Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ κατίνα και θα με φωνάζουν κυρα Σμαρώ (καμία σχέση με το όνομα μου!!!) Θα βάλω νυχτικιά εντελώς γιαγιαδίστικη, ρομπίτσα, ένα καλσόν που να βγάζει μάτι και κάλτσες από πάνω, παντόφλες λεοπερδαλέ

, θα κρατάω στο χέρι φλυτζάνι του καφέ, θα βάλω ρολλά στα μαλλιά,χμμ τι άλλο...? Α ναι, μακιγιάζ εντελώς θείτσικοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Λόγω συμμετοχής σε αποκριάτικο Disco live θα ντυθώ με κάτι άλλα παιδιά village people και θα τραγουδάμε και Y.M.C.A!!!!

Καλό, εμείς σκεφτόμασταν να ντυθούμε ABBA
, αλλά μας λείπει η ξανθιάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λόγω συμμετοχής σε αποκριάτικο Disco live θα ντυθώ με κάτι άλλα παιδιά village people και θα τραγουδάμε και Y.M.C.A!!!!

ΠΟΛΥ καλό!!!!!!!!!! 
Havana
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
εγω ευνουχος

Άρε Κατερίνα... οι στειρώσεις σε κυνηγάνε και τις απόκριες!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ευνουχος και ο καλος μου χανουμισσα, ισψς καταφερουμε να κανουμε ενα θεματικο παρτυ εμπευσενο με ηρωες του τιμ μπαρτον![]()

ευνούχος 

Desdemona
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Mια πρακτική ερώτηση: Τι κάνεις για να ντυθείς ευνούχος;
Για μας τις γυναίκες είναι πολύ εύκολο, βάζεις αντρικά ρούχα και λείπει το .... από κάτω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool