yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
20-10-07
15:15
Δεχθηκα απείλες. Ναι ναι αλήθεια λέω. Ηρθε το βράδυ πάνω από το κεφάλι μου (κράταγε και το στιλέτο της, γιατι είναι υπόγεια και υποχθόνια γάτα) και με απήλισε
Δεν είναι δυνατον, μου λέει αυτός ο χοντρός να είναι διάσημος και εγώ μια γάτα του υποκόσμου με τόσες διασυνδέσης να μην έχω παρουσιαστεί όπως μου αξίζει στο πράσινο site που μπαίνεις όλη την ώρα.
Αντι να με χαιδέβεις
Ετσι λοιπόν σήμερα έβαλα μπρος και να η ιστορία της...
Η Σκουλικ η οποία ονομάστηκε αρχικά Seven είναι ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!!
Ηταν πάλι Μάης και εφευγα αγχομένει για το γραφείο, τρέχοντας για να πω την αλήθεια. Βγαίνω από την είσοδο της πολυκατοικίας ΚΑΙ!!!!!!!!!!
Να ένα γατάκι. Προχορά, έρχαιτε μπροστά από τα πόδια μου, ακριβός!!
μπροστά από τα πόδια μου και ΛΥΠΟΘΗΜΑ.
Τυπου Δεν το ήθελα, ήταν τυχαίο!!!!!!!!! Τωρα!!!!!!!
Το μαζεύω επιτόπου και εκείνη τι στιγμή εμφανίζεται και η Μαμά της η οποία με κοίταζε αποριμένα μια και γνωριζόμασταν καιρο.
(Καθε βράδυ κατα τις 1 που γυρνω στο σπίτι με περίμενε να την ταίσω τη φώναζα Τζοκερ λόγω εμφάνησης διστυχός δεν υπάρχει ποια)
Μπαίνω στο σπίτι βλέπει το Yodaki τη νέα συγκάτηκο ΠΑΝΙΚΟΣ τι να κάνω
τη βάζω μες στην μπανιέρα και κλείνω τη πόρτα του μπάνιου. Φύγω τρέχοντας για το γραφείο και ενημερώνο τηλεφωνικά τον Χρήστο.
Το και το είναι στη μπανιέρα και ο άλλος απ' έξω λυσάει ΤΡΕΞΕ
Μετά από καμιά ώρα και ενώ ήμουν στο γραφείο χτυπά το κινητό.
Ακούγεταί ενας έξαλος Χρηστος
Καλά Νατάσα δε ντέπεσε καθόλου άφησες τη γατούλα μέσα σε μία κρύα μπανιέρα έτσι χωρίς τίποτα αυτή είναι καταβρώμικη δεν τρώει είναι σε άθλια κατάσταση. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
Μα έπρεπε να πάω στη δουλειά τι να έκανα;;;;

ΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Να πάρεις τον κτηνίατρο τηλέφωνο ΤΩΡΑ δε τρώει και είναι πάγος
Γκρουπ μου το κλείνει.
Την άλλη μέρα τη πήγαμε τρέχωντας στο γιατρό αφου περάσαμε ένα εφηαλτικο βράδυ μια και το Yodaki είχε σκάσει από τη ζήλια του.
Τι αγάπες του έκανα τι γλύκες αυτό τίποτε.
Μη χαίρεστε και προετοίμαστίτε ψυχολογικά μέχρι αύριο θα πεθάνει έχει
υποθερμία αυτα ήταν το λόγια του κτηνίατρου, 1 μηνων ταρταρουγίτσα.:cry:
Μακριά απ' το Yodaki για τουλάχιστον 1 εβδομάδα και μετά εμβόλια
σε περίπτωση θαύματος.
Γυράμε σπίτι με πεζμένα αυτιά και πολύ αγχος ξανά το σύστημα κάλτσα
μάλινα κουκούλωμα και τάιζμα με την οδοντογλυφίδα κοματάκι, κοματάκι μια και λόγω υποθερμίας ο γιατρός είπε όχι γάλα.
Η νύχτα πέρασε και η μικρή έζησε. Με αγωνία και έναν Yoda να κλαίει έξω από την πόρτα. Αλλα όλα πήγαν καλά
Και πέσαμε στη καραντηνα.
Τη τρίτη μέρα καραντηνας
(την είχαμε μέσα στο δωμάτιο του PC τη Σκουλικ)
πάει ο Χρήστος να κάνει ένα τοστάκι και κάνει το λάθος να μη δώσει τυράκι στον Yoda που παρακάλαγε και......
Χτυπά το κινητό μου στο γραφείο ξανά
Χρ: Δεν είναι γατι αυτο που έχεις με ΕΧΕΣΕ

έξω από τη πόρτα του δωματίου και ξάλωσε απέναντι περιμένοντας να δει
αν θα τα πατήσω να σαραβαλιστώ μονο η γατούλα μου είναι σοβαρή
προσωπικότητα οχι αυτός που το μόνο που ξέρει είνια να το παίζει ωραίος....
Μετά από αυτό απ' ότι καταλάβατε χωριστίκαμε στο σπίτι, ο καθένας το γατί του. Το Yodaki την πέφτει μια φορά ο μήνα (στάνταρ) στο Χρήστο (τον κάνει λιγο ριγε) αλλά δεν τον νοιάζει ποια γιατί αυτός εχει την πιστη, τίμια και πανέξυπνη γάτα του.
Το Σκουλίκ το διαλεξε μόνη της (μόνο αυτό άκουγε). Μας ανάγκασε να μήν την χαρήσουμε μια και έγιναν κολητοι στο τέλος με το Yodaki.
(αμα τη μαλώνουμε μας κάνει κάτι τσαμπουκάδες αυτός αλλό πράγμα)
Βέβαια τον δέρνει αλλά απ' ότι φαίναται του αρέσει;;;;
Aγαπημαίνω παιχνίδι είναι να κινηγά ο Χρήστος τη Σκουλίκ και το Yodaki το Χρήστος γυρίζοντας όλοι μαζι γύρω γύρω τη τραπεζαρία φωνάζοντας
Γλου Γλου Γλου Γλου Γλου

Πρέπει να το δείτε.
Κατάληξη, τα γατία μας μας έκαναν οικογένεια σκεφτόμαστε πλέων σοβαρά το ενδεόμενο των παιδιών και δεν μπορούμε να χωρίσουμε γιατί δεν μπορούν να χωρίσουν αυτά.
Γίναμε καλύτεροι ανθρωποι εξαιτίας τους γι αυτό και τα αγαπαμε πολύ

Ισως υπερβολικά πολυ!!!!!!!!!
Ευχαριστούμε που μας διαβάσαται.
Yodaki - Σκουλίκ
Οι φωτο κάτω είναι της Τζοκερ και του επόμενου μωρού της.
Δυστηχώς χάθηκαν

Δεν είναι δυνατον, μου λέει αυτός ο χοντρός να είναι διάσημος και εγώ μια γάτα του υποκόσμου με τόσες διασυνδέσης να μην έχω παρουσιαστεί όπως μου αξίζει στο πράσινο site που μπαίνεις όλη την ώρα.
Αντι να με χαιδέβεις

Ετσι λοιπόν σήμερα έβαλα μπρος και να η ιστορία της...
Η Σκουλικ η οποία ονομάστηκε αρχικά Seven είναι ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!!
Ηταν πάλι Μάης και εφευγα αγχομένει για το γραφείο, τρέχοντας για να πω την αλήθεια. Βγαίνω από την είσοδο της πολυκατοικίας ΚΑΙ!!!!!!!!!!
Να ένα γατάκι. Προχορά, έρχαιτε μπροστά από τα πόδια μου, ακριβός!!

μπροστά από τα πόδια μου και ΛΥΠΟΘΗΜΑ.

Τυπου Δεν το ήθελα, ήταν τυχαίο!!!!!!!!! Τωρα!!!!!!!
Το μαζεύω επιτόπου και εκείνη τι στιγμή εμφανίζεται και η Μαμά της η οποία με κοίταζε αποριμένα μια και γνωριζόμασταν καιρο.
(Καθε βράδυ κατα τις 1 που γυρνω στο σπίτι με περίμενε να την ταίσω τη φώναζα Τζοκερ λόγω εμφάνησης διστυχός δεν υπάρχει ποια)

Μπαίνω στο σπίτι βλέπει το Yodaki τη νέα συγκάτηκο ΠΑΝΙΚΟΣ τι να κάνω
τη βάζω μες στην μπανιέρα και κλείνω τη πόρτα του μπάνιου. Φύγω τρέχοντας για το γραφείο και ενημερώνο τηλεφωνικά τον Χρήστο.
Το και το είναι στη μπανιέρα και ο άλλος απ' έξω λυσάει ΤΡΕΞΕ
Μετά από καμιά ώρα και ενώ ήμουν στο γραφείο χτυπά το κινητό.
Ακούγεταί ενας έξαλος Χρηστος

Καλά Νατάσα δε ντέπεσε καθόλου άφησες τη γατούλα μέσα σε μία κρύα μπανιέρα έτσι χωρίς τίποτα αυτή είναι καταβρώμικη δεν τρώει είναι σε άθλια κατάσταση. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
Μα έπρεπε να πάω στη δουλειά τι να έκανα;;;;

ΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Να πάρεις τον κτηνίατρο τηλέφωνο ΤΩΡΑ δε τρώει και είναι πάγος
Γκρουπ μου το κλείνει.
Την άλλη μέρα τη πήγαμε τρέχωντας στο γιατρό αφου περάσαμε ένα εφηαλτικο βράδυ μια και το Yodaki είχε σκάσει από τη ζήλια του.
Τι αγάπες του έκανα τι γλύκες αυτό τίποτε.
Μη χαίρεστε και προετοίμαστίτε ψυχολογικά μέχρι αύριο θα πεθάνει έχει
υποθερμία αυτα ήταν το λόγια του κτηνίατρου, 1 μηνων ταρταρουγίτσα.:cry:
Μακριά απ' το Yodaki για τουλάχιστον 1 εβδομάδα και μετά εμβόλια
σε περίπτωση θαύματος.
Γυράμε σπίτι με πεζμένα αυτιά και πολύ αγχος ξανά το σύστημα κάλτσα
μάλινα κουκούλωμα και τάιζμα με την οδοντογλυφίδα κοματάκι, κοματάκι μια και λόγω υποθερμίας ο γιατρός είπε όχι γάλα.
Η νύχτα πέρασε και η μικρή έζησε. Με αγωνία και έναν Yoda να κλαίει έξω από την πόρτα. Αλλα όλα πήγαν καλά

Και πέσαμε στη καραντηνα.
Τη τρίτη μέρα καραντηνας
(την είχαμε μέσα στο δωμάτιο του PC τη Σκουλικ)
πάει ο Χρήστος να κάνει ένα τοστάκι και κάνει το λάθος να μη δώσει τυράκι στον Yoda που παρακάλαγε και......
Χτυπά το κινητό μου στο γραφείο ξανά
Χρ: Δεν είναι γατι αυτο που έχεις με ΕΧΕΣΕ

έξω από τη πόρτα του δωματίου και ξάλωσε απέναντι περιμένοντας να δει
αν θα τα πατήσω να σαραβαλιστώ μονο η γατούλα μου είναι σοβαρή
προσωπικότητα οχι αυτός που το μόνο που ξέρει είνια να το παίζει ωραίος....
Μετά από αυτό απ' ότι καταλάβατε χωριστίκαμε στο σπίτι, ο καθένας το γατί του. Το Yodaki την πέφτει μια φορά ο μήνα (στάνταρ) στο Χρήστο (τον κάνει λιγο ριγε) αλλά δεν τον νοιάζει ποια γιατί αυτός εχει την πιστη, τίμια και πανέξυπνη γάτα του.
Το Σκουλίκ το διαλεξε μόνη της (μόνο αυτό άκουγε). Μας ανάγκασε να μήν την χαρήσουμε μια και έγιναν κολητοι στο τέλος με το Yodaki.
(αμα τη μαλώνουμε μας κάνει κάτι τσαμπουκάδες αυτός αλλό πράγμα)
Βέβαια τον δέρνει αλλά απ' ότι φαίναται του αρέσει;;;;

Aγαπημαίνω παιχνίδι είναι να κινηγά ο Χρήστος τη Σκουλίκ και το Yodaki το Χρήστος γυρίζοντας όλοι μαζι γύρω γύρω τη τραπεζαρία φωνάζοντας
Γλου Γλου Γλου Γλου Γλου

Πρέπει να το δείτε.
Κατάληξη, τα γατία μας μας έκαναν οικογένεια σκεφτόμαστε πλέων σοβαρά το ενδεόμενο των παιδιών και δεν μπορούμε να χωρίσουμε γιατί δεν μπορούν να χωρίσουν αυτά.
Γίναμε καλύτεροι ανθρωποι εξαιτίας τους γι αυτό και τα αγαπαμε πολύ

Ισως υπερβολικά πολυ!!!!!!!!!Ευχαριστούμε που μας διαβάσαται.
Yodaki - Σκουλίκ
Οι φωτο κάτω είναι της Τζοκερ και του επόμενου μωρού της.
Δυστηχώς χάθηκαν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
20-10-07
15:21
Καταπληκτική ιστορία και καταπληκτικά γατουλίνια! 
Τα μικρά σας έχουν και τα δυο έντονες προσωπικότητες απο οτι καταλαβαίνω!

Τα μικρά σας έχουν και τα δυο έντονες προσωπικότητες απο οτι καταλαβαίνω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
20-10-07
15:22
Τι ωραία ιστορία!! 
Γατιά και γατογονείς ταιριάξατε μια χαρά μου φαίνεται...

Γατιά και γατογονείς ταιριάξατε μια χαρά μου φαίνεται...

RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
20-10-07
15:25
όντως πολύ ωραία ιστορία!! είναι ευτυχία τα γατιά στο σπίτι. και εμείς ακόμα και όταν είμαστε μαλωμένοι με τον Γιώργο, μας κάνουν και γελάμε και τα ξεχνάμε όλα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum