Τρυφερίτσες!!

Elunitta

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
Παιδιά θα το φάω το γατουλάκι μου...:inlove: Ακούστε τι έκανε το μωρούλι μου!! Καθόμουνα ήσυχα ήσυψα στο κρεβάτι και διάβαζα ένα βιβλίο. Στο πλάι μου ήταν χυμένος ο Μολυβίξ και κοιμόταν μακαρίως. Κάποια στιγμή τον ακούω να βυζαίνει και διαπιστώνω ότι το έκανε κοιμισμένος. Με πιάνει μια γλύκα άλλο πράγμα που το καλό μου βλέπει όνειρο την μανούλα του κλπ. Ξαφνικά κοιμισμένο όπως ήταν και βγαζοντας κάτι κραυγούλες σιγανές σιγανές αρχίζει να σκαρφαλώνει στο χέρι μου σαν σκουληκάκι. Έφτασε στους όμους μου, μπλέχτηκε στα μαλλιά μου, κούρνιασε και άρχισε να τα βυζαίνει πουρπουρίζοντας.. Περιττό να σας πω ότι έλιωσα και το τάραξα στα χάδια και στα φιλιά!! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τί γλυκό! Είναι τέλεια τα άτιμα, ειδικά όσο είναι μικρά ακόμη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζηλεύω!!! Το μικρουλίνι σου και τα μάτια σου!

Πολύ τρυφερή στιγμή :inlove: ! Να σου ζήσει ο Μολυβίξ σου & να χαρείτε πολλές τέτοιες στιγμές μαζί!

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που σε κάνουν και τρελαίνεσαι απο αγάπη για αυτά τα μικρούλικα πλασματάκια.....:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Να σου ζήσει ο Μολυβιξάκος σου....:baby: :baby:

Elunitta Το γατάκι σου είναι το πιο γλυκό μικρούλι που έχω δει. Κρατήσου μην το φας σαν λουκουμάκι. Η σχέση σας είναι υπέροχη. Πάντα ναναι καλά και να λατρεύεστε τόσο!

Eλιωσα κι εγώ με το love-story σας :inlove: :inlove: :inlove: Kι επειδή περνάω κι εγώ τέτοιες λατρεμένες στιγμές με το Kαρμελάκι μου σε νιώθω που σου τρέχουν τα σάλια και δεν ζηλεύω :up: γιατί και εγώ φιλιέμαι όλη νύχτα μαζί της :inlove: Eίχα καιρό να έχω τόσο έντονες τρυφερότητες... Δεν είναι υπέροχο;;;΄Πόσα χάνουν αυτοί που δεν ξέρουν τι χάνουν... Tους λυπάμαι :( Γιατί όλοι εμείς... :D :D :D γινόμαστε τόσο ευτυχισμένοι κι αρκεί μόνο μια τσαχπινιά τους!

Eλιωσα κι εγώ με το love-story σας :inlove: :inlove: :inlove: Kι επειδή περνάω κι εγώ τέτοιες λατρεμένες στιγμές με το Kαρμελάκι μου σε νιώθω που σου τρέχουν τα σάλια και δεν ζηλεύω :up: γιατί και εγώ φιλιέμαι όλη νύχτα μαζί της :inlove: Eίχα καιρό να έχω τόσο έντονες τρυφερότητες... Δεν είναι υπέροχο;;;΄Πόσα χάνουν αυτοί που δεν ξέρουν τι χάνουν... Tους λυπάμαι :( Γιατί όλοι εμείς... :D :D :D γινόμαστε τόσο ευτυχισμένοι κι αρκεί μόνο μια τσαχπινιά τους!

Και να φανταστείς Ολγάκι ότι αυτό το ψυχουλάκι το είχαν πετάξει να πεθάνει...:mad:

Elunitta Το γατάκι σου είναι το πιο γλυκό μικρούλι που έχω δει. Κρατήσου μην το φας σαν λουκουμάκι. Η σχέση σας είναι υπέροχη. Πάντα ναναι καλά και να λατρεύεστε τόσο!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Ellunita

Ζηλεύωωωω! Να σου ζήσει
και να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι
Όταν τα πιάνει η τρυφερότητά τους
θέλεις να τα ζουμπήξεις!!!
:inlove:

ο Σιβα οταν ηταν μικρος ηθελε να χωνεται στα μαλλια οχι για να βυζαινει αλλα για να τα τραβαει.... Η πλακα ειναι οτι συνεχιζει και το κανει μεχρι τωρα... στα 6 του χρονια. Πολυ σπαστικη συνηθεια αυτο το ξεμαλιασμα!!! :P Σταματαει εαν αλλαξεις πλευρο και παρεις τη σταση που τον βολευει στο κρεββατι....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back