moonlight16234
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight16234
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το θέμα είναι αν θα στην δώσει.. γιατί δεν την δίνουν πάντα.. ειδικά σε άγνωστο.
Αλλιώς μίλα με την yasmin είναι Θεσσνικη, και θα ξέρει να σε καθοδηγήσει σίγουρα.

moonlight16234
Νεοφερμένο μέλος
...Εκείνη με έκανε μάνα 
julia
Διακεκριμένο μέλος

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω όμως πως έχεις απευθυνθεί στους κατάλληλους ανθρώπους.
Αν χρειαστεί, ζήτησε έστω να έρθει κι ενας γιατρος να σε βοηθήσει.
Χρειάστηκε πρόσφατα να το κάνω κι εγώ και ήρθε μαζί μου και η γιατρός μας και κάναμε μαζί όλη τη διαδικασία. Και...αμοισθί επιπροσθέτως!
Περιμένουμε νέα σας.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν την πιάσεις, πώς σκοπεύεις να της βγάλεις το κολάρο;
moonlight16234
Νεοφερμένο μέλος
Είναι μακριά το κτηνιατρείο και η driver που με πηγαίνει άργησε να έρθει...Οπότε από Δευτέρα...Ευτυχώς έρχεται κάθε μέρα στις 11 το πρωί οπότε θα την τσεκάρω το ΣΚ. @ohimso: Χαλάρωσε! Σιγά μην της κάνω κ κλύσμα!
Τπτ δεν της δίνω απλά θα την πάω στον γιατρό να της βγάλει την ταινία γιατί πρώτον είναι και έμπειρος και άντρας(επαναλαμβάνω οτι η γάτα έχει γερά νύχια και δόντια) και δεύτερον να την τσεκάρει κ λίγο γιατί φαίνεται εξαντλημένη(συνέχεια κλείνει τα μάτια της, ίσως να είναι πάλι έγγυος). Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει 1-2 ώρες δεν νομίζω να λείψει κ πολύ στα μωρά(αν υπάρχουν) ούτως ή άλλως και στο μπαλκόνι τόσο στρογγυλοκάθεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κλύσμα χαχαχ να'σαι καλά που με έκανες και γέλασα 
moonlight16234
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Το έχω ξαναδεί το έργο....
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω και φωτογραφικά ντοκουμέντα! Πιστεύω πάντως ότι αν ήθελε μπορούσε να το βγάλει. Στις φωτογραφίες βλέπετε το πριν(σημερινές είναι)...ελπίζω αύριο να έχω το μετά και να τελειώνει το θέμα γιατί με έχει αγχώσει τρομερά.
Συγνώμη αλλά ποιος μ***** μπορεσε να το κάνει αυτό σε μια "αγρια" και καλά γάτα;;;;
Δεν ξέρω αν γινεται αλλα την ώρα που τρωει σε αφήνει να πλησιάσεις;
Αν βάλεις την τροφή μέσα σε γατοφόρο σκεπασμένη με καμμια κουβερτούλα για να μη φαινεται...σε παιρνει να πας απο πανω να κλείσεις το καπάκι ?
Δεν παιρνεις και κανένα calmivet να βάλεις μέσα στο φαί ?
Λεω εγώ τώρα...
Ακου ρε τι ζώα κυκλοφορούνε....
moonlight16234
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν την πιάσεις την πάς στο γιατρό, της κάνει μια ηρέμηση και το βγάζει....
Αν θηλάζει θα το δεί απο της θηλές.
Επίσης, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, αν δεν θηλάζει να στειρωθεί. (γιατί αν γεννήσει θα στα φέρει στο μπακλόνι... είτε μικρά ήρεμα, είτε μεγάλα και άπιαστα πλέον.)
(άνθρωπος το έχει κάνει...δεν υπάρχει λόγος η γάτα να σφηνώσει το κεφάλι στην ταινία...είναι κλασσική βλακεία @@@@@ τότε εμπιστευόταν τους ανθρώπους, τώρα πλέον όχι...)
moonlight16234
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool