Υιοθεσία 2 ψιψινιών εξ αίματος

Fifiki

Νεοφερμένο μέλος

Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.

Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να ανοίξω σύντομα το σπιτάκι μου για 2 κατα προτίμηση αδερφάκια που ψάχνουν για σπίτι. Το μόνο μου άγχος για την απόφαση μου αυτή ( και εδώ παρακαλώ πολύ για την όποια συμβουλή σας) είναι αν είναι σωστό να πάρω 2 γατάκια από την στιγμή που δουλεύω αρκετές ώρες, και λέιπω από το σπίτι, ( όλοι μου λένε βέβαια πως αυτό θα είναι το καλύτερο μιας και θα έχουν παρέα το ένα το άλλο) και φοβάμαι πως δεν θα μπορώ να παρατηρώ αρκετά καλά το αν θα τρώει σωστά το ένα από τα δύο ή αν θα πίνει αρκετό νεράκι ή οτιδήποτε άλλο, μιας και δεν θα είναι ένα για να έχω το νου μου στο κουπάκι και στην άμμο του. Ίσως ακούγομαι πολύ αγχώδης αλλά μετά τον χαμό του Σωτήρη μου φοβάμαι για μια πιθανή ασθένεια στο μέλλον για όποιο ζωάκι έχω..
Περιμένω πως κ πως τις συμβουλές σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι ενδεχόμενη φροντίδα τους δεν αλλάζει πολύ απο το να ήταν 1 ή 2. Και σίγουρα και για τα ζώα είναι καλύτερα να έχουν παρέα.
Το θέμα είναι άλλο... Αν θα φύγεις θα τα παίρνεις μαζί? ΣΚ, διακοπές, ταξίδια.. άλλο το βάρος ενός γατιού και άλλο το βάρος 2.

Αν τα αφήνεις μόνα σπίτι έχεις άνθρωπο να έρχεται? κλπ κλπ.

Γατάκια δόξα το Θεό έχουμε πολλά για δόσιμο...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Julia. Ευτυχώς έχω μία πολύ καλή αδερφούλα ( γατομαμά επίσης) και έναν υπέροχο πατέρα που λατρεύει τα ζώα και μένουν όλοι κοντά μου οπότε όπως έκανα και με τον Σωτηράκη, θα έχουν όση φροντίδα χρειάζονται ακόμα και στις διακοπές.

Ωραία τότε, το σημαντικότερο κατ εμέ πρόβλημα έχει λυθεί. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες στα χαρίζονται και άντε με το καλό!!!:up:

Μια ακόμη ερώτηση.
Θα πρέπει να έχω στα γατάκια ξεχωριστή άμμο; Δεν είχα ποτέ μου δύο μαζί και δεν γνωρίζω αν γενικά δέχονται να κάνουνε πιπι κλπ στο ίδιο σημείο με το άλλο :p
Θέλω γενικώς μετά από την απώλεια του Σωτήρη μου να τα έχω όλα στην εντέλεια..

Μπορείς να τα έχεις όλα όπως ήταν με 1. Αφού θα είναι και συνομήλικα μπορούν να τρώνε και τις ίδιες κροκέτες. Δεν υπάρχει κανένα θέμα... :)

πχ.. δες
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33318
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33472
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33419
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33134
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33284

και είναι και άλλα πολλά...

Καλό μεσημέρι Fifiki! Κοίταξε τις αγγελίες και μην ανησυχείς, αν θες αδερφάκια θα βρεις, κι εγώ είχα μια γέννα χτες... πού μένεις στην Αθήνα; Εχεις διαμέρισμα ή μονοκατοικία; Εχεις κάποια προτίμηση σε χρώμα και φύλο; Σκοπεύεις να τα στειρώσεις; Αν είναι τώρα νεογέννητα, μπορείς να περιμένεις λίγο να μεγαλώσουν ή τα θες άμεσα;

Σε πρόλαβα Δώρα!!!:up:

Αφού είχες γέννα, άρα και μάνα.. ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν με την μαμά 2 μήνες. Για το καλό τους...:redface:

Αφού είχες γέννα, άρα και μάνα.. ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν με την μαμά 2 μήνες. Για το καλό τους...:redface:

julia, το συζητάμε στο θεματάκι του Gandalf (ξέρω είναι λίγο off-topic), εκεί θα δεις τους λόγους:)

Καλησπέρα Melini.

Μόλις έστειλα ένα mail στην Kristen για τα τιγράκια της και ελπίζω να είναι διαθέσιμα ένα σκούρο και ένα πιο ανοιχτόχρωμο τιγράκι - θυληκό/ αρσενικό - για να προχωρήσουμε :)
Μένω σε μονοκατοικία αλλά δεν έχω δικό μου κήπο ή αυλή μιας και είναι συγκρότημα οικιών και έτσι τα ζωάκια μου είναι αποκλειστικά μέσα ( δεν έχω εμπιστοσύνη στο γυροβόλημα). Εννοείται πως τα ζωάκια θα στειρωθούν μόλις αυτό είναι εφικτό.
Δεν θα ήθελα να είναι νεογέννητα τα γατάκια γιατί δεν έχω την πολύτέλεια να τα ταίσω εγώ ή να είμαι μαζί τους πάρα πολλές ώρες στο σπίτι :(
Αν τώρα πάλι τα έχει δώσει η Kristen ή δεν συμφωνεί με την πίστωση χρόνου 15 ημερών που ζητώ για να τα πάρω, μιας και θα λέιψω για λίγες μέρες , χαζεύω τα δυο γκρι τιγρέ αδερφάκια στην άλλη αγγελία :)

Καλησπέρα Melini.

Μόλις έστειλα ένα mail στην Kristen για τα τιγράκια της και ελπίζω να είναι διαθέσιμα ένα σκούρο και ένα πιο ανοιχτόχρωμο τιγράκι - θυληκό/ αρσενικό - για να προχωρήσουμε :)
Μένω σε μονοκατοικία αλλά δεν έχω δικό μου κήπο ή αυλή μιας και είναι συγκρότημα οικιών και έτσι τα ζωάκια μου είναι αποκλειστικά μέσα ( δεν έχω εμπιστοσύνη στο γυροβόλημα). Εννοείται πως τα ζωάκια θα στειρωθούν μόλις αυτό είναι εφικτό.
Δεν θα ήθελα να είναι νεογέννητα τα γατάκια γιατί δεν έχω την πολύτέλεια να τα ταίσω εγώ ή να είμαι μαζί τους πάρα πολλές ώρες στο σπίτι :(

ΟΚ, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τα γατάκια που λαχταράς! Καλή επιτυχία :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back