσότητες σε συχνότητα τεσσάρων με πέντε φορών τη μέρα... Είναι σωστό?
Πείτε μου αν μπορείτε τί κάνω λάθος και γενικότερα σε περιπτώσεις εγκύων τί είναι απαραίτητο να γίνει!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
01-04-07
23:12
καλυτερα να συμβουλευτεις τον κτηνιατρο σου ειναι μεγαλη η γατουλα σου σε ηλικια κ θα ειναι λιγο δυσκολη η εγκυμοσυνη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01-04-07
23:17
Καλυτερα να ρωτησεις τον κτηνιατρο.
Δεν εχω ξανακουσει για εγκυμοσυνη σε τοσο μεγαλη ηλικια!
Το μονο που μπορω να σου πω, ειναι να μην της δινεις γαλοπουλα σε φετες γιατι εχει πολυ αλατι και μπορει να παθει ζημια.
Και το γαλα, σε μερικες γατες προκαλει διαροια και αλλα σχετικα!
Καλη τυχη και μακαρι να πανε ολα καλα!!
Δεν εχω ξανακουσει για εγκυμοσυνη σε τοσο μεγαλη ηλικια!
Το μονο που μπορω να σου πω, ειναι να μην της δινεις γαλοπουλα σε φετες γιατι εχει πολυ αλατι και μπορει να παθει ζημια.
Και το γαλα, σε μερικες γατες προκαλει διαροια και αλλα σχετικα!
Καλη τυχη και μακαρι να πανε ολα καλα!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
02-04-07
00:07
κανει να μεινει γατα εγκυος σε τοσο μεγαλη ηλικια
???
???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
salvatore
Νεοφερμένο μέλος
Ο salvatore αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
02-04-07
15:31
Τί να σας πώ... δεν ξέρω. Τα τρία τελευταία χρόνια έχει αρχήσει να γεννάει...(σας κούφανα??) όντως! Αφού η μητέρα μου νόμιζε ότι δε θα γεννόυσε ποτέ! Είναι πολύ ανθεκτική γάτα...σας το εγγυόμαι... τόσες γενιές έχοθν περάσι από τη γειτονία και χάθηκαν! Η μόνη που επιβίωσε ήταν αυτή!
Όσον αφορά το γάλα, το διάβασα αυτό για τις διάροιες στο Site αλλά τοθλάχιστον η Papina μάλλον θα το έχει συνηθίσει γιατί της δίνω από όταν πρωτοήρθε στο σπίτι... και τη γαλοπούλα την ξεπλένω και τη στραγγίζω σαν σφουγγάρι πριν της τη δώσω...
Ο κτηνίατρος έρχεται τακτικά στο σπίτι και δε μου είπε τίποτα για την Papina. Θα δείξει πάντως...
(Τις τροφές Canin Royal πού μπορώ να τις βρώ??)
Όσον αφορά το γάλα, το διάβασα αυτό για τις διάροιες στο Site αλλά τοθλάχιστον η Papina μάλλον θα το έχει συνηθίσει γιατί της δίνω από όταν πρωτοήρθε στο σπίτι... και τη γαλοπούλα την ξεπλένω και τη στραγγίζω σαν σφουγγάρι πριν της τη δώσω...
Ο κτηνίατρος έρχεται τακτικά στο σπίτι και δε μου είπε τίποτα για την Papina. Θα δείξει πάντως...
(Τις τροφές Canin Royal πού μπορώ να τις βρώ??)
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
02-04-07
15:51
ρωτηστε παντως και τον κτηνιατρο κατα ποσο ειναι ασφαλες να γεννησει σε αυτη την ηλικια.ισως συστησει διακοπη εγκυμοσυνης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum