Τ' αδέλφια του Ερμή... Ρομπέρ και Μελίνα

avrilio

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
9 μηνες αυτα τα μοναδικα υπεροχα πλασματα υπαρχουν....στα αζητητα.....Ανελαβε να τα φιλοξενησει η κυρια Δημητρα "προσωρινα"!!!!!κι αυτο κρατησε 9 μηνες!!!!Τα μεγαλωσε με το μπιμπερο γιατι βρεθηκαν πεταμενα....τα εχει στο σπιτι της....Πικραθηκε αφανταστα με την ιστορια του Ερμη...με παρακαλεσε να τη βοηθησω μεσω ιντερνετ μηπως και τ αδελφακια σταθουν πιο τυχερα......Ειναι υγιεστατα καλοφροντισμενα κ χαδιαρικα σαν γατονια!!!!!!
Ο ερμης σιγουρα απο το λιβαδι του ουρανιου τοξου θα χαρει να δει τ αδελφακια του να βρουν καλο σπιτι......Σας παρακαλω...προωθειστε με τον οποιο τροπο αυτα τα σκυλακια....νιωθω να το χρωσταω στον Ερμη....Χρειαζομαι τη βοηθεια σας κ την θετικη σας σκεψη!!!
Μουκελη....εσυ με το υπεροχο μπλογκ...μηπως τα προωθησεις με καποιο απο τα υπεροχα κειμενα που γραφεις!??????
Ελατε μωρε...να χαρει ο αδικοχαμενος Ερμακος!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• rm1.JPG
    rm1.JPG
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 39
  • rm2.JPG
    rm2.JPG
    128,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • rm3.JPG
    rm3.JPG
    135,8 KB · Εμφανίσεις: 42
Καλή τους τύχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΝ θες βοηθεια με τις αγγελίες στειλε μου κειμενο,τηλ και φωτο στο mail μου..

υγ:
Προς moderator:δεν πρεπει να πανε στις ''αγγελίες''?

σ ευχαριστω κλειαννα...απλα εχω λιγο κολλησει κ δεν ξερω πως κ τι να γραψω για τουτα τα κουταβια...ειμαι κ συναισθηματικα φορτισμενη απο το χαμο του ερμη......Να σαι καλα για την προθυμια σου!!!

Δύο υπέροχα κουτάβια,9 μηνών,ψάχνουν οικογένεια!
Βρέθηκαν νεογέννητα και μεγάλωσανμε μπιμπερό!
Ειναι υγιεστατα καλοφροντισμενα κ χαδιαρικα σαν γατονια!!!!!!
Αν θέλετε να υιοθετήσετε τον Ρομπέρ ή τη Μελίνα (ή και τα 2 μαζί) επικοινωνήστε με το..

Πώς σου φαίνεται αυτό?
Να μου δωσεις ενα τηλ.
Εμβόλια έχουν κανει?Η θηλυκιά είναι στειρωμένη?

στη κατασταση μου...καθε βοηθεια ευπροσδεκτη....Να πουμε οτι φιλοξενουνται η ειναι περιττο???ναι ειναι σουπερ εμβολιασμενα κ σουπερ φροντισμενα...σιγουρα ειναι στειρωμενη η μελινα, ο ρομπερ θαρρω πως οχι....Τηλ Κα Δημητρα 2106003401, 6947169426 κ αν δεν την βρουν γιατι θα λειψει για κατι ιατρικες εξετασεις στη γερμανια το δικο μου, 6945386096
Χιλια ευχαριστω απο καρδιας...κι ο ερμακος μας βλεπει που νιαζομαστε για τ αδελαφακια του κ κουναει τη ναζιαρικη ουρα του

Προωθησε τα καλη μου!!!να σαι καλα!!!!!

Τίποτα avrilio...Αλίμονο...
Θα σου στειλω το mail με την αγγελία.

τελεια μ φαινεται...ας προωθηθει ΠΑΝΤΟΥ.να μεινω ησυχη οτι θα παει σε ολες τις μγνωστες διευθυνσεις????πειοδικα φορουμ κλπ που τα ξερεις καλυτερα απο μενα???
Δεν λεω ευχαριστω...λεω να σαι καλα....κ να προσεχεις το χαμογελο σου.....

Nαι πηγε παντου!
dont worry!!

αχ μωρε κλειαννα!!!εισαι θησαυρος!!!εισαι ανεκτιμητη σταθερη αξια!!!!ετοιμασου....εχω κι αλλα νεα....με το γκουφυ και τα....γλυκοκουταβα...!!!!

no problem!;)

Έτοιμα τα αδερφακια,ελπίζω να βρουν γρήγορα ένα σπιτάκι με ζεστασιά!

μουκελακο.....θεικη!!!σουπερ αγγελια!!!εχω απορια ομως....δεν γραφεις ουτε τηλ. ουτε τιποτα...πως θα επικοινωνησει οποιος ενδιαφερθει????Κι οσο για τον ερμη που πηγε στο ουρανιο τοξο....θα το καταλαβουν οι....αμυητοι????οπως κ ναχει....χιλια ευχαριστω...κ τωρα που οηρες φορα...δεν αναρτας και τα γλυκοκουταβα κ τον γκουφυ????Θα ρετουσαρω τους μπλακυ και ρουντυ για να ερθουν κι αυτοι στο υπεροχο μπλοκ σου!Να σαι καλα!!!

Συνήθως αφηνουν σχόλιο στο μπλογκ,ή μου στέλνουν Mail.Έβαλα και τα τηλέφωνα καλού κακού,και το δικό σου.
Βάλε εδώ τις φωτό από τα υπόλοιπα και κατά καιρούς πιάνω και φτιάχνω αγγελίες,θα τα βάλω μόλις ευκαιρήσω.Καλή τύχη στα μικρούλια!:)

ενταξει μουκελακο......θα σου στειλω με πμ η με μειλ.....μακαρι να πιασει η ευχη σου....οχι μονο για τ αδελφια του ερμη...αλλα για ολα τα ζωακια που ψαχνουν ενα καλο σπιτακι...τα ξαναλεμε!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back