Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακούστε τι έκανε το μωρούλι μου!! Καθόμουνα ήσυχα ήσυψα στο κρεβάτι και διάβαζα ένα βιβλίο. Στο πλάι μου ήταν χυμένος ο Μολυβίξ και κοιμόταν μακαρίως. Κάποια στιγμή τον ακούω να βυζαίνει και διαπιστώνω ότι το έκανε κοιμισμένος. Με πιάνει μια γλύκα άλλο πράγμα που το καλό μου βλέπει όνειρο την μανούλα του κλπ. Ξαφνικά κοιμισμένο όπως ήταν και βγαζοντας κάτι κραυγούλες σιγανές σιγανές αρχίζει να σκαρφαλώνει στο χέρι μου σαν σκουληκάκι. Έφτασε στους όμους μου, μπλέχτηκε στα μαλλιά μου, κούρνιασε και άρχισε να τα βυζαίνει πουρπουρίζοντας.. Περιττό να σας πω ότι έλιωσα και το τάραξα στα χάδια και στα φιλιά!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
! Να σου ζήσει ο Μολυβίξ σου & να χαρείτε πολλές τέτοιες στιγμές μαζί!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Να σου ζήσει ο Μολυβιξάκος σου....

Andria
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kι επειδή περνάω κι εγώ τέτοιες λατρεμένες στιγμές με το Kαρμελάκι μου σε νιώθω που σου τρέχουν τα σάλια και δεν ζηλεύω
γιατί και εγώ φιλιέμαι όλη νύχτα μαζί της
Eίχα καιρό να έχω τόσο έντονες τρυφερότητες... Δεν είναι υπέροχο;;;΄Πόσα χάνουν αυτοί που δεν ξέρουν τι χάνουν... Tους λυπάμαι
Γιατί όλοι εμείς...
γινόμαστε τόσο ευτυχισμένοι κι αρκεί μόνο μια τσαχπινιά τους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eλιωσα κι εγώ με το love-story σας![]()
![]()
Kι επειδή περνάω κι εγώ τέτοιες λατρεμένες στιγμές με το Kαρμελάκι μου σε νιώθω που σου τρέχουν τα σάλια και δεν ζηλεύω
γιατί και εγώ φιλιέμαι όλη νύχτα μαζί της
Eίχα καιρό να έχω τόσο έντονες τρυφερότητες... Δεν είναι υπέροχο;;;΄Πόσα χάνουν αυτοί που δεν ξέρουν τι χάνουν... Tους λυπάμαι
Γιατί όλοι εμείς...
![]()
![]()
γινόμαστε τόσο ευτυχισμένοι κι αρκεί μόνο μια τσαχπινιά τους!
Και να φανταστείς Ολγάκι ότι αυτό το ψυχουλάκι το είχαν πετάξει να πεθάνει...

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elunitta Το γατάκι σου είναι το πιο γλυκό μικρούλι που έχω δει. Κρατήσου μην το φας σαν λουκουμάκι. Η σχέση σας είναι υπέροχη. Πάντα ναναι καλά και να λατρεύεστε τόσο!
Ευχαριστώ πολύ!!!
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ζηλεύωωωω! Να σου ζήσει
και να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι
Όταν τα πιάνει η τρυφερότητά τους
θέλεις να τα ζουμπήξεις!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Σταματαει εαν αλλαξεις πλευρο και παρεις τη σταση που τον βολευει στο κρεββατι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool