Υιοθετημένο γατάκι αποκλεισμένο σε μπαλκόνι

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
χτες πρωι ακουσα κλαμα απο γατακι στη γειτονια μου.επειδη ολες οι γατες ειναι στειρωμενες σκεφτηκα οτι προκειται για γατακι υιοθετημενο.και πραγματι το κλαμα ακουγοταν απο μπαλκονι πολυκατοικιας.το μεσημερι μου τηλεφωνησε φιλοζωη γειτονισα που το ακουγε να συνεχιζει να κλαει.ετσι ξεκινησα μια ερευνα στη γειτονια και μετα απο 3 ωρες βρηκα και το ατομο που υιοθετησε το γατακι.του εξηγησα οτι ειναι λαθος να αφηνεις απο την πρωτη μερα του στο διαμερισμα το ζωο στο μπαλκονι,οταν μαλιστα μπορει να κρυφτει φοβισμενο και στο μπαλκονι του γειτονα.
τελικα το βραδυ μπορεσα και το ειδα.ειναι καλα,αλλα το ταισαμε γαλα για γατες με συριγγα.αν και ειναι 1,5 μηνων απο οτι ειδα,δεν τρωει κονσερβα.
σημερα θα του παω αμμο,αμμοδοχειο και χτες το βαλαμε σε πετ καριερ για να μην βγει ξανα στο μπαλκονι.
το πηρα αγκαλια και νομιζω οτι του αρεσε.
ειναι καλο να υιοθετουμε αδεσποτα γατακια,αυτο μου ειπαν οτι ειχε βρεθει μεσα σε αυτοκινητο,αλλα το να τα μεγαλωσουμε σε διαμερισμα εχει απαιτησεις.καμμια σχεση με τα γατακια που εχουν στα χωρια οι συγγενεις μας.εκεινα τα μεγαλωνουν οι γατες που τα γεννησαν.αυτα που υιοθετουμε πρεπει να τα μεγαλωσουμε εμεις και θελουν και αγκαλιες και χαδια,οπως ενα μωρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back