Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
24-10-10
10:36
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
24-10-10
11:03
μονο το μισο καταφερα να διαβασω... μα και αυτοι ασπρα γραμματα σε μαυρο φοντο; Μου προκαλεσε ναυτια και ζαλαδα το scrolling στο κειμενο. Στο θεμα τωρα.... ελεος; Μερικοι τυποι φερονται εντελως παρανοικα. Αλλα θα μου πειτε, καποιοι εχουν φτασει σε σημειο να δηλητηριαζουν κουκουβαγιες
Να δω τι αλλο θα τους ενοχλησει; Τα σπουργιτια που τρωνε το σουσαμι απο τα κουλουρια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
24-10-10
11:05
κουκουβάγιες??
αν έχεις σχετικό θέμα Please στείλε μου πμ.
το πρόβλημα είναι πως 2 κυρίες του υγειονομικού αυθαίρτεα μιλουν για μύγες και ακκαθαρσίες, μόνο και μόνο στης θέα κάποιοων γατών.
οι φωτογραφίες απο το οικόπεδο μαρτυρούν το αντίθετο..

αν έχεις σχετικό θέμα Please στείλε μου πμ.
το πρόβλημα είναι πως 2 κυρίες του υγειονομικού αυθαίρτεα μιλουν για μύγες και ακκαθαρσίες, μόνο και μόνο στης θέα κάποιοων γατών.
οι φωτογραφίες απο το οικόπεδο μαρτυρούν το αντίθετο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
24-10-10
11:13
δεν ξερω ποσο αληθευει, δες εδω την ειδηση https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=188850&cid=17
Havana
Διάσημο μέλος
24-10-10
11:19
παιζει και να αληθειευι, ικανους τους έχω...
ξανατσεκαρε αν θες άλλαξα τα φοντς..
δεν ήξερα οτι δεν διαβάζεται το έκανα για εξηκονομηση ενέργειας απο τον εκάστοτε υπολογιστή (σαν το Blackle.)
ξανατσεκαρε αν θες άλλαξα τα φοντς..
δεν ήξερα οτι δεν διαβάζεται το έκανα για εξηκονομηση ενέργειας απο τον εκάστοτε υπολογιστή (σαν το Blackle.)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum