peristeri87
Νεοφερμένο μέλος
Δε ξέρω αν το σημείο που θέτω το θέμα είναι το σωστό... Είμαι και new kitty on the forum... Δε ξέρω όμως και τι να κάνω... HELP!
Σε ένα ακατίκητο σπίτι - με ψηλά κάγκελα - και κήπο, υπάρχει ένας γατο-οικισμός, σε πλήρη χρωματισμό και όρεξη!
Περνώντας το πρωί πριν τη δουλειά για να μοιράσουμε το "συσίτιον", παρατηρήσαμε ότι ένα γατάκι περίπου 3 - 5 μηνών φαίνεται, νιαουρίζει χωρίς να μπορεί να φάει... Γύρω του τα υπόλοιπα τρώνε... Φαίνεται να είναι τυφλό και να έχει κρύωμα...
Η πρόσβαση εσωτερικά είναι αδύνατη λόγω των ψήλών κάγκελων...
Δε μπορεί να έρθει προς τα έξω... δε βλέπει να φάει - αν και του πετάμε γύρω του φαί - δε μπορούμε να του βάλουμε όμως και νερό...

Help...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Περιμενουμε νεοτερα και καλη τυχη με το γατονι

peristeri87
Νεοφερμένο μέλος
Το θέμα είναι δε βγαίνει από τον κήπο - και καλύτερα να σου πω αφού δε βλέπει - αλλά όντως δε πρέπει να μπορεί να μυρίσει. Γιατί του πετάμε γύρω του τροφή και δεν τη βλέπει ενώ προφανώς ακούει που πέφτουν αφού αντιδρά. Ψάχνεται και μετά συνεχίζει το νιαούρισμα...
Το φαί φυσικά εκεί δε μένει και πολύ ώρα γιατί ο "ανταγωνισμός" είναι μεγάλος...
Δε ξέρω...

vickymoon
Διάσημο μέλος
τι να πω δεν ξερω. αν εχεις διαθεση κ ντυθεις καλα προσπαθησε το μηπως πιασει.
Havana
Διάσημο μέλος
να ησηχασει ο ανταγωνισμος??δυσκολη περιπτωση οντως...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν κατάλαβα καλά, είναι απο τα Νεοκλασικά σπίτια με τα ψηλά κάγκελα...Θέλει Ταρζάν, αλλά γίνεται.. απο πίσω μεριά, που να μην περνάει πολύς κόσμος....Τέλος πάντων, αυτά είναι θεωρητικά πάντα.

Έχουμε κάνα νέο?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

peristeri87
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά.
Υπάρχει αρκετό φαγητό γιατί ο κόσμος περνάει και αφήνει, ενώ επιπλέον κάποιοι βάζουμε συστηματικά.
Οντως είναι από τα νεοκλασικά με τα ψηλά κάγκελα και ψηλό μαντρότοιχο...
Η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική αν αναλογιστούμε ότι δε νιαουρίζει... καλό; κακό; Δε ξέρω πραγματικά...
Κτηνίατρο που ρωτήσαμε, μας μίλησε λίγο αρνητικά για την εξέλιξη... μίλησε για ιό που μολύνονται τα μικρά του δρόμου και δε γιατρεύεται...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σαν πολύ εύκολα, δεν βρήκε την λύση, θα πεθάνει έτσι και αλλιώς οπότε άστο???
Το ότι δεν νιαουρίζει είναι και καλό και κακό...και κάθε μέρα που περνάει δεν γίνονται καλύτερα τα πράγματα.
Δεν γίνετε να το φωνάξετε να έρθει κοντά στην καγκελόπορτα να το βουτήξετε??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool