gatoula14
Νεοφερμένο μέλος
Ο gatoula14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
11-03-11
20:33
καλησπέρα σε ολους,
ειμαι καινουργια στην παρεα. . .
εχτες μαζεψα απο το δρόμο μια γατουλα... πολύ ταλαιπωρημενη... ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι περιπου 4 μηνών...συντομα θα βαλω και φωτογραφία της...
θα ήθελα να παρακαλέσω αν καποιος ενδιαφερεται να χαρισει τσαντουλα μεταφοράς ή και κρεββατακι είναι ευπρόσδεκτα!
ευχαριστούμε πολύ και καλώς σας βρήκαμε!!!
ειμαι καινουργια στην παρεα. . .
εχτες μαζεψα απο το δρόμο μια γατουλα... πολύ ταλαιπωρημενη... ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι περιπου 4 μηνών...συντομα θα βαλω και φωτογραφία της...
θα ήθελα να παρακαλέσω αν καποιος ενδιαφερεται να χαρισει τσαντουλα μεταφοράς ή και κρεββατακι είναι ευπρόσδεκτα!

ευχαριστούμε πολύ και καλώς σας βρήκαμε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
06-04-11
19:04
Καλησπέρα, μένω στο χαλάνδρι και ευχαρίστως να σου χαρίσω μια τσαντούλα μεταφοράς για το γατάκι σου αρκεί να έρθεις μεχρι το μετρό να την παραλάβεις,
στείλε μου αν θες πμ με το τηλ σου
φιλικά
και καλώς όρισες
στείλε μου αν θες πμ με το τηλ σου
φιλικά
και καλώς όρισες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool