Τύψεις

• Thread starter Thread starter magi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

magi

Νεοφερμένο μέλος

Η magi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
γεια σας παιδια.πριν μια εβδομαδα βρηκα ενα μωρο γατακι στη πιλοτη της πολυκατοικιας μου..του εβαλα ενα χαρτοκουτο να κοιμαται κ το ταιζα με συριγγα μεχρι να βρεθει καποιος που να θελει να το παρει..τη κυριακη ομως προς μεγαλη μου στεναχωρια το χτυπησε αυτοκινητο..το εθαψα στο κηπο οπου και το ειχα βρει..τωρα με τρωνε οι τυψεις τοσο πολυ ..θελω να γυρισω το χρονο πισω.λεω απο μεσα μου επρεπε να το ειχα κρατησει εγω παρ ολο που η μητερα μου δεν ηθελε με τιποτα καθως μενουμε σε διαμερισμα..εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικό είναι..
Θα βρεθούνε και άλλα γατάκια στον δρόμο σου αφού τα αγαπάς και θέλεις το καλό τους, και τώρα, θα ξέρεις τί να κάνεις.:redface:

Όλοι κάπως ξεκινήσαμε και μάθαμε απο τα λάθη μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα θελω να παρω καποιο γατακι αλλα νιωθω τυψεις για αυτο που "εφυγε" και οτι ειναι τοσο αδικο εκ μερουσ του..

Να το φέρεις πίσω, δεν μπορείς, μπορείς να κοιτάξεις μπροστά, και να φροντίσεις όσο καλύτερα ένα επόμενο.:(

Θα χρειαστείς μάλλον χρόνο, είναι λογικό. Όταν θα είσαι έτοιμος/η θα το καταλάβεις.

ηδη ειδα μια αγγελια για ενα γατακι που χαριζεται..θα το συζητησω πρωτα και αν μπορεσω θα το παρω..καμια φορα καποια πραγματα γινονται για καποιο σκοπο

Σωστά. Μην βιαστείς, θέλει ώριμη σκέψη. Θα είναι μαζί σας πολύ καιρό 10-15 χρόνια, όλο το χρόνο, ΣΚ, καλοκαίρια και Χριστούγεννα.

Με ηρεμία, και καθαρό μυαλό.:)

Δυστυχως πρεπει να την παθεις για να μαθεις...
Πριν κανενα χρονο εβλεπα ενα γατακι οπως περνουσα στο δρομο για τη δουλεια, και επι μια βδομαδα ελεγα να παω να το μαζεψω μηπως του βρω σπιτι. Και οταν το αποφασισα το βρηκα στην ακρη του δρομου νεκρο με μισοκλειστα ματακια.... αυτη η εικονα δε θα σβηστει ΠΟΤΕ απο το μυαλο μου. Θα μπορουσα να το ειχα σωσει κι ομως δε το εκανα.
Ακομα και τωρα οποτε περναω απο εκεινο το στενο το σκεφτομαι.

Απο τοτε οταν βλεπω γατακι-σκυλακι ορφανο σε κινδυνο το βουταω επι τοπου!

Σε καταλαβαίνω, γιατί κι εμένα όταν ήμουν μικρή δεν με άφηναν οι γονείς μου να έχω γατάκια μέσα στο σπίτι! Ένα που είχα βρει μου το άδειασαν στον κήπο το ίδιο βράδυ και ευτυχώς το μάζεψε μια γειτόνισσα! Καλύτερα όμως να το συζητήσεις πρώτα με τη μητέρα σου, αν δεν θέλει με τίποτα θα έχεις πρόβλημα και θα έχει πρόβλημα και το γατάκι. Σε αυτήν την περίπτωση υπομονή...

ειδες τελικα οταν θες κατι πρεπει να το κανεις γιατι οι τυψεις σε βασανιζουν πολυ..τουλαχιστον αυτο συμβαινει με εμενα..ναι θα το συζητησω δεν μπορω να κανω και αλλιως γιατι πρεπει να υπαρχει θετικη ατμοσφαιρα..

μην νοιωθης τυψης απο την στιγμη που οι γονοις σου δεν σου επετρεπαν να το παρεις εσυ εκανες οτι καλυτερο μπωρουσες. τυψης πρεπει να νοιωθουν κατα την ταπηνη μου αποψη οι οδηγοι που αδιαφορουν για την ζωη ενος ζωου η που δεν προλαβενουν να το δουν λογο της υπερβολικης ταχυτητας.κριμα παντος για το γατακι που εφυγε πολυ στεχαχωρεθηκα

Μη βιαστεις να παρεις καποιο γατακι..Εφ'οσον μενεις με τους γονεις σου πρεπει να σεβαστεις την αποψη τους...Γιατι δεν ειναι καποιο αντικειμενο ,ειναι μια ζωουλα που θα σε συντροφευει για ενα αρκετα μεγαλο μερος της ζωης σου...Οταν εισαι ετοιμη θα το καταλαβεις και θα μπορεσεις να παρεις/σωσεις καποιο γατακι...

δεν πειραζει να πω ?? ψεματα θα πω....το θεμα ειναι οτι εκανες οτι μπορουσες αφου δεν σ αφηνε η μητερα σου να το κρατησεις,Αφου τ' αγαπας τα γατια τοσο πολυ μπορεις να ταιζεις μερικα "του δρομου" κροκετες οπως κανουμε κ εγω με τη μαμα μου (παλια δεν τα παιρναμε γιατι ειχαμε ενα κουνελακι_που του ριξε φολα η γειτοννησα μας:mad:_ μετα ειχαμε 3 γατακια-αδερφακια που ηρθαν στην πορτα μασ απ τα οποια τα 2 χαθηκαν:cry: :bye:.χθεσ μας ακουλουθησε ενα αλλο, το πηραμε!!!)(παντως εμας οσο κ αν τα θελουμε τα ζωα δεν μας φτουρανε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back