crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Μετράει αν κινείται ή είναι ενα πιο χαλαρό γατάκι.
Μετράει η ηλικία?
Μετραει η στείρωση?
Για δώστε τα φώτα σας γιατί νομίζω οτι τον πάχυνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
προσωπικα πιστευω πρεπει να δινουμε την ποσοτητα που κανει το γατακι μας να εχει σταθερο βαρος. μετραει σιγουρα το ποσο κινειται και γυμναζεται. η δικια μου γατουλα πχ τρωει πολυ πιο λιγο αποσο γραφει η συσκευασια για τα κιλα της, αλλα το βαρος της ειναι σταθερο.Τελικά πόση τροφή ξηρά και υγρή πρέπει να τρώει ενα ζώο βάση τα κιλά του.
Μετράει αν κινείται ή είναι ενα πιο χαλαρό γατάκι.
Μετράει η ηλικία?
Μετραει η στείρωση?
Για δώστε τα φώτα σας γιατί νομίζω οτι τον πάχυνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Έναν γενικό μπούσουλα θα βρεις στις συσκευασίες των ξηρών τροφών, που δίνουν μια ενδεικτική ποσότητα τροφής ανάλογα με τα κιλά του γατιού και ανάλογα με το αν θέλεις να διατηρήσει το βάρος του ή να χάσει.
Αν είναι στειρωμένο, σίγουρα χρειάζεται τροφή ειδική για στειρωμένα γατιά, όχι μόνο για να μην πάρει βάρος, αλλά και για την υγεία του ουροποιητικού του.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πόσα γρ είναι το 1 cup???![]()
κατα προσεγγιση πρεπει να ειναι γυρω στα 100 γραμμαρια νομιζω..

natalouko
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ!!!κατα προσεγγιση πρεπει να ειναι γυρω στα 100 γραμμαρια νομιζω..![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ασε το παιδί να φάει που του μετράς και τις μπουκιές...κατα προσεγγιση πρεπει να ειναι γυρω στα 100 γραμμαρια νομιζω..![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ασε το παιδί να φάει που του μετράς και τις μπουκιές...![]()

εγω??? αν ενα πραγμα δεν κανω στον Λουκουμα ειναι να του μετραω τις μπουκιες του..
δεν προλαβαινω αλλωστε..εχω χασει το μετρημα..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
εγω??? αν ενα πραγμα δεν κανω στον Λουκουμα ειναι να του μετραω τις μπουκιες του..
δεν προλαβαινω αλλωστε..εχω χασει το μετρημα..
![]()

Α..έτσι...δεν του φαίνεται...αδυνατούλης δείχνει στη φωτο...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Α..έτσι...δεν του φαίνεται...αδυνατούλης δείχνει στη φωτο...
![]()
Αλλο το φαινεσθαι αλλο το ειναι...

ειναι χοντρουλικο το παιδι μου..

Hlianna
Διάσημο μέλος
το εχει μεσα η συσκευασια της orijen?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
σιμωνη το cup λογικα δοσομετρητης δεν ειναι?το εχει μεσα η συσκευασια της orijen?
ναι δοσομετρητης!

μου τον ειχαν δωσει σε ενα πετ σοπ! δεν το εχει μεσα η τροφη!

Hlianna
Διάσημο μέλος
ναι δοσομετρητης!μου τον ειχαν δωσει σε ενα πετ σοπ! δεν το εχει μεσα η τροφη!
![]()
α οκ θενκς

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος

ναι καλη ιδεα ο δοσομετρητης.. αν και ο κανακάρης μου μπορει να του γεμίσω το μπολ κ να μην τις φάει καν σε μια ημερα. οποτε μαλλον πρεπει να προσεχω την διατροφη του στο ποτε τρωει την Χ ποσοτητα
natalouko
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ έχω πάρει ηλεκτρονική ζυγαριά και τους ζυγίζω το φαγητό τους!!!![]()
σαν να σε βλεπω μπροστα μου..σε εχω ικανη να αφαιρεις τα 2-3 κροκετακια που θα ειναι παραπανω..

natalouko
Επιφανές μέλος
Ακριβώς αυτό κάνω!!!σαν να σε βλεπω μπροστα μου..σε εχω ικανη να αφαιρεις τα 2-3 κροκετακια που θα ειναι παραπανω..![]()

Κάμερα έχεις βάλει στο σπίτι μου???

ELENIP
Διάσημο μέλος
σαν να σε βλεπω μπροστα μου..σε εχω ικανη να αφαιρεις τα 2-3 κροκετακια που θα ειναι παραπανω..![]()

Κι εγω το κάνω αυτό!! Γραφει η ζυγαρια π.χ 82 γμ? Τους βγάζω δυο-τρεις κροκετούλες μεχρι να γραψει 80

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ακριβώς αυτό κάνω!!!Κάμερα έχεις βάλει στο σπίτι μου???
![]()
Μαζί σου κοριτσάρα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool